katalog 2006

Založil Krejna, 21.02.2006, 19:08:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Krejna

Nevite kde bych mohl sehnat katalog 2006?už uběhli skoro dva měsice a furt nic.

myth

K čomu asi slúžia tieto stránky?
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Raistlin M

Citace od: myth kdy 21.02.2006, 22:24:45
A nešlo mu tak náhodou o papírovou verzi? ;)

myth

Ale veď v nej bude presne to isté čo v elektonickej.

Raistlin M

Citace od: myth kdy 21.02.2006, 22:51:47
Ale veď v nej bude presne to isté čo v elektonickej.
I já patřím mezi lidi, co mají raději něc o v ruce. :)
A co se toho katalogu pro letošní rok týče...docela by mně jen tak obecně taky zajímalo, kdy bude běžně k "odebrání" na prodejně.  ;)

Aki

Citace od: Raistlin M kdy 21.02.2006, 22:59:51
docela by mně jen tak obecně taky zajímalo, kdy bude běžně k "odebrání" na prodejně.  ;)
Tipuji tak na květen.  8) >:D

Shi-So

Proboha proc az kveten?
Vetsina normalnich vyrobcu vydava katalogy na dalsi rok s dostatecnym predstihem a vetsinou jeste pred zacatkem toho daneho roku... ???

myth

Katalóg bude oveľa skôr ako v máji. Netreba zabúdať na smajlíky za textom ;) .

Leguán

Citace od: myth kdy 21.02.2006, 22:24:45

To nevím, protože je tam jen jeden katalog+oprava a je tam napsáno, že kdo si stáhne katalog i s opravou, dostane ban ??? Možná jsem hloupej, ale nějak jsem to nepochopil.

Jindroush

Všech dat = komplet celej server i s chlupama pomocí nějakýho vysosávače. Ne dva fajly, každej 1x. Je možný, že ta formulace není nejšťastnější...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Leguán

Tak to jo, já to pochopil že všechno = ty dva soubory co tam u toho jsou. Dík za vysvětlení. Jdu stahovat :)

Micho

Citace od: Jindroush kdy 22.02.2006, 02:05:02
Všech dat = komplet celej server i s chlupama pomocí nějakýho vysosávače. Ne dva fajly, každej 1x. Je možný, že ta formulace není nejšťastnější...

Nad tou formuláciou som sa aj svojho času pozastavil. Ale radšej som to už nepripomienkoval ....  >:D

Jarmila

Citace od: Krejna kdy 21.02.2006, 19:08:17

Taky mne to zajímalo. Prodavačky samy nevědí. Tak jsem od nich vyškemrala jeden služební - určený pouze prodejcům. Sice tam nejsou ceny, ale alespoň máme se synkem co prohlížet a plánovat, co nakoupíme a kdo to bude platit.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Leguán

Citace od: Jarmila kdy 26.02.2006, 14:59:22
Citace od: Krejna kdy 21.02.2006, 19:08:17
Taky mne to zajímalo. Prodavačky samy nevědí.

Snad byste nechtěli aby Lego rozdávalo katalog už v únoru? Katalogy si musí šetřit, jinak by je ty *** zákazníci hned rozebrali a nezbylo by jich dost na příští rok. Hezky si počkejte až projdou, pak se jich zase budou válet mraky v každé prodejně >:D

No dobře, konec srandy, dobrá zpráva: katalog 2006 už je v prodejnách. Dneska ve Sparkys Praha Havířská je měli volně vystavené v dostatečném množství (tak 100 ks).

Taky tam ještě pořád mají dost kusů 8420: Street Bike za 1000 Kč.

marian20

katalog uz maju, dnes mi ho otec doniesol z TESCA
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

peter

Citace od: marian20 kdy 03.03.2006, 09:43:27
katalog uz maju, dnes mi ho otec doniesol z TESCA

Ano, ano já si pro něj byl včera ve Sparkys na Příkopech a viděl jsem ho i v Tescu na Národní třídě.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

ja uz ho mam taky, dostal jsem ho v KFCcku na florenci

Llevelyn

Že by KFC začalo spolupracovat s Legem?..Loni byly k dětskýmu menu k mání Cobi stavebnice, máme jich doma mraky.. ;D ;D

Eh..tak mě napadlo, nechce někdo Cobi z KFC?..nebijte mě  >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Colonel32

No, do toho KFCcka nekdo prisel, a prinesl mi ho tam... abych to uvedl na pravou miru....

Llevelyn

Škoda..a já se těšila, že zlegalizuju svý žrací návštěvy.. ;D ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Petrjr

Tesco Praha-Letňany, noc pá-so, katalog nemají.

Leguán

Citace od: Petrjr kdy 04.03.2006, 02:39:24
Tesco Praha-Letňany, noc pá-so, katalog nemají.

Zajímavé... V Tescu Zličín jich ve středu měli 3 balíky.

tazzy

v TESCU Opava jich měli asi jenom 20 a tak tak jsem je našel, už jsem chtěl jít pryč, když jsem je uviděl mezi Duplem..

Petrjr

Citace od: tazzy kdy 04.03.2006, 10:45:37... tak tak jsem je našel ...
Dal jsem si pochopitelně pozor a hledal velmi pečlivě (když už jsem tam byl). A navíc mi to nedalo  >:D , tak jsem se ptal u slečny na informacích. A slečna se tvářila, že nejen že nejsou, ale že ještě nejsou, tedy že ani nebyly. Ale moc vážně bych ji nebral, ty noční nebývají moc informované (až na světlé výjimky) a navíc vypadala na brigádnici.

Shi-So

Katalogy v Praze:
Tesco narodni meli ,Sparkys na Prikopech meli ,
Bila labut nevidel jsem normalni ,zato maji takovy velky prichyceny k regalu ,podle me je pro obchodniky je tam vice veci nez v tom normalnim (napr. sety creator to cerne auto a zeleny drak)
Kotva meli,

J_BOB

tak to ja som sa vcera vybral do Tesca Petrzalka a ziadne som tam nevidel  :'(
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

marian20

J BOB, ja mam z TESCA Lamac, tam ich maju zevraj dost.
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

Pepan

U nas v Ostravě je zatím nemaj, prodavačka se na mě dívala jako na exota a nabízela mi loňský, těch mají plno  >:D

Lomax

Citace od: pepan kdy 06.03.2006, 17:20:51
U nas v Ostravě je zatím nemaj, prodavačka se na mě dívala jako na exota a nabízela mi loňský, těch mají plno  >:D

Ale mají, ale mají. :) O půlnoci ze soboty na neděli jsem v Tescu v Třebovicích našel 3 kousky, jeden jsem tam dokonce nechal. ;) Byly tak zvláštně rozložené, jako by je tam prodavačky po 3 až 4 aranžovaly.

Tazzy psal, že v opavském Tescu jsou schované mezi Duplem, ale hned poté, když jsem se vracel z těch Třebovic, jsem je tam nenašel. Možná už nebyly, nebo prostě jen o dost hůř hledám (což je pravděpodobné).
Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.

tazzy

Citace od: Lomax kdy 06.03.2006, 20:02:37
Tazzy psal, že v opavském Tescu jsou schované mezi Duplem, ale hned poté, když jsem se vracel z těch Třebovic, jsem je tam nenašel. Možná už nebyly, nebo prostě jen o dost hůř hledám (což je pravděpodobné).

Bylo to tuším tam dole u Duplo vláčků.., ale spíš si myslím, že už byly rozebrané, bylo jich tam fakt max. 15 - 20.