Iron man

Založil DarkDrago, 03.03.2013, 09:58:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

DarkDrago

Samozvaný hrdina v železném brnění.
Dračí páni s mocí ohně...

otaznik

Citace od: darkdrago kdy 03.03.2013, 09:58:17
Samozvaný hrdina v železném brnění.

Oceňuji, že stavíš z Bionicle dílů, to není žádná sranda. Ale bohužel Iron Mana bych v tom opravdu nepoznal.

Futurion

Nepoznal jsem Predátora, IronMana taky ne. A jelikož nejsem sám, tak asi bude někde problém  :)

Futurion

Citace od: darkdrago kdy 04.03.2013, 06:11:06
Jako mě osobně moc nezajímá, že někdo nepozná něco z mých výtvorů. Tyhle věci dělám jen tak pro potěšení a nejvíc mě těší lidi, co spamují tím, že něco nepoznali....

Proč to sem teda dáváš, když tě nezajímá názor ostatních? Jenom se pochválit jakej jsi pašák zvládneš snad i sám ty spame  ;)

FilipS

#4
Souhlas s Otazníkem, stavět z bionicle dílů, tak aby z toho vzešlo něco pořádného je fuška. Chápu, že si stavíš jen pro radost a chceš se o to pak podělit, to neni žádný zločin, i když k tomu tak někdo přistupuje.
Nicméně, skus se zaměřit na kvalitu, spíš než na kvantitu, tvoje prvotní věci se mi líbily, díky tomu, že byly dost abstraktní. Snažit se ztvárnit filmové postavy takle limitujícími díly, je velké sousto a asi by to i vyžadovalo o dost větší měřítko, aby z toho vzešlo něco opravdu věrného předloze.

Raistlin M

Citace od: FilipS kdy 04.03.2013, 08:39:25
... asi by to i vyžadovalo o dost větší měřítko, aby z toho vzešlo něco opravdu věrného předloze.

Myslím, že jsi uhodil jádrem pudla na hlavičku. Pořád jsme na to koukal, jestli bych to sám vůbec dovedl lépe než darkdrago a měl jsem pocit, že je to z bioniclů beznadějné, ale je fakt, že jiní stavitelé stavějí často o kus větší věci a vypadá to skvěle. Takže doplnit díly a bude to mít o třídu lepší.