#22. Bratislavský rodinný KOSTKY.org pub

Založil S.t.a.l.k.e.r., 27.02.2014, 14:04:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

S.t.a.l.k.e.r.

Tento víkend (1.-2. marca) v čase 12:00-18:00 sa v OC Centrál koná jedno zo sprievodných podujatí Lego festivalu, a to stavanie nadrozmernej sochy medveďa. Predpokladám, že to bude podobná akcia ako bola stavba hasičského auta v Avione. Je to ideálna príležitosť na stretnutie s rodinami. Kto by sa pridal?

pecco

To by mohla byt fajn akcia. Išlo by sa v sobotu či nedeľu ?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: pecco kdy 27.02.2014, 17:34:53
To by mohla byt fajn akcia. Išlo by sa v sobotu či nedeľu ?

Videl by som to skôr na sobotu, nedeľu si zrejme väčšina vyhradí pre rodinu.

STARHAWK

STARHAWK

Ja asi pridem okolo 14tej, potom sa vam ozvem na mobil.

S.t.a.l.k.e.r.

Afolovia bez deti nech ostanu doma, akcia na ďaleko menší rozsah než bol Avion.

papluh

hah, to sa tam staval ten nadrozmerný pedobear ? :D

Inak netušíte, čo má byť budúci víkend ta TECHNIC Racing dráha ?

S.t.a.l.k.e.r.

V prílohe prikladám dve fotky z dnešnej akcie. Na rozdiel od stavby hasičského auta v Avione bolo stavanie medveďa poňaté trochu skromnejšie a bolo určené výhradne deťom. Na ohradenom priestore dve dievčiny v žltých tričkách s logom TLC naberali kocky z veľkých boxov a dávkovali medzi deti. Na stavbu slúžili podložky s vyznačeným profilom, ak som dobre videl tieto potom vrstvil na seba staviteľ. Stavba končila osadením oboch uší. Paralelne so stavbou medveďa sa stavali súťažné modely z ktorých neskôr viaceré ocenili stavebnicami. Popri tom prebiehali na pódiu oproti rôzne súťaže, napr. v rýchlosti skladania modelov zo City polybagov, atď. Akcia pokračuje rovnakým programom aj v nedeľu.

Budúci víkend budú k dispozícii dve dráhy na ktorých budú prebiehať jazdy zručnosti, k dispozícii by mali byť štadardné modely, napr. 4x4 Crawler.