LEGO Club v ČR

Založil Archaon, 19.03.2013, 19:06:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

danyboy

Super zpráva na to čekám asi 6 let.

descale

Lego Club pro ČR mě potěšil a již jsem se registroval, abych dostával časopis. Podle informačního e-mailu by první časopis měl dorazit v listopadu, od příštího roku bude chodit 5x ročně.

VocucBat

Mě to sice potěšilo ale obávám se, že sse nepřidám, protože "souhlas rodičů" a rodiče s takovými kluby vůbec nesouhlasí.

germik

Citace od: descale kdy 12.05.2013, 01:12:00
Lego Club pro ČR mě potěšil a již jsem se registroval, abych dostával časopis. Podle informačního e-mailu by první časopis měl dorazit v listopadu, od příštího roku bude chodit 5x ročně.

A není to jen pro děti?  ??? Já se teda taky registroval...  ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Thrawn

Citace od: germik kdy 12.05.2013, 12:32:17

Já taky  ;D

Každopádně díky za tip.

Btw., tak mě napadlo, když jsem dospělý, tak mohu zaregistrovat dítě, i když není moje, ne? Možná by to byla cesta, jak pomoci nezletilým AFOLům, jejichž rodiče nejsou tak chápaví a demokratičtí jako my  ;D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

descale

A není to jen pro děti? ???

Osobně se za dítě tak trochu považuji.;D Registrační formulář nabízí rok narození dítěte v rozmezí 1930–2013, tak jsem vyplnil moje skutečné datum narození. V listopadu uvidím, zda TLC časopis pošle.

MÍLA

každá registrace je přístupná pro děti, stačí trošku přemýšlet a nepsat tam skutečné datum, nebo si vybrat možnost bez souhlasu pokuď je v nabídce, kdo je chytrej se dostane i na p***o stránky.  :D

Ondra

Já jsem tam dal své skutečné datum narození, sice mně to upozornilo že to bude pro děti 4-12 ale registrace proběhla úspešně a mám se tešit na časopis.

EM4CZ-Thank you, captain Obvious.  :P

razgy

ti starší dostanou playboye s přílohou. taky 1:1 jako minifig :-)

Thrawn

Já též napsal svoje datum narození.  ;)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Ondra

Hlasím že mi dorazil první časopis!Zatím jsem to jen tak prolítl ale jsem nadšený, po zrušené lego akci je to něco co tu dlouho nebylo.

Dokonce je tam i city plakát, který si s radostí dám na stěnu.

danyboy

Citace od: Ondra kdy 18.11.2013, 20:21:16
Hlasím že mi dorazil první časopis!Zatím jsem to jen tak prolítl ale jsem nadšený, po zrušené lego akci je to něco co tu dlouho nebylo.

Dokonce je tam i city plakát, který si s radostí dám na stěnu.

Včera mi taky přišel.. Spíše než nadšen jsem zklamán..
Čekal jsem od toho více čtení.. ::)

Ondra

Nebuď zbytečně náročný  ;) , je to takový lepší reklamní leták.Lego akce se už asi nikdy opakovat nebude, tak aspoň díky za to.

danyboy

Citace od: Ondra kdy 18.11.2013, 20:31:05
Nebuď zbytečně náročný  ;) , je to takový lepší reklamní leták.Lego akce se už asi nikdy opakovat nebude, tak aspoň díky za to.

A té docela trapné chyby v tom hledání v rodinném domku jsi si všiml?  >:D

Ondra

Já myslím že tak šest let zpátky si hledal taky v obrázku kde co jako dívý, jen si to nepamatuješ  ;) .Viděl si časopis igráček nebo všechny podobné časopisy?Úplně stejné schéma.

danyboy

Citace od: Ondra kdy 18.11.2013, 20:45:34
Já myslím že tak šest let zpátky si hledal taky v obrázku kde co jako dívý, jen si to nepamatuješ  ;) .Viděl si časopis igráček nebo všechny podobné časopisy?Úplně stejné schéma.

To jako v každém časopise je místo stehna zakroužkované něco, co mi připomíná sekačku? >:D

peter

Já jsem z časopisu také nadšený. Dostávat něco takového když jsem byl malý, tak bych skákal radostí. Je to velmi pěkně a zábavně provedeno.

Tak já nevím, ale já mám zakroužkováno jen to co zakroužkováno má být, tedy stehýnka a zatoulané autíčko na dálkové ovládání, které se má též najít ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Foton

Časopis mě neurazil ani nenadchnul.  Přečetl a prohlédnul a pak předal zájemcům z řad nečlenů klubu.

Z jedné soutěže jsem měl pocit, že chtějí aby děti posílali analogové fotky. Ale asi to byla jen alternativa pro šnečí poštu.
A druhou stranu City plakátu bych místo Maxe dal radši poster na LEGO Movie. Ale třeba příště už bude.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

davroman

K nám zatím časopis nedorazil.  :(
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Farky_cz

Časopis do Berouna také nedorazil. Je ale pravda, že jsem se registroval na začátku listopadu.
Zpět u Lega po třicítce.

davroman

Ke mě už časopis dorazil - cca na konci listopadu
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

šipka

Citace od: Farky_cz kdy 13.12.2013, 12:14:46
Časopis do Berouna také nedorazil. Je ale pravda, že jsem se registroval na začátku listopadu.

tak to počítej možná nejdříve s lednovým číslem

echidna

Časopis mi dali k zakoupenému zboží v Pompo v Metropoli Zličín v Praze. Taky jsem čuměl:))

STARHAWK

Da sa odoberat aj elektronicka forma casopisu v cestine ? Na SR to asi neposlu. Leda by som sa dohodol s rodinou v CR a poslal to na ich adresu.

ntr23

Dceru jsem registroval v červnu, hned jak se v obchodech objevily letáky, že LEGO Club začíná v ČR. Před vánoci jsem si na Twittru postěžoval, že v listopadu měl dorazit časopis a nedorazil a přišly mi odpovědi, že dorazil. Tak jsem psal na podporu a docela svižně mi přišel mail, že se omlouvají, ale časopisy došly a nemohou ho tedy poslat. Nemám se ale o něj bát a s lednovým číslem přijde i ten listopadový. Tolik k situaci.

MÍLA

Komu už také dorazil časopis ?

Johny650

MildaPajda

Take jsem synatora registroval uz v lete, obcas mi prijde nejaky informacni spam, ale casopis zatim zadny... :(
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

šipka

Taktéž včera dorazilo, jak synovi tak dokonce i dcerce kterou jsem registroval v listopadu. (máme dva abych nemusel poslouchat hádky) ::)