Pytlíky na zip

Založil Krejna, 21.02.2006, 17:58:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Krejna

Nevite někdo kde bych sehnal pytliky na zip? už jsem prošel skoro všechny papírnictví a nikde je nemají. a taky jsem slyšel že jsou docela drahý.

Mates

Drahé docela jsou... záleží i na tom, v jaké kvalitě je budeš chtít, protože jsou v několika typech 8)
Já jsem měl štěstí a narazil jsem na nějaké (v té horší kvalitce) v papírnictví v Černošicích >:D ;D

Llevelyn

U nás /Lysá nad Labem/ je maj v obou našich papírnictvích..cena se liší jen velikostí. Určo budou k sehnání na netu.. třeba zde http://www.apap.cz/ název zboží rychlouzavírací sáčky ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Krejna

A v Praze jsou k sehnaní? A jak to je stou kvalitou? Ja jsem je totiž nikdy neměl.

Michal Moučka

Citace od: Krejna kdy 21.02.2006, 17:58:22
Nevite někdo kde bych sehnal pytliky na zip? už jsem prošel skoro všechny papírnictví a nikde je nemají. a taky jsem slyšel že jsou docela drahý.

U nás v práci je bereme od : http://www.pasky.cz/
Ale ,bohužel, menší množství než 1000 ks (500 ks) nedodají. Asi by se muselo dohodnout víc lidí a podělit se. Nejsou nejlevnější, ale zase jsou docela kvalitní a pevné. A sídlí v Praze v Karlíně.

Jarmila

Citace od: Krejna kdy 21.02.2006, 18:59:35
A v Praze jsou k sehnaní? A jak to je stou kvalitou? Ja jsem je totiž nikdy neměl.

www.pemar.cz  mají i maloobchod a je to Praha
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Magesan

V Carrefouru a Tescu maji taky, pekelne drahe.  Tusim, ze baleni cca 20 kusu stoji skoro stovku.
A pozor, maji tam i levnejsi variantu, balicek za cca 40Kc, ale pozor; Nehorazne se jim trhaj svary! Vsechny jsem je pred pouzitim musel ze vsech stran oblepit izolepou.

TomG

Ja kupuju ty pytliky v papirnictvi v Dejvicich. Maji tam od malickych sacku az po A4. Cim vetsi tim samozrejme drazsi.
Only the best can survive.

corelxt

Citace od: TomG kdy 23.02.2006, 10:41:28
Ja kupuju ty pytliky v papirnictvi v Dejvicich. Maji tam od malickych sacku az po A4. Cim vetsi tim samozrejme drazsi.

muzu se optat kde v dejvicich..???
sem koukal na pemar a vypada lakave, ale bohdalec je trochu z ruky ;D

TomG

Ted si presne nepamatuju co je to za namesticko, ale je to kousek z kulataku. Je tam nejaky kostel. Na to namesti usti Kafkova ulice a to papirnictvi je na te strane smerem k poste.
Only the best can survive.

corelxt

Citace od: TomG kdy 23.02.2006, 10:54:50
Ted si presne nepamatuju co je to za namesticko, ale je to kousek z kulataku. Je tam nejaky kostel. Na to namesti usti Kafkova ulice a to papirnictvi je na te strane smerem k poste.

jj, uz asi tusim.. dik za info

werrac

Asi pred rokem je shanela kamaradka, nejlevnejsi nasla v Praze Libusi, velkoobchod, nejmensi mnozstvi cca od 200ks, velky vyber velikosti.
Firma nevim, ale nasla je pres net, tak zkuste googl :-)

corelxt

Citace od: werrac kdy 24.02.2006, 08:52:33
Asi pred rokem je shanela kamaradka, nejlevnejsi nasla v Praze Libusi, velkoobchod, nejmensi mnozstvi cca od 200ks, velky vyber velikosti.
Firma nevim, ale nasla je pres net, tak zkuste googl :-)

uz tady bylo  \\// sidlo v libusi.. kram nekde na bohdalci...

