Nominace dílků Lugbulk 2014

Založil peki, 10.11.2013, 17:06:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

neovlivní to dílky v sekci CP mate zájem?

baseplate 48x48 šeda
16 (59.3%)
baseplate 48x48 modrá
9 (33.3%)
baseplate 16x32 zelena
9 (33.3%)
baseplate 32x32 (bere se v trains)
10 (37%)

Celkem hlasů: 27

P4tr1cius

Citace od: darkdrago kdy 21.12.2013, 14:18:15
Navrhoval bych udělat hlasování, co kdo jaké dílky by bral ať je třeba vidět, že přilby by ve finále bralo víc lidí kvůli dobré ceně....

Hlasovanie je stupidita. A dať do zoznamu prilby, ktoré sa musia brať minimálne po 100ks na osobu je ešte väčšia. Určite aj hradari, ktorí tvoria najväčšia hrady (Linhi a spol) 100 kusov neobjednajú. Pretože je to už samo osebe naozaj postavené na hlavu - sto rovnakých prilieb... . (a k tomu každý normálny človek chce armádu aspoň trošku pestrú...) Ten istý prípad boli sudy a debny, chvalabohu "hlavných" osvietilo a dali to do preč.

P4tr1cius

Citace od: juraj909 kdy 21.12.2013, 14:02:29
- 6000311
- 4656783
- 4646577

Tieto už síce boli, ale určite bude záujem.

Ja ho rozhodne mám.

Citace od: Aki kdy 21.12.2013, 14:15:19

Brick, Round 1 x 1 Open Stud  3062b / Dark Brown

Aj ja.

mesje

Citace od: darkdrago kdy 21.12.2013, 14:18:15

Navrhoval bych udělat hlasování, co kdo jaké dílky by bral ať je třeba vidět, že přilby by ve finále bralo víc lidí kvůli dobré ceně....

Ešte objektívnejšie by bolo hlasovať takým spôsobom, že by každý napísal počet dielikov, ktoré by z daného typu bral. Lebo je rozdiel keď traja ludia objednajú z niečoho po 100 kusoch, ako keď jeden staviteľ objedná 10000 ks sám.

SpCasPi000

Budú všetky diely po 100, alebo aj po 200 a 300 niektoré ako momentálne ukazuje aplikácia?
Lebo vyššie násobky môžu mať negatívny dopad a niektorých by od objednania odradili, netýka sa dielov potrebných v megakvantách typu 1x2 ale tých doplnkovejších ako 3045-LBG či 4286-Dark Green.

linhi

Citace od: Aki kdy 21.12.2013, 14:15:19
Z toho co tu bylo v krátkosti zmíněno by se mi líbilo:
plate 1x2 Dark Blue 3023

3070b Tile 1 x 1 with Groove / Dark Tan

Brick, Round 1 x 1 Open Stud  3062b / Dark Brown

A asi bych si vzal i tyto

- 6000311

Podporuji

Aki

Mimochodem, co ta plate 16x16 91405, ta neprošla? By se mi hódně líbila. ;)
Buď v Green, nebo Dark Tan.

germik

Nevím přesně kde se ptát jinde, takže tady protože je to díl nominovaný tady - proč je zrovna Brick; Modified 1 x 1 with Studs on 2 Sides v reddish brown po 300ks? I když koukám že u některých dílů nejsou násobky vůbec... Jen by mě docela zajímalo využití zelené round plate 1x1 ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hardegon

Aktuální.
1. Dark Red

2. Dark Green / Earth Green

3. 47905 Reddish Brown

4. Dark Brown

5. 3021 earth green

6. 13965 White

7. 4286 earth green (dark green)

8.

9. 3684 Black

10. 3045 Medium Stone Grey

11. 3004 dk blue/earth blue

12. 3023 Medium Stone Grey

13. 3023 Dark Stone Grey

14. 3004 Medium Stone Grey

15. 3004 Dark Stone Grey

16. 54200 Dark Red

17. Brick, Round 1 x 1 Open Stud  3062b Dark Brown

18. - 6000311 dark grey stone

19. 3023 Dark Blue

20. 6636 Reddish Brown Tile 1 x 6

21. 3680 White

22. 92947 Reddish Brown

23.

Hardegon

Vyřazeno kvůli nízké ceně na BL

11. 3021 reddish Brown

Hardegon

Prosím o zamyšlení nad , , , , ,

První dva v poslední době nikdo moc nezminoval. Ostatní se objevují pravidelně. Nechcete dát přednost zajímavým dílům?

Hardegon

Citace od: darkdrago kdy 21.12.2013, 14:35:41
Proč si myslíš, že chci 300 kusů? Protože jsou drahé a já měl vždycky v oblibě templáře. Taky kdo by se takovým počtem mohl pochlubit. Pokud by vůbec templáře někdo měl...
Štíři, templáři a d'harani jsou armády, které si chci v příštích letech vybudovat ve velkém měřítku a dobývat s nimi na každé výstavě kde budu moct...

Citace od: mesje kdy 21.12.2013, 14:47:06
Tak ked som pocul slovo "templari", tak to musim podporit!

Pánové, popravdě od vás zatím žádná stavba nebo cokoli dokazuje možnost využiti 300 (!!!) figů nepřišlo. To že chcete mít klonové armády je vaše věc. Že templářům chcete dát na hlavu černé přilby (proč zrovna černé???), je vaše věc. Ale ruku na srdce, skutečně bychom od vás v následujících pěti letech viděli tyto helmy použité?

juraj909

Citace od: Hardegon kdy 21.12.2013, 18:17:38
Ostatní se objevují pravidelně. Nechcete dát přednost zajímavým dílům?

DBG brick 1x2 bol iba raz a to v 2012. Tie plates boli tiež iba jedenkrát v 2012. Takže až tak pravidelne sa nevyskytujú.

danyboy

První dva v poslední době nikdo moc nezminoval. Ostatní se objevují pravidelně. Nechcete dát přednost zajímavým dílům?

Tak, LBG brick 1x2 bych nechal, přece jen, je to nejpoužívanější materiál, kterého není nikdy dost.

DarkDrago

Citace od: Hardegon kdy 21.12.2013, 18:23:28
Citace od: darkdrago kdy 21.12.2013, 14:35:41
Proč si myslíš, že chci 300 kusů? Protože jsou drahé a já měl vždycky v oblibě templáře. Taky kdo by se takovým počtem mohl pochlubit. Pokud by vůbec templáře někdo měl...
Štíři, templáři a d'harani jsou armády, které si chci v příštích letech vybudovat ve velkém měřítku a dobývat s nimi na každé výstavě kde budu moct...

Citace od: mesje kdy 21.12.2013, 14:47:06
Tak ked som pocul slovo "templari", tak to musim podporit!

Pánové, popravdě od vás zatím žádná stavba nebo cokoli dokazuje možnost využiti 300 (!!!) figů nepřišlo. To že chcete mít klonové armády je vaše věc. Že templářům chcete dát na hlavu černé přilby (proč zrovna černé???), je vaše věc. Ale ruku na srdce, skutečně bychom od vás v následujících pěti letech viděli tyto helmy použité?

Popravdě? Neuvidíš je a to docela určitě. A proč? Protože nehodlám vrazit několik tisíc do nákupu přileb na BL.

Klonová armáda? Pokud vím, tak ani klonovaná armáda nemusí být úplně jednolitá. Můžu udělat klidně tři armády a každá bude mít jinší znak, je pak rozčlenit na několik oddílů, jako lukostřelce, jezdce, pěchotu...
Tak budou černí templáři, to je toho...nevím na kolik je to historicky podložené, ale sem tam vidím templáře v černé zbroji a ty bych si i s chutí udělal.
Říkáš pět let? Pokud mi dodáš nějaké bojiště tak klidně, proč bych si je taky dělal kdybych je měl mít jen na poličce seřazené jak při nástupu??

To, že jsem ještě nevyprodukoval nic velkého neznamená nic. Na kostkách su už skoro rok. Zajímám se hlavně o Bio a castle teprve objevuju. Doma mám už 40 štírů (před Lipnem jsem jich měl sotva 8 ). Všechny mám v plánu dát na příští Lipno. Jestli všichni půjdou na projekt od danyboy2127, nebo i jinam ještě nevím, ale určitě se tam objeví i nějaký ten templář....
Dračí páni s mocí ohně...

Aki

K aktuálnímu:
Ty obojí olive plate (č.1 a 2) mají v seznamu town: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=43376.msg198633#msg198633
Došlo k nějaké změně?

První brát nehodlám, nemám představu na co bych to použil. Chtěl to ale i Linhi a Šipka
Dvojku jsem brát chtěl, představuji si to na sloupy nějakého dřevěného podloubí, rohy netypicky hrázděných domů atd. Plánuji tak 2 stovky.
Ty DBL brick a obojí plate brát nebudu
LBG brick sice také brát nebudu (stavím hlavně z LG), ale přimlouval bych se za Danyboye, aby jsi mu je tam na ty jeho hrady nechal. (třeba pak k tomu svému dostaví i zadní část.  >:D), ale je fakt, že se to bere každý rok.  :-\

blindmelon

Mně se líbí komplet CaP výběr dílků, jen si při těch ks na lot nebudu umět vybrat.

Aki: Dk Tan Plate 16 x 16 se mi zdá jako dobrý nápad. Podpořil bych i Tan, ten by se mi hodil i více.
Hezký den, Blindmelon

SpCasPi000

Tie prvé dva keby nakoniec neboli (v prípade ak by bol záujem pri iných položkách o väčší odber) tak by to bola oveľa menšia škoda, ako pri tých Plates/Bricks kde odber bude určite mnohonásobne vyšší a hodia sa do všetkých sekcií. Ide len o to, či by o nejaké iné diely čo sú na BL výrazne drahšie bol aj dostatočný záujem alebo kvôli niečomu čoho sa vezme pár stoviek kusov vyradíme niečo kde zaručene odber bude možno aj desaťtisíce a teda úspora omnoho výraznejšia v konečnom dôsledku.

Placky 16x16 sú na BL síce drahé, ale už aj 50-násobky boli pred rokom dosť, to si hocikto zobrať nedovolí  :-\

mesje

Suhlas.

danyboy

Citace od: Aki kdy 21.12.2013, 19:04:49
K aktuálnímu:
Ty obojí olive plate (č.1 a 2) mají v seznamu town: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=43376.msg198633#msg198633
Došlo k nějaké změně?

První brát nehodlám, nemám představu na co bych to použil. Chtěl to ale i Linhi a Šipka
Dvojku jsem brát chtěl, představuji si to na sloupy nějakého dřevěného podloubí, rohy netypicky hrázděných domů atd. Plánuji tak 2 stovky.
Ty DBL brick a obojí plate brát nebudu
LBG brick sice také brát nebudu (stavím hlavně z LG), ale přimlouval bych se za Danyboye, aby jsi mu je tam na ty jeho hrady nechal. (třeba pak k tomu svému dostaví i zadní část.  >:D), ale je fakt, že se to bere každý rok.  :-\

Aby nedošlo k nedorozumění. Zadní strana se staví. Po rekonstrukci hradu jsem raději zmenšil délku hradu a zaměřuji se na to, aby byl hrad pohledových ze všech stran. >:D
To ale neznamená, že LBG bricks nehodlám brát!
Potřebuji jich ještě několik tisíc na budoucí projekt.

mesje

Citace od: Hardegon kdy 21.12.2013, 18:09:42
Aktuální.

23. 92947 Reddish Brown

Nebolo by lepsie toto v TAN ? na BL vo vacsom pocte je cena 0,20 eur a je to lepsie vyuzitelna farba na castle - stlpy si viem predstavit v tejto farbe, white, LBG, ale v reddish velmi nie...

danyboy

To všichni počítáte s tím, že LB dorazí před Lipnem?
Nebo při čtení v ostatních sekcích mi přijde, že s tím někteří počítají. >:D

SpCasPi000

Pozerám, že pri 1x2 Olive Green Plate je na BL dosť prebytok, hrozí že kým príde na jeseň dodávka LB tak už budú na BL za porovnateľnú cenu, už teraz sú len za 5 centov:
http://www.bricklink.com/catalogPG.asp?P=3023&colorID=155

Ale ak by sa bralo veľké množstvo tak nevadí.

Citace od: mesje kdy 21.12.2013, 19:22:35
Citace od: Hardegon kdy 21.12.2013, 18:09:42
Aktuální.

23. 92947 Reddish Brown

Nebolo by lepsie toto v TAN ? na BL vo vacsom pocte je cena 0,20 eur a je to lepsie vyuzitelna farba na castle - stlpy si viem predstavit v tejto farbe, white, LBG, ale v reddish velmi nie...

Tak je pravdepodobnejšie že hnedé na BL môžu ešte zlacnieť, zatiaľ čo TAN ak doteraz nešli dole tak už sotva pôjdu, takže celkom dobrý návrh.

Daniel

K aktuálnímu:
Došlo k nějaké změně?
Pokud v town budou brát na 100%, ok. Ale pokud ne, tak zrovna tyhle dva dílky bych byl hodně nerad, kdyby vypadly :(

Aki

Citace od: Daniel kdy 21.12.2013, 19:32:24
Pokud v town budou brát na 100%, ok. Ale pokud ne, tak zrovna tyhle dva dílky bych byl hodně nerad, kdyby vypadly :(
To samozřejmě plně souhlasím. Taky je hodlám brát.

Hardegon

Citace od: Daniel kdy 21.12.2013, 19:32:24
K aktuálnímu:
Došlo k nějaké změně?

Už sám pletu, co tam být má a nemá. Kombinací kombinace kombinovaného kombinování při kombinování několika úprav, podnětů, návrhů a SZ jsem se sám zmátl. Tedy finálně: olive green plate 1x2 a 1x1 a oranžový listí berou v Town, my tam máme po domluvě malé dark red a velké dark green listí. Ufff.

Daniel

Fajn, letos teda jsem spíš fanda města ;)

SpCasPi000

Tak ešte je neobsadená tá vypadnutá jedenástka (to bol správny ťah), vie sa už presnejšie koľko položiek bude za CaP alebo sa potom len posledné odstrihnú vo finále ak sa nezmestí všetko?

Hneď sa v tom lepšie orientuje a porovnáva keď sú čerstvo aktualizované zoznamy, škoda že sa to nerobilo aj predtým častejšie.

Citace od: Daniel kdy 21.12.2013, 19:42:08
Fajn, letos teda jsem spíš fanda města ;)
Ešte dobre že nie Space  ;D

Cavelon

Citace od: SpCasPi000 kdy 21.12.2013, 19:24:17
Pozerám, že pri 1x2 Olive Green Plate je na BL dosť prebytok, hrozí že kým príde na jeseň dodávka LB tak už budú na BL za porovnateľnú cenu, už teraz sú len za 5 centov:
http://www.bricklink.com/catalogPG.asp?P=3023&colorID=155

To je síce pravda, ale v EU ich za tú cenu majú iba 2 Nemci. Ak by som to mal kupovať od nich (a nič iné), tak ma to s poštovným výjde určite drahšie. Minimálna cena na BL nie je veľmi vhodné kritérium na porovnávanie, pokiaľ nejde o tisíce kusov v nejakom SK, resp. CZ shope. Okrem toho, dnes tam sú a zajtra už nemusia byť, je to veľmi nestabilné. Koľkokrát sa mi stalo, že som nejaký dielik nekúpil tam, kde som práve nakupoval, lebo inde bol lacnejší. A kým som sa dostal k tomu "inde" shopu, tak tam už nebol a ja som mal nahoniec veľké H...

SpCasPi000

Veď v poriadku, ak sa ich naberie na tisíce, a vyzerá to že záujem je hlavne od veľkostaviteľov, tak nikto nebude proti, pri nových dieloch je to aj tak veľká lotéria väčšinou a čas ukáže  ;)

Fantomas

Citace od: Cavelon kdy 21.12.2013, 20:29:26

To je síce pravda, ale v EU ich za tú cenu majú iba 2 Nemci. Ak by som to mal kupovať od nich (a nič iné), tak ma to s poštovným výjde určite drahšie. Minimálna cena na BL nie je veľmi vhodné kritérium na porovnávanie, pokiaľ nejde o tisíce kusov v nejakom SK, resp. CZ shope. Okrem toho, dnes tam sú a zajtra už nemusia byť, je to veľmi nestabilné. Koľkokrát sa mi stalo, že som nejaký dielik nekúpil tam, kde som práve nakupoval, lebo inde bol lacnejší. A kým som sa dostal k tomu "inde" shopu, tak tam už nebol a ja som mal nahoniec veľké H...

Pokial nejde o super vzacny diel, resp. o diel, ktoreho treba vela na exkluzivny set, tak je dost vyrazna sanca, ze sa taky diel bude pravidelne v BL objavovat.