(Vlastní) Elfská armáda - projekt

Založil danyboy, 26.02.2013, 19:47:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

danyboy

Aby se LOTR téma dále rozrůstalo. Máte tu další projekt: Elfská armáda.
Postupem času zde budu zveřejňovat fota figurek.

danyboy

Elfský lučisník
Elfové hodně vynikají ve střelbě lukem proto jí používají jako hlavní zbraň, kterou také  využívá většina elfské armády.

Zde Lórienský lučišník u Helmova Žlebu.

germik

Kdyžtak je to "Lórienský lučištník" - Lúthien byla někdo trochu jiný ;D ;)

Plánuješ jen filmové postavy, nebo zkusíš třeba něco i ze starších dob?
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hardegon

Jen jestli snaha vytvářet "armády" nepřevyšuje možnosti kostkařů... Kvalita fotky nic moc a používat řecký přilby?  :-\

danyboy

Omlouvám se za překlep, ne zatím mám  v plánu jen postavy.
PS.zítra přidám foto Celeborna. ;-)

danyboy

Citace od: Hardegon kdy 26.02.2013, 22:04:42
Jen jestli snaha vytvářet "armády" nepřevyšuje možnosti kostkařů... Kvalita fotky nic moc a používat řecký přilby?  :-\

Navrhuješ snad jinou helmu. S mým super starým foťákem nic nenafotíš. Fotil jsem o čtyřech lampách+fotoshop a stejně na prd.  :-\

Hardegon

Citace od: danyboy2127 kdy 26.02.2013, 22:12:16
Navrhuješ snad jinou helmu. S mým super starým foťákem nic nenafotíš. Fotil jsem o čtyřech lampách+fotoshop a stejně na prd.  :-\

Navrhuju násilím nevytvářet figy dle předloh, když se jim to pak nepodobá.

I můj foťák je postarší, radí mi zde na foru spousta lidí, čtu si návody, fotím vše několikrát abych vybral pokud možno nejlepší fotku. Není nutné to sem dávat, když to stojí za prd...

Izmael10

Myslím, že tá sparťanská helma sa mu celkom hodí. Danyboy nenechaj sa odradiť a znechutiť, pokračuj vo vytváraní minifigov.  ;)

Mr. Cube

Ta helma se hodí tvarem, barvou už méně. Možná by bylo v případě elfů lepší ještě trochu počkat, co přinesou další vlny LOTRa a hlavně Hobbita (Bitva pěti armád)...i když čekat až na třetí film v roce 2014 je možná až moc  ;D. V případě uruk-hai se už asi ničeho zajímavého nedočkáme, když helmy uruků cpou i mordorským skřetům. Ale klidně pokračuj - možná, že někteří se zde jen snažili říct něco ve smyslu "dvakrát měř a jednou řež", což nikdy není na škodu. Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se budeš více soustřeďovat na armádu (dle názvu vlákna), nebo na konkrétní postavy (podle posledního příspěvku).

Hardegon

Citace od: Izmael10 kdy 26.02.2013, 23:01:23
Myslím, že tá sparťanská helma sa mu celkom hodí. Danyboy nenechaj sa odradiť a znechutiť, pokračuj vo vytváraní minifigov.  ;)

Nesnažím se nikoho odradit nebo znechutit. Jen stejně jako u gondorský armády tvrdim, že je lepší čekat na TLC, s čím se předvede, než narychlo splácat figy "jen aby jsme tu měly hnedka teďka všechny armády"...

Izmael10

Keď tú figúrku nespravili do setu 9474 alebo 9471 tak už ju nespravia.

Hardegon

Citace od: Izmael10 kdy 