půjčování lega

Založil Petr_, 03.03.2014, 18:03:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petr_

Ahoj,

co si myslíte o půjčování lega (za poplatek)? Jste ochotni lego půjčit na dobu třeba dvou týdnů?
Líbí se mi spousta setů, které nemusím nutně vlastnit, ale rád bych si je postavil, "pokochal" se s nimi, zabalil a vrátil. Umím si představit problémy pro půjčujícího, vždy to pokaždém vrácení kontrolovat.
Už jste to tu v nějakém vláknu probírali?
Petr

otaznik

Už se tu podobná věc kdysi řešila, ale v té době šlo o komerční charakter. Popravdě, já si neumím představit, že někomu "cizímu" budu půjčovat svoje LEGO.

Jamesek

To už asi spíš to auto, motorku nebo manželku .. :)

DarkDrago

Já bych to obrátil..
Ty bys byl ochotný někomu cizímu zapůjčit nějaký set? Nemyslím set do 5 000, ale něco opravdu drahého.
Dračí páni s mocí ohně...

Kuba

Zapujčit setavenou věc (MOC, set) na výstavu ano, (popřípadě kostky na výstavu, kterých je málo a danna věc by bez pomoci jiných nemohla vzniknout).

zapůjčit někomu domu něco jen tak na hraní nene!!!!... blbost.

S.t.a.l.k.e.r.

Záleží komu, je to otázka dôvery. Je tu viac takých, ktorým by som bez problému zapožičal ktorýkoľvek svoj set.

Martins

Před časem se to tu řešilo, tahle služba už tu je: http://www.pleygo.com/
Je too byznys a je to potřeba tak brát. Ten kdo miluje každou kostku, ten si to nedokáže představit... že jo?  ;)

Petr_

Citace od: darkdrago kdy 03.03.2014, 19:52:52
Já bych to obrátil..
Ty bys byl ochotný někomu cizímu zapůjčit nějaký set? Nemyslím set do 5 000, ale něco opravdu drahého.

Set dražší než 5000 nemám ani jeden. Ohledně zapůjčení setu někomu jinému na to mám asi dvě odpovědi. Několika setů jsou pevnou součástí sbírky a neumím si zatím představit, že bych jej někomu půjčil.  Dalších několik setů asi budu stejně prodávat (nemám na ně místo), tak jestli je někomu na čas půjčím nebo prodám je už vcelku jedno.
Petr

Bullner

NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raistlin M

Já bych měl jeden zásadní problém. Nevím, jak by bylo možné zajistit, že by dotyčný set nemíchal se svými. Jsem dost perfekcionista, co se týká stavu kostek a minifigů a nesnesu ve sbírce ani malý otisk zubu (možná budu mít pár vzácných dílů vzácných setů, kde to můžu přehlédnout, ale to bych spočetl na prstech jedné ruky). Mě by tedy nevadilo půjčit někomu set, ale vadila by mi představa, že nedostanu zpět přesně své dílky a minifigy.  ;D

znouzectnost

Já bych to využil na Lipno...
potřeboval bych 70810 MetalBeard's Sea Cow
a nějak mi 5000 nepřebývá a protože jsem na space tak ho ani moc nevyužiju...

Jinak mi to přijde divné, pohrát si se setem a vrátit ho? Trochu fetišismus, ne?