Tiskovka 6.5

Založil peki, 06.05.2014, 21:47:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Dneska proběhla tiskovka v Praze. Michal představil akci Ujíždíme na kostkách, peki kostky.org, Jana vypíchla novinky. K vidění byla malá ochutnávka MOC, které byly postupně představeny staviteli. Musím říci že letos bude laťka zase o něco výše.

Vasykovi maxifigy jsou prostě super, pobaví promakání detailů, Dostalo mne řešení kolečka u skatu
JimB a jeho veterán (Škoda 860, měřítko 1:10), když mi JimB by po letech (naposled jsme se viděli v Roztokách) napsal že něco dodělal a "jestli by byl  zájem" napsal jsem "foto napoví" dostal jsem link na jeho galerii veterána a musím říci že my spadla čelist. JimB toho má teď hodně ve škole tak model představí sám na kostkách později.
Hardegonova divadlo jsem znal z jeho vlákna. Opět musím říci že ve skutečnosti je model mnohem větší a naprosto úžasný.

Martin Slovák (manžel Jany Slovákové - managerky výstavy) postavil interaktivní rokový festival. Děti mohou ovládat ledky na pódiu, vybírat klip který se bude hrát (zvuk) a je přehrán videoklip(obraz) na zabudované miniobrazovce. Zajímavá nápad, perfektní zpracování.

Kuba

Maxifigy a veterán boží, festival už znám z Facebooku, sledoval jsem vývoj, taky boží. Hardegonovo divadlo je v porovnáni s člověkem opravdu masivní, velké.  Na dřívějších fotkách to tak nevypadalo a čekal jsem ho poloviční. Je moc krásné, takže vlastně taky boží :)