(vlastní) Naboo globus

Založil MeNadruhou, 18.03.2013, 14:58:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MeNadruhou

Předhazuji místním rytířům Jedai můj první SW MOC.

"  Dobrý den
Horste, také tě zdravím. Co jsis pro nás dnes připravil?
Globus, Úžasný hvězdný globus. Přesně takový by chtěl doma každý.
Tak už nás nenapínej a ukaž nám ho.
Náš malý globus je výtečnou učební pomůckou nejen pro děti Lidí, kteří chtějí před Gungany vypadat vzdělaně, Je prostě pro každého.
Sama obchodní federace jej  používala k přípravám první blokády.
Stejně tak i královna Padmé Amidala na něj nedá dopustit, když přemýšlí jestli na dovolenou pojede do Otoh Gungy nebo  do Theed.
Tak úžasný ten globus je. To je neuvěřitelné.

Náš úžasný globus prostě musí ocenit každý.
Každý ho musí mít, a proto neváhejte a objednávejte.

Ale to ještě není všechno drazí přátelé, kdo zavolá do deseti minut, obdrží ke svému globusu i úžasný N-1 starfighter včetně pilota. A to se vyplatí!
Tak neváhejte a volejte, číslo je 852 ʥϡѬ ₰ﺽﺠ  xc3 a pokud nejste z planety Naboo, použijte mezigalaktickou předvolbu √∑¾∆»¶ "
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

danyboy

TUKE

Tak to je fenomenálny nápad. Praktické využitie planéty Naboo  ;D

SpCasPi000

A že koleso je jednoúčelový diel!
Konečne ale viem na čo sú použiteľné tie technicové mierne zalomené deravé čudá.

Ja som si tých planét hneď objednal viac, už aj dorazili, no teraz ďalší problém, kam to dám?
Potrebujem si objednať niečo na zavesenie, na strope totiž ešte trošku voľného miesta mám  ;D

phoenicis

Úžasný nápad  :D Paráda ;)

MeNadruhou

Když jsem ji tam viděl, v tescu, opuštěnou, tak byl nápad na světě ;)
Škoda že už ta soutěž jednoúčelových dílů skončila >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Michal Budinský

Elegancia je v jednoduchosti nápadu ,palec nahoru :)

blindmelon

No psát tu, že jsem podobný nápad měl (realizací jsem se dále nezabýval), je asi nyní zbytečné. Ale v souvislosti s tím mě napadlo, postavit malý model sluneční soustavy - pamatujete si na ten model na ZŠ s žárovkou místo slunce? Zároveň by se mi líbilo, pokud by Lego využilo tento kulový díl a vydalo třeba Měsíc s Apollem, Zemi asi se Sputnikem a asi Mars?

Moc se mi líbí, to kolo bych asi dal taky černý, ale to je detail.
Hezký den, Blindmelon

MeNadruhou

Citace od: blindmelon kdy 19.03.2013, 00:03:45
No psát tu, že jsem podobný nápad měl (realizací jsem se dále nezabýval), je asi nyní zbytečné. Ale v souvislosti s tím mě napadlo, postavit malý model sluneční soustavy - pamatujete si na ten model na ZŠ s žárovkou místo slunce? Zároveň by se mi líbilo, pokud by Lego využilo tento kulový díl a vydalo třeba Měsíc s Apollem, Zemi asi se Sputnikem a asi Mars?

Moc se mi líbí, to kolo bych asi dal taky černý, ale to je detail.

já zvažoval kolo větší, jenže větší mám jen fialový, a tady to jen hnědý.myslím si že i tak je to ok.
Malý model sluneční soustavy jsme na zš neměli.  Bylo by to pěkné, ale asi celkem neproveditelné. 
Měsíc a apolo se divím, že tu ještě nebylo, protože různé raketoplány a vesmírné stanice už lego dělalo. Možná by to mohli vydat k nějakému výročí toho letu na měsíc  ;)