Výstava v Litomyšli?

Založil germik, 10.03.2013, 21:01:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

germik

Ahoj.
Měl bych potenciální návrh na další výstavu - v Litomyšli. Zrovna tam probíhá rekonstrukce zámeckého návrší, příští rok by se to tam mělo otevírat. Můj kamarád tam teď dělá vedoucího - jakože přes využití zámku, trocha kultury, výstavy a tak. Bavili jsme se zrovna o nějaké výstavě, tak jsem se ho zeptal jestli by někdy do budoucna teoreticky nechtěl mít na zámku výstavu Lega - docela ho to chytlo, a prý by tam něco takového (nejlíp příští rok při otevírání) uspořádal. Poprosil mě abych se zeptal, popř mu dal nějaký kontakt na organizátory, takže píšu a ptám se - bylo by možné něco takového realizovat? Všiml jsem si, že je na 2014 nějaká předběžná rezervace v Berouně a Plzni, ale za optání nic nedám. ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

franta

Ahoj Františku, před lety jsem spolupořádal výstavu ve Svitavách, pokud budeš něco chtít vědět, je možné se na toto téma i setkat, už i proto, že jsme z jednoho okresu a nemáme to daleko.
Franta

Zaha

ahoj mám poměrně silnou sbírku city + trains, ale jedná se jen o sety, žádné MOC... jsem z UO, mohl bych přispět nějakými modulary atd...

Chairudo

Olomouc by určitě přijel akci podpořit nějakými MOC  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr