Stavby na zakázku - BUSTY známých osobností.

Založil MLT, 17.09.2013, 00:20:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MLT

Ahoj všem stavitelům

S někým jsem to již konzultoval přes SZ, ale bez úspěchu - respektive bez "troufnutí" si na tyto stavby.

Do naší expozice hledáme nějakého kostkaře, který je schopen vytvořit dle fotografií BUSTY známých osobností.

Jednalo by se o max. 10 samostatných "soch" - ale musí být skutečně realistické.

Půjde o doprovodný program pro základní a střední školy, z toho také vyplývá, že vše by muselo být hotové do března, nejpozději dubna 2014.

Nemusí vše stavět jedna osoba, ale pokud Vás bude více, měly by být stavby rozměrové téměř identické, a to i v barevném provedení, aby vše korespondovalo.

Já jsem sice v kontaktu s jedním stavitelem, ale problém je vzdálenost (USA), zejména co se týče přepravy. On by je dodal lepené, a to naše muzeum zásadně odmítá !

Proto poprosím aby se mi případní zájemci co nejdříve ozvali.

Nebo je-li tu někdo, kdo má jakýkoli (ověřený) tip na někoho ze zahraničí (Evropa případně Rusko), uvítám i tuto pomoc.

Děkuji

Dušan

peter

V Evropě se stavbou bust zabývá LEGO Certified Professional designer - Belgičan Dirk Denoyelle. Odkaz na jeho web zde a kontak na Email zde.

Trochu nerozumím proč Ti vadí, že modely by byly slepené, když je stejně chceš pro vystavení. Modely pak budou pevné a není problém je nechat "kolovat" mezi dětmi, což u neslepených půjde jen ztěží.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.