(vlastní) Scania + MAN

Založil Plutoone, 09.04.2013, 17:07:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj,
aby to tu nebyla samá TATRA, rozhodl jsem se tuto monotonost trochu narušit.
Jedná se o skupinku pro přepravu sypkých hmot. Na které není možná nic světaborného. Nemají tolik funkcí, jako AV-15, ale zato jejich hratelnost je perfektní. Jezdí svižně a mohu je bez problémů půjčit 4 letému sousedovi, což u tatry nepřicházelo k úvahu.
Prozatím sem dám pár fotek, až bude lepší světlo, tak venku natočím video.
Snad o víkendu.
Scánia je 4x4 2 XL motory jediné jejich zpomalení je z 20z na Differ.
MAN je 6x6 1 XL motor převody stejné, jako scania
Nakladač je upravený Frontloader, jak jsem se zde již zmiňoval verze z BL byla tragická.
Tam je převod XL 20z na diff a z něj 8z na 24z.

Anatyt

Gratulujem, super výtvory! :) A oceňujem aj to, že je to konečne niečo iné ako Tatra! >:D Oba modely si viem predstaviť nafotené niekde na pieskovisku. Aj by som sa tam s nimi vedel vyhrať. ;)

HD

Není bagr trochu mimo měřítko Scanie a Man-a? Jinak, nemám, co bych vytýkal, proto začínám bagrem.  ;D
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Plutoone

Citace od: Horcik Designs kdy 09.04.2013, 18:34:23
Není bagr trochu mimo měřítko Scanie a Man-a? Jinak, nemám, co bych vytýkal, proto začínám bagrem.  ;D
Myslíš malej, či moc velkej? Originál se mi zdál moc malý, tak jsem ho koly zvětšil. Jen by potřeboval Větší lžíci.

DarkDrago

Ani bych neřekl, že jsou tam nějaké měřítkové nesrovnalosti. V dnešní době jsou stroje jak malé na nějakou opravu silnice, tak i velké na pořádnou práci na stavbách, lomech, docích...
Porovnávat můžeš jen podle sedaček a ty se mi zdají stejné  :D
Dračí páni s mocí ohně...

Plutoone

Taky si myslím, že tyto čelní nakladače jsou opravdu různé. Možná by mohl být ještě větší. Kdyby někoho napadla nějaká hezká lžíce, rád se přiučím a postavím ji.

HD

No, nevím, asi to je jen subjektivní dojem způsobený koly z Unimoga, která mému oku na bagru moc nesedí. Ale, asi to bude subjektivní dojem...  ;)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Plutoone