(Vlastní) Průřez středověkým městečkem

Založil Petronel, 13.04.2013, 19:29:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Tak je to tady. Představuji své nejnovější dílo.
Když Peki oznámil, že se bude konat výstava v městě mého bydliště, neváhal jsem a potvrdil svou účast. Tato stavba tedy vznikala cíleně na tuto výstavu. Začal jsem stavět hned po této informaci, tedy na konci ledna a usilovně na tom pracoval každou volnou chvíli a volný víkend. Poslední detaily jsem dotvářel ještě v den odvozu na výstavu (9.4.2013).

Zda je dílo zdařilé, posuďte sami. Jedná se o výňatek z okrajové části historického města. Mám rád interiéry a tak jsou tam vnitřní detaily na každém rohu. Z každé strany stavby je nějaký k vidění.

Omlouvám se jen za kvalitu fotek, bylo foceno za umělého světla ještě v posledních minutách před odjezdem. Možná to pak i přefotím...

CELÁ GALERIE ZDE

Mrkněte na vše, než dáte výsledný verdikt.  :)

FilipS

Celkový dojem je dobrý, lidem a dětem na výstave se bude moc líbit. Ty domky jsou dobré, ale trošku obyčejné, bez nějakých nových technik atd. Trošku sem rozpačitý z vody v kašně. Moc se mi líbí vnitřek modrého domku, hlavně krb, to jak je předsunutý vypadá moc pěkně a taky svíčka, já do svíček furt rvu anténky nebo ručičky a nikdy mě nenapadlo tam dát Bar. Obecně, modrý domek je nejvyvedenější podle mě. Další věc co mě zaujala je studna. Nakonec velký palec nahoru za spodek, málokdo se dělá s podložím, snadnější je to obehnat černými bricky, vodní kanály a důl jsou fakt boží.

Hardegon

Je to fakt podařené. Spousta super detailů. U mě vítězí smutný rytíř, kterému se porouchala helma  >:D