Chtělo by to petici za reedici castle

Založil standa, 15.02.2006, 20:42:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa

Tak mě napadlo, že nás sem chodí dost, ještě splašit pár lidí na zahraničních serverech a pokusit se přesvědčit lego, aby vyrobilo znovu staré sety castle. Mašiny na to jistě ještě mají a sběratelé by jistě kupovali ve velkém. Asi je to hloupej nápad, ale za pokus by to možná stálo.
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

Colonel32

blbost....

black flacon vysel v reedici, a nemecke S@H ho melo takovej problem udat, ze ho dojizdeli se slevou.  Navic, uz se nedela oldgray, takze by ty hrady vypadaly jinak... Spise bych ocenil nejake castle UCS, treba nejakej brutalni, 3000 pcs kostel...

rdk

Citace od: Colonel32 kdy 15.02.2006, 21:33:06
Spise bych ocenil nejake castle UCS, treba nejakej brutalni, 3000 pcs kostel...

Stavbu jo, ale proč zrovna kostel???

Colonel32

nevim... mozna proto, ze tu kdysi byl odkaz na stranky toho manika, co delal tu MOC kovarnu, co vysla jako set, a mel tam skvele udelanej kostel...

standa

Black Falcon z reedice mám doma a ta šedá vypadá stejně jako u starých, takže v barvě bych problém neviděl.

rdk

Citace od: standa kdy 15.02.2006, 21:40:15
Black Falcon z reedice mám doma a ta šedá vypadá stejně jako u starých, takže v barvě bych problém neviděl.

No jo, ale to bylo před Velkou barevnou revolucí. Teď by to bylo v nových barvách...

Aki

Citace od: Colonel32 kdy 15.02.2006, 21:33:06
blbost....

Navic, uz se nedela oldgray, takze by ty hrady vypadaly jinak...
Však i ten 10039 je v mnohém podobném od 6074 odlišný - jiné potisky, jiná barva mečů a dokonce i jiný počet dílků (úplně podrobně jsem to nestudoval).

standa

Počet dílků je malinko jiný,ale barva mečů je původní, teď jsem ještě raději mrknul. Jinak barva panáčků i hradu celkem odpovídá starší šedé, mám doma ještě 6081 a barva se možná malinko odstínem liší, ale já to teda nepoznal.

Colonel32

mece jsou taky jine... na starem byly ty tvrde, a na novem jsou gumove....

standa

Tak máš asi pravdu, ale na pohled to vypadá stejně. Ty barvy v porovnání se starším hradem celkem odpovídají a i kdyby varábělo Lego meče gumové, tak bych si hrady v reedici stejně koupil.

Aki

Citace od: standa kdy 15.02.2006, 21:47:03
Jinak barva panáčků i hradu celkem odpovídá starší šedé
Ano barva panáčků je stejná, jen tvar potisku u čtyřech z šesti je jiný. Já bych si další určitě také koupil, ale chtěl jsem tím říci, že jisté změny tu byli již u tohoto setu. Takže kdyby vyrobili nové s novou šedou, tak by to sice doznalo jistých změn, ale stejně bych do toho šel - to kouzlo těch starých castle by se nestratilo.  ;)

muzzo

Citace od: Aki kdy 15.02.2006, 22:07:21
Citace od: standa kdy 15.02.2006, 21:47:03
Jinak barva panáčků i hradu celkem odpovídá starší šedé
Ano barva panáčků je stejný jen tvar potisku u čtyřech z šesti je jiný. Já bych si další určitě také koupil, ale chtěl jsem tím říci, že jisté změny tu byli již u tohoto setu. Takže kdyby vyrobyli nové s novou šedou, tak by to sice doznalo jistých změn, ale stejně bych do toho šel - to kouzlo těch starých castle by se nestratilo.  ;)

Zas nemůžu jinak než naprosto souhlasit s naším castlguru  ;D

standa

No já nevim, mám i staré panáčky Black Falcon z roku 92 ( 6057 ) v setu s Black Knights a jsou úplně stejní jako ti noví.

Aki

Citace od: standa kdy 15.02.2006, 22:12:15
No já nevim, mám i staré panáčky Black Falcon z roku 92 ( 6057 ) v setu s Black Knights a jsou úplně stejní jako ti noví.
Ne-e nejsou (tedy pokud jsi je nesmíchal). Ten erb má jiný tvar!
Starý         a        nový

J_BOB

teda, co si vy nevsimnete.....ja by som to asi ani nerozoznal :D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

otaznik

Citace od: standa kdy 15.02.2006, 21:53:57
Tak máš asi pravdu, ale na pohled to vypadá stejně. Ty barvy v porovnání se starším hradem celkem odpovídají a i kdyby varábělo Lego meče gumové, tak bych si hrady v reedici stejně koupil.
Tak znovu. Reedice Black Falcona byla v době, kdy se ještě OldGray vyráběla. Ale od roku 2005 už se OldGray nevyrábí.

standa

No, tak klobouk dolů, koukal jsem na ně asi pět minut a rozdíl okem nevidím, ovšem na fotce je to evidentní. Musím si koupit brejle:-))))

standa

Citace od: otaznik kdy 15.02.2006, 22:21:11
Citace od: standa kdy 15.02.2006, 21:53:57
Tak znovu. Reedice Black Falcona byla v době, kdy se ještě OldGray vyráběla. Ale od roku 2005 už se OldGray nevyrábí.
O.K., beru na vědomí, prostě se v tom tak dobře neorientuju, takže mám vlastně velkou kliku, že jsem stihnul koupit alespoň reedici :-)))

muzzo

Citace od: J_BOB kdy 15.02.2006, 22:19:00
teda, co si vy nevsimnete.....ja by som to asi ani nerozoznal :D

Toho by si nevšiml snad jen můj synovec co Lego jen maximálně ocucá a zahodí  ;) ;D

standa

No jo, teď jste všichni chytrý, ale já si s tím nehraju, mám svoje hrady vystavené za sklem ;D

Abbott

Stando, radši bacha, tady si s legem každý nejenom hraje, ale i spí.  ;D ;D ;D ;DMimochodem, ti dva paňáci jsou úplně stejní, takové prkotiny v čem se liší jsou úplně zanedbatelné...

Colonel32

Citace od: Abbott kdy 16.02.2006, 19:46:45
Mimochodem, ti dva paňáci jsou úplně stejní, takové prkotiny v čem se liší jsou úplně zanedbatelné...

zkus tenhle nazor aplikovat ve chvili, kdy budes neco prodavat.... se zlou se potazes...

Marťan

Možná na jednu stranu je dobře, že se už nic takového nevyrábí, alespoň jsou ty staré kousky více ceněny..