Citace od: Jarmila kdy 22.02.2006, 06:17:19
www.pemar.cz  mají i maloobchod a je to Praha

Leguán

Citace od: Michal Moučka kdy 21.02.2006, 21:29:43
Ale ,bohužel, menší množství než 1000 ks (500 ks) nedodají. Asi by se muselo dohodnout víc lidí a podělit se. Nejsou nejlevnější, ale zase jsou docela kvalitní a pevné. A sídlí v Praze v Karlíně.

Pytlíky na zip od téhle firmy mám doma. Minimální odběr byl 1000 ks od jednoho druhu, bral jsem tři druhy, tak mám teď doma pytlíků dost ;)

Kdyby měl někdo zájem, můžu svoje přebytky vzít do příští hospody a odprodat za nákupní cenu. Uváděné rozměry jsou přibližné rozměry uzavíratelné části pytlíku, skutečný rozměr pytlíku je větší o ten pruh se zipem. Zavíratelná je vždy ta kratší strana. Jsou nabalíčkované od výrobce po 100 ks, uváděná cena je cena za 100 ks.

RozměrCena
4x6 cm8,50 Kč
6x8 cm12,00 Kč
8x11,5 cm19,50 Kč

peter

Citace od: Leguán kdy 04.08.2006, 15:46:34
Kdyby měl někdo zájem, můžu svoje přebytky vzít do příští hospody a odprodat za nákupní cenu. Uváděné rozměry jsou přibližné rozměry uzavíratelné části pytlíku, skutečný rozměr pytlíku je větší o ten pruh se zipem. Zavíratelná je vždy ta kratší strana. Jsou nabalíčkované od výrobce po 100 ks, uváděná cena je cena za 100 ks.

RozměrCena
4x6 cm8,50 Kč
6x8 cm12,00 Kč
8x11,5 cm19,50 Kč

Pokud to je cena za 100ks, tak to bych si vzal jedno balení po sto kusech těch 4x6 a dvě balení těch 6x8 a 8x11,5  ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Llevelyn

BUDU OBJEDNÁVAT SÁČKY NA ZIP odsud.. http://www.pasky.cz/cenik-08a.php

A jelikož to posílají min. po 1000 a já zase až tak hamižná nejsem, skoukněte, jestli by se vám někomu nehodily... ;D ;D ;D šábnem se , baleny po 100ks, ceny v ceníku + případný podíl na poštovném. Ceny jsou bez daně!!!!!!!!!

TYTO / předběžně/průhledné
60x80mm
80x120 mm
100x150mm
230x320 mm

Llevelyn

Tak jdu objednávat.. nikdo nic nechce/ krom MP/.. budu tedy hamounit sama :) >:D

hxigor

Vie niekto poradiť, kde zohnať zatváracie sáčky na Slovensku? Nepodarilo sa mi na ne zatiaľ naraziť nikde  :'(
-=: 8527 -Mindstorms NXT & 8421-Crane Truck :=-

matny

Citace od: hxigor kdy 03.02.2007, 13:11:06
Vie niekto poradiť, kde zohnať zatváracie sáčky na Slovensku? Nepodarilo sa mi na ne zatiaľ naraziť nikde  :'(

Kdekoľvek  ;)

Ja som ich videl v BA v Auparku v papiernictve, alebo sa bez problémov dajú kúpiť v predajni tlačív Ševt atd...
Doma ich mám najmenej tonu  >:D

zakm

Citace od: matny kdy 03.02.2007, 13:20:26
Citace od: hxigor kdy 03.02.2007, 13:11:06

Kdekoľvek  ;)

Ja som ich videl v BA v Auparku v papiernictve, alebo sa bez problémov dajú kúpiť v predajni tlačív Ševt atd...
Doma ich mám najmenej tonu  >:D
Diky za tip , bol som tam včera a kúpil som 30 kusov , ale nebolo to až tak drahé ako som si myslel , celé to stálo 34,50 Sk ::).
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

mato

Citace
Diky za tip , bol som tam včera a kúpil som 30 kusov , ale nebolo to až tak drahé ako som si myslel , celé to stálo 34,50 Sk ::).
a kde, prosím ťa?
neviete, či sa dajú kúpiť aj v poluse? tam ševt asi nie je, či ... ?
a neviete, aký to má oficiálny názov? minule som bol v papiernictve a kým pochopili, čo chcem ...

zakm

No v Poluse som nebol ale v Auparku to maju hned vedla Pantha Rhei ( to knihkupectvo ) . Majú to tam tak naľavo od pokladne .
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

hxigor

Vďaka za tipy, nakoniec som to vyriešil tak, že som vydal príkaz sekretárke, že v rámci nákupu firemných kancelárskych potrieb by som potreboval uzatváracie sáčky a na druhý deň som ich mal na stole  8) Dobrá asistentka má cenu zlata  ;D
-=: 8527 -Mindstorms NXT & 8421-Crane Truck :=-

mato

ešte by som sa chcel opýtať, aké sáčky vlastne máte? lebo ja som aj v kauflande aj v ševte videl iba formátu a4 so zipsom na tej dlhšej strane.

ja by som skôr potreboval iba tie "jednoduchšie" - uzatvárajú sa na kratšej strane a sú tam dve koľajničky, ktoré treba do seba pricviknúť. majú na konci taký červený pásik
neviete, ako sa "oficiálne" volajú?

Cavelon

Samík

Citace od: hxigor kdy 07.02.2007, 20:54:51
Vďaka za tipy, nakoniec som to vyriešil tak, že som vydal príkaz sekretárke, že v rámci nákupu firemných kancelárskych potrieb by som potreboval uzatváracie sáčky a na druhý deň som ich mal na stole  8) Dobrá asistentka má cenu zlata  ;D

To se někdo má..my ostatní si je musíme chodit vlastnoručně koupit do papírnictví  ;D (leda, že bych poslal sestru ale ta by se mi na to zvysoka.. >:D)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Leguán

Citace od: Michal Moučka kdy 21.02.2006, 21:29:43

Opět budu od téhle firmy kupovat pytlíky (první nákup viz výše), tentokrát trochu větší. Protože prodávájí pouze po 1000 ks (500 ks u těch největších), nabízím za nákupní cenu odprodat přebytky. Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se mi přes soukromé zprávy. Pytlíky vám zdarma donesu na zastávku MHD v Praze, případně je můžu i poslat poštou (peníze předem, plastová obálka + pojištěný cenný balík + balné a frontovné celkem 100 Kč).

Uváděné rozměry jsou přibližné rozměry uzavíratelné části pytlíku, skutečný rozměr pytlíku je větší o ten pruh se zipem. Zavíratelná je vždy ta kratší strana. Jsou nabalíčkované od výrobce po 100 ks (ten poslední po 50 ks), uváděná cena je včetně DPH.

RozměrCena
12x18 cm ...50 Kč za 100 kusů
18x25 cm ...97 Kč za 100 kusů
25x35 cm ...89 Kč za 50 kusů

stomcova

www.aukro.cz
tam je prodává nick 7mega, kupuju po 50, 100, ceny a poštovné příznivé.
Batman, forever...

Leguán

Koukal jsem i na tyhle, ale nemá tam napsáno, jak jsou silné, takže předpokládám, že jde o běžný typ tloušťky 25-35 mikrometrů, i vzhledem k tomu, že jeho koncová prodejní cena je nižší než velkoobchodní cena těch co chci kupovat. Ty mají totiž tloušťku 50 mikrometrů, takže jsou pevnější, bytelnější a tolik se netrhají.

bartas

Potřeboval bych uchovat nějaké MOC rozložené včetně seznamu dílků.
Jeden český BL shop, nevím, zda to byl Matošo, Linhi, Colonel nebo někdo jiný, mi v létě poslal zásilku kostek ve větším, bytelném, značkovém ZIP sáčku s jezdcem zhruba 25x25cm, zřejmě mu tak už něco přišlo zabaleno a sáček předal dále.
Jednalo se o sáček od SC Johnson s nápisem Ziploc, SmartZip.
Stránky jsou zde http://www.ziploc.com/Products/Pages/StorageBagsSmartZipSeal.aspx

Nevíte náhodou, kde se dají tyhle sáčky (tohoto výrobce nebo jiného v dobré kvalitě) sehnat?

Nechci ZIP sáčky bez jezdce používané k pytlíkování jednotlivých druhů kostek, kupované hojně zejména na Aukru.

Díky za radu

Pavel