Výstava v Praze - podzim 2014

Založil Vasan, 19.03.2014, 09:25:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasan

Vážení Kostkaři,

tímto bych rád zjistil, zda by někdo z Vás měl zájem vystavovat výtvory na podzim v Praze. Momentálně mohu poskytnout jen ty informace, že v jednom menším OC v Praze by měly být na podzim volné prostory, které bych mohl domluvit pro prezentaci kostek. Pokud by někdo z Vás o tomto uvažoval, tak prosím napište. Také nezapomeňte dopsat, co by jste si představovali jako adekvátní odměnu.

Děkuji všem, Vasan

Ondrej

Určitě můžu zapůjčit něco dle domluvy, jak MOC tak ofiko sety co mám. Co se týče odměn tak se nechám případně překvapit. Třeba za Beroun byly super ty sety co dalo Lego jako podporu.

Chairudo

Taky se rád připojím. Plánuji stavět kdovíjaké další nesmysly, tak potom podle termínu výstavy a prostor udělám seznam co bych mohl přivézt ;)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

matka

Stejně jako Charuido.  A jako odměny sety je supr nápad.
Paní na Žlutém hradě

Tomik

Já bych rád zapůjčil své alternativní modely - rozmanité stroje a zvířata z Technicu a Creatoru. Fotky jsou zde. Potřeboval bych jen vědět, jestli se to bude krýt s Lipnem, protože počítám, že budu mít dost modelů právě tam. Co se týká odměny, tak bych uvítal buď nějaký Lego set (ideálně dle vlastního výběru) nebo poukázku na nákup Lega.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

peki

Citace od: Vasan kdy 19.03.2014, 09:25:35
Vážení Kostkaři,

tímto bych rád zjistil, zda by někdo z Vás měl zájem vystavovat výtvory na podzim v Praze. Momentálně mohu poskytnout jen ty informace, že v jednom menším OC v Praze by měly být na podzim volné prostory, které bych mohl domluvit pro prezentaci kostek. Pokud by někdo z Vás o tomto uvažoval, tak prosím napište. Také nezapomeňte dopsat, co by jste si představovali jako adekvátní odměnu.

Děkuji všem, Vasan

Není těch výstav na 2014 už nějak moc?
Píšu proto aby to nedopadlo jako tady.

Současně je potřeba vážně přemýšlet o roce 2015 (4 akce podmínka Lugbulku) rozvrhnout síly a držet určitou úroveň akcí. V obchodním centru se pár vitrin ztratí, pokud to není v kombinaci s výstavou Lego soch (což dělá konkrétní firma s posvěcením Lega a je s námi v kontaktu).

Ani termín není moc ideální podzim - do konce září Lipno. Loni se dokonce prodlužovalo do 1/2 října. Potom začnou všichni řešit uzávěrky,vánoce atd.

Budu rád pokud se najdou organizátoři "lokálních" akcí jako je tomu v Brně a Boskovicích. Akce musí být koordinované (doufám že si to zase nebude někdo vykládat cenzurované  ;) ).

Vasan

Peki: myslím, že by se to dalo přesunout až na příští rok, aby se zvládlo to, co je naplánováno na letošek. Ty sochy by byly super, až budu mít nějaké další info, tak budu kontaktovat. Toto byla zatím jen jakási sonda.

Tomik: rád bych se poté s Tebou domluvil na nějaké bližší spolupráci. Taková přednáška na téma alternativní modely by vůbec nemusela být špatná ;-)

Tímto děkuji všem, co se zatím vyjádřili a těším se i na další vyjádření.

Vasan

peki

Citace od: Vasan kdy 19.03.2014, 22:29:45
Ty sochy by byly super, až budu mít nějaké další info, tak budu kontaktovat. Toto byla zatím jen jakási sonda.

Jde o akci tohoto typu, která je šitá pro obchodní centra spol Emotions to dělá podle "jednotného" manuálu včetně hracích koutků. Mi jsme na tuto akci zváni. Výhodou je že Emotions to dokáže celé logisticky zajistit a OC to dodává na klíč, v rozsahu který je pro OC vhodný. Naše akce jsou spíše vhodné do muzeí nebo víkendová akce.

Tomik

Citace od: Vasan kdy 19.03.2014, 22:29:45
Tomik: rád bych se poté s Tebou domluvil na nějaké bližší spolupráci. Taková přednáška na téma alternativní modely by vůbec nemusela být špatná ;-)

Rád ti vyjdu vstříc a případné detaily bychom mohli dořešit přes soukromé zprávy nebo email.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr