(Vlastní) Tvrz Sovolusky

Založil cendix, 21.01.2014, 00:25:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

cendix

Mám v plánu postavit něco opravdu malého - věžovitou vodní tvrz. Vodní příkop bude obehnán valem s palisádou. Nemůžu se rozhodnout, jak ji udělat co nejlépe. Poraďte  ??? ;)

Aki

Ta jednička je asi nejoriginálnější.  :o

DarkDrago

Taky bych byl pro jedničku, ale i to zakončení na té 3 není špatné  ;)
Můžeš jich udělat víc? Možná lepší porovnání by bylo, kdyby byly vidět tak tři stejné kůly vedle sebe..
Dračí páni s mocí ohně...

peter

U jedničky mi trochu vadí ten zářez (brick 1x1 rnd). Což takhle vynechat tento díl i ten spodní brick 1x1x6 a celé to udělat z těch konektorů, který máš teď pod tou hnědou mrkví?

Případně co to celé otočit a tu mrkev dát na verzi 3. Je fakt, že ty konektory jsou strašně hladké, tak že ty rnd bricky vypadají asi nejlíp.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

cendix

Vynikající nápad, Petře. :o Díky. Roundbricky se navíc shánějí lépe než konektory.

cendix

Podařilo se mi "vypěstovat" několik mrkví, a tak jsem udělal nástin, jak by opevnění mohlo ve finále vypadat. ;)   
Round Bricky by byly asi samozřejmě nejlepší v DkBrown, ale takhle, myslím, to taky nevypadá špatně.

cendix

První stavbou je hrázděný domek pro ubytování posádky nebo čeledě, který se bude nacházet na nádvoří. Až to celé zatíží střecha, tak předpokládám, že zmizí vodorovné spáry ;)