(vlastní) UCS Acclamator class assault ship

Založil komluk, 19.12.2013, 22:47:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

komluk

Ahoj všem!

Prolog:
Někteří z Vás si možná pamatují, jak jsem před časem básnil o tom, že postavím UCS Acclamator. Od té doby uběhlo už hodně času a určitě to vypadalo, že jsem od tohoto projektu upustil. Ve skutečnosti jsem po několika prototypech sám nedoufal, že bych tento křižník někdy skutečně dal dohromady, jeho úhly pro mne byly noční můrou a několikrát jsem celou záležitost opustil, jen abych o pár měsíců mohl začít úplně od znova. Nicméně nakonec se ledy hnuly a já se úspěšně začal posouvat vpřed.

Představení:
Zde už se konečně dostávám k meritu věci, takže těm z Vás, co to se mnou vydrželi číst až sem, bych rád představil UCS Acclamator class assault ship ve zpracování z období přelomu 2. a 3. epizody.

Parametry:
Délka: cca 110 cm
Výška: cca30 cm
Šířka: cca 60 cm

Poznámka:
Křižník má na bocích dvě, sklápěcí rampy, dostatečně široké pro výstup vojáků (např. čtvercová formace 3x3 klony, popřípadě formace 4x4 klony). Nafotím, jakmile zkompletuji mé jednotky.

Obrázky:

http://www.flickr.com/photos/89966977@N03

Obrázky nejsou v perfektní kvalitě (fotografování mě moc nebere a ani nemám žádnou profesionální výbavu), ale snad to není až taková hrůza...

Teddy11

Těším se na další fotky, vypadá to více než skvěle! :)

Icewalker

Pohledné provedení, jen co je pravda. Nějaké další fotky bych také uvítal, ale netřeba se kvůli dvěma lidem přepínat ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

komluk

Děkuji, další obrázky určitě doplním  :), asi bych zde ještě měl uvést odkaz na originální model (wookieepedia): http://starwars.wikia.com/wiki/Acclamator-class_assault_ship

Togaran

Pěkné obrázky :) Mě se loď líbí, je mi jasné, že na první pohled se tvar může zdát ne až tak složitý, ale aby všechny "desky" pasovaly ve správných sklonech dá práci a konstrukci.
Těším se na další tvoje stroje :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

komluk

Děkuju, máš pravdu, když se na tu loď dívám teď, už mi až tak složitě nepřipadá. ;D