(Vlastní) Bobcat

Založil legráček, 17.03.2014, 15:13:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

legráček

Po nějaké době jsem se rozhodl postavit Bobcat. Dílky pocházejí z 8069 až na kola a pár pinů. Má to zvadací a vyklápěcí radlici a zatačení zadních kol. Možná je velikost vozidla k velikosti radlice trochu nevyhovující, ale jinou bohužel nemám. Snad se bude líbit popřípadě napište co byste zlepšili.  ;)

Dadoi

Co se týče technickeho zpracování tak si myslím že dobrý. akorát jestli můžu. Kabina ti vede až na zadek bobku. udělal bych ji kratší aby vylezl ten "zadek" v němž jsou uchycená ramena jako je to doopravdy. 

Neřád :-)

mě osobně to nesedí proporčně moc moc veliká radlice a velikost kol vůči autu

Dadoi

Servi tu kabinu.myslim si ze by to melo jit v pohode aniz by jsi narusil funkce a udelej ji vyssi a kratsi.

Plutoone

Já mám jinou radu: Celý to rozeber a postav větší. Pokud nemáš menší radlici, musí být větší moc. Takhle to vypadá jak pudl s hlavou rotvajlera.

Dadoi

A nebo tak :D ja to teda nemyslel tak drasticky ale mozna byse to vyplatilo.poloz si kola na stul udelej si z beamu sablonu az budes spokojenej s velikosti podle obrazku bobka a mas meritko.pak se jim uz jen rid.

Plutoone

Aby mohl mít bobek tuto radlici, byly by ideální kola z Unimoga. Chápu, že je nemusíš mít, pak bych koupil tohle Black Technic Digger Bucket 8 x 10 All Store Items: Parts: Technic: 2951 za 23kč to není taková pumelice a máš po starostech.

legráček

Děkuji za rady. Asi se rozhodnu pro radu Plutoona, že to celý rozeberu a postavím větší. Největší kola co mám jsou z 8265. Pokusím se to udělat podle nějaké předlohy, protože toho s tou střechou jsem si vůbec nevšiml. Budu se pokoušet posílat fotky z průběhu stavby, aby jste mi mohly když tak poradit.

tomaslambo

Kola z 8265 jsou k té radlici proporčně naprosto ideální. Bobcat se sice razantně zvětší, ale to rozhodně nebude na škodu. 

legráček

Tak po nějakém čase vám představuji Bobcat č.2. Je o dost větší (rozměry 36x25x22 studu). Tento model už nezatáčí, ale zvedání radlice má pomocí PF M motoru. Jakékoli připomínky uvítám.

Dadoi

Super! Pokrok jako blázen  :) Líbí se mi ty detaily výfuků.Uděláš i video?

tomaslambo

Takhle už je to mnohem lepší

legráček

Děkuji za kladné ohlasy. S tím videem to bude horší, protože zatím nemám učet na youtube a s vytvářením videí žádné zkušenosti. Nicméně se o to pokusím.

Ondrej

Citace od: legráček kdy 31.03.2014, 15:50:37
Děkuji za kladné ohlasy. S tím videem to bude horší, protože zatím nemám učet na youtube a s vytvářením videí žádné zkušenosti. Nicméně se o to pokusím.
Účet na youtube nemůže být překážka. Registrace není nikterak složitá a mám pocit, že jsem přihlášenej dokoce jen přes účet na googlu. Střihání videa to samé v době internetu a návodů na všechno tam jde skoro všechno.

Plutoone

No vidíš, ani to nebolelo ;D Paráda.