Rychlovlak 4511 za polovinu

Založil otaznik, 07.02.2006, 14:38:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

otaznik

Jestli má ještě někdo zájem, tak v internetovém obchodě, kde pracuju, máme ještě několik 4511 za poloviční cenu.

Více zde.

Colonel32

vis jestli jsou v oldgrey nebo bluish grey?

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 07.02.2006, 14:44:55
vis jestli jsou v oldgrey nebo bluish grey?

Tak to opravdu netuším, mají copyright 2003, tak snad ještě OldGray.

Llevelyn

To je ten problém, některé jsou ve staré šedé a některé v nové šedé. Nejde to poznat z krabice, všechny jsou stejné. :(
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Millan

Velky DIK patri Tobe,Otazniku !!!

Mam jiz objednano...Jeste tak kdyby sli ty rovne koleje,nebo vyhybky na pulku... ::)

P.S. Co se barvy tyka,za tu cenu jsem to proste risknul  :)???

Jarmila

Citace od: Millan kdy 07.02.2006, 18:16:26

Mam jiz objednano...Jeste tak kdyby sli ty rovne koleje,nebo vyhybky na pulku... ::)

Eventualita - domluvit se s někým, kdo má jeden vlak ve staré šedé a druhý v bléééé šedé a prohodit si to. Kdo má jen jeden vlak, tak ten v podstatě nic nezíská, ale ani neztratí. Kdo má dva jinak šedé vlaky získá dva stejně šedé vlaky. Ale s nadpoloviční pravděpodobností v bléééé šedé.  :D Ale za ty peníze, no - nekup to.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

otaznik

IMHO jsou ve staré šedé (ale nic negarantuju), jsou to jedny z prvních zásob.

Jarmila

Citace od: otaznik kdy 07.02.2006, 19:21:40
IMHO jsou ve staré šedé (ale nic negarantuju), jsou to jedny z prvních zásob.

Máš-li pravdu, tak to bude o ně pěkná strkanice  ;D ;D ;D

Já mám doma dvakrát 4511 ve staré šedé a k tomu dva samostatné vagonky v nové blééééé šedé. Asi prošly generální opravou.  ;D ;D ;D
Nevadí mi to, protože:
1) šetřím doma elektřinou a mám tudíž doma takové šero, že to není vidět
2) jsem barvoslepá
3) jsem flegmatik
4) stejně jsem to přestříkala na růžovo ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

otaznik

Citace od: Millan kdy 07.02.2006, 18:16:26

Tak pak dej vědět, jak to s tou barvou je.

Llevelyn

Já mám 4511 v hnusné šedé.. a sejří mě to jak sáňkování v létě.. ten vlak samotnej by mě tak nebolel, ale ty oblý koleje v hnusný šedý mě teda vážně ***  a neseděj k ostatním. Bléé

;) škoda, že škrty v rozpočtu mi nedovolí koupit ještě jeden..ale zase mít jeden ve starý šedý a druhý v nový tak mě klepne. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

werrac

Mam doma jeden novy k vymene, / nerozbalene sacky /, ve stare sede a pokud mate nekdo v blee tak bych ho vymenil :-), v pripade pouzivaneho treba jen sede dilky :-).

otaznik

Tak rychlovlaky už jsou pryč. Všechno prodáno.

Millan

Tak uz to jezdi!!!Koleje jsou v tmave sede,vlaky v bleeee... :P.Nevadi...jeste jednou diky ?ku!

P.S.Docela jsem se pod tou parukarkou nachodil,nez jsem vas tam nasel :)Jinak hezky mistecko;clovek se kvuli tomu legu alespon podiva do mist,kam by se nikdy nedostal...

jurika

Ďakujem za všeobecné avízo na rýchlovlaky(skrz Micha),  bracho v Prahe my vybavil 2 ks-prišli my len nedávno, akej farby to neviem zistím ked ich dostanú decká k nejakému sviatku! ;D