10 výročí kostek, aneb proč velká výstava už příští rok

Založil peki, 06.06.2013, 16:40:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Nadpis hovoří za vše. Přesto že letošní výstava stála hodně úsilí, věřím že se příští rok na Lipně sejdem přinejmenším ve stejném ideálně větším počtu. Lipnu (Michlu Šnobrovi i Janě Slovákové) se akce líbila. Nikdo nečekal takové množství a vysokou úroveň zpracovaných modelů. Stejně pozitivní ohlasy mám i od Jana Beyera tak českého zastoupení Lega p. Zahradníčkové.

Byla by proto škoda nevyužít ohlasu který akce vzbudila jak svým rozsahem tak profesionálním provedením (to prase na příště pořešíme  ;D  ). Kostky.org oslaví příští rok 10 narozeniny. Nedovedu si představit lepší oslavu než na výstavě  >:D

Na akci máme rok času na přípravu. Víme jaké prostory (kurty a vitriny nás čekají) bude se domlouvat stavba dalších zakázkových staveb (na Karlštejn se již nakupuje stavební materiál). Další stavby (Chrám svatého Víta je již domluven) a určitě přibudou další.

K dispozici by měl být i prostor na tenisovém kurtu, který se nachází za konferenčním sálem.

Bylo by fajn domluvit se na nějakých společných projektech, třeba navrhované město, či pirátské dioráma space atd. Chápu že hradaři si letos mákli a ještě jednou klobouček dolů. Pokud to nebude na společný projekt určitě se najde dost místa ve vitrinách na sólové stavby.

Zájem ze strany Lipna je o interaktivní věci. Návrhy akcí, kterých se může pod dozorem účastnit veřejnost. S Janem jsme předběžně domluvení na obří mozajce, kterou by Lego zainvestovalo materiálem. my bychom zpracovali instrukce. Mozajku by pak postupně stavěla veřejnost.

Určitě bude zájem o kooperaci s 501, bylo by fajn pokud by vzniklo nějaké SW diorama, případně nějaké SW "maxifigy".

Termín bude s nějvětší pravděpodobností stejný jako letos.

Zakládejte si zde vlastní vlákna diskutujme o nápadech, přemýšlejme co každý z nás může udělat pro oslavu 10 výročí kostek.org.