(Vlastné) Lego stavby Juraja103

Založil Juraj103, 10.06.2013, 07:50:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Juraj103

Tak zdravím všetkých stavačov a legáčov  ;D Som tu nový ale nebudem otáľať tu je môj prvý MOC castle

Jedná sa o grófa ktorý sa akurát vracia z lovu do svojho Loveckého o Pavilónu netuší však že kráľ osobne za ním poslal 3 svojich vojakov aby nepohodlného grófa odstránili a aby si bol kráľ istý vybavil jedného z nich húfnicou (prvou puškou)

Už sa teším na vaše názory možno budem robiť aj vignety či jak sa to píše  :P ;)

VocucBat

No zatím nic moc. Ta stavba uprostřed je co? Jediné co se mi líbí je zeleň v levém rohu a figurky.

EDIT: A docvakni si kostky.

Juraj103

tak stavba uprostred je ten lovecký pavilón miesto kde sigróf alebo kráľ odpočinul po love a  ak sa mám spýtať čo to je dockvaknúť kocky  ???

Edit: aha už nič sry ;D

danyboy

Radil bych ti to postavit na menší ploše.
Pokud máš postav to na Green Baseplate 32x32.
Ať to vypadá alespoň trochu jako okolí lesa.

VocucBat

Ještě možná sjednotit barvu střechy, toho čemu říkáš lovecký pavilón. Já bych tedy pavilón postavil asi znova, protože to spíš připomíná stavbu malého dítěte (takovou zříceninu), ale čím víc toho postavíš tím víc se budeš zdokonalovat a pokud vytrváš dostaneš se na úroveň velkých stavitelů(viz stavby pro Lipno).

danyboy

Vocubate, tím malým dítětem myslíš kolik let? Autorovi je totiž 11.  ;)

VocucBat

Omlouvám se ;D. Myslel jsem do 10 let. Myslel jsem, že autor má cca 14. Ale ať zkouší a dělí se s náma. Žádný učený z nebe nespadl a já se musím ještě mnoho učit :D.

OT: Tak to už jsme tu tři do 15 let ???

danyboy

Kámo je nás tu 6 o kterých vím. ;)
Ještě Izmael, Smajlík nebo jak se ten technikář srdcem i duší jmenuje a
Jeden nejmenovaný 14ti lety castlař.

VocucBat

Citace od: danyboy2127 kdy 10.06.2013, 18:26:14
Kámo je nás tu 6 o kterých vím. ;)
Ještě Izmael, Smajlík nebo jak se ten technikář srdcem i duší jmenuje a
Jeden nejmenovaný 14ti lety castlař.

Děkuji za info. Těch mladých bláznů do lega je tu již veľa. Do Izmaela bych to netipl (neúčastnil jsem se zatím žádné akce - a dlouho ještě nebudu - nemůžu).

Systematik

Přidal bych hnědé a zelené plates okolo všeho, snad to není taková šedá pustina  ;)

Frco

Zaujimavo si umiestnil tych troch vojakov/vrahov, ti vyzeraju naozaj fajn, aj zamaskovani, musim priznat, ze na to som sa aj chvilku zahladel :)

Ale to je jedine pozitivum, vsetko ostatne je otras.
1. Jednoducho s malo kockami toho vela nespravis. Radsej pockaj kym ich budes mat viac a potom nieco postav a uverejnuj. Teda kludne si nieco postav, ale nemusis to nikde vesat na internet :D
2. Dalej treba docvakavat kocky ako uz bolo spomenute.
3. Fotky su strasne, ale to je normalne, 90% ludi fotit nevie. Daj to radsej nafotit niekomu inemu. A prosim nie mobilom (vsak to bolo mobilom?).
4. Postav to na zelenej plosine, nie sedej. Ak zelenu nemas, nesnaz sa stavat nieco co evidentne na sedu plosinu nepasuje.

Bohuzial, zatial ked to zosumarizujem, tak ako sa na slovensku hovori, CELE ZLE!  ;D

Juraj103

Pracujem na pokračovaní tento krát som sa poučil z kritiky ak nič iné tak to pri najmenšom stojí na green baseplate . Nechajte sa prekvapiť zajtra upnem

danyboy

Už čekáme měsíc a žádné pokračování nevidím. ::)

Ondra

A hlavně se naučit domáčknout díly, nebo to má jiný význam?

danyboy

Citace od: Ondra kdy 22.07.2013, 12:44:38

A nepoužívat napodobeniny. Poznal jsem to podle odstínu tmavě šedé. ;)

Ondra

To mně taky napadlo že ty díly co nejsou domáčknuté jsou možná napodobeniny.Každý ví, jak se rádi zacvakávají. >:D

Juraj103

Citace od: danyboy2127 kdy 22.07.2013, 12:47:23
Citace od: Ondra kdy 22.07.2013, 12:44:38

A nepoužívat napodobeniny. Poznal jsem to podle odstínu tmavě šedé. ;)

Jo a ja som čakal kto mna odhalí ;) si dobrý
a pardón pokračovanie nebude

otaznik

Citace od: Juraj103 kdy 24.07.2013, 20:21:47
Kámo, tohle je fórum o LEGU, takže ve vlastním zájmu bys asi měl požádat o smazání tohoto tématu!  >:(

Juraj103

Citace od: otaznik kdy 24.07.2013, 22:18:07
Citace od: Juraj103 kdy 24.07.2013, 20:21:47
Kámo, tohle je fórum o LEGU, takže ve vlastním zájmu bys asi měl požádat o smazání tohoto tématu!  >:(
Ospravedlnujem sa už sa to nezopakuje  :-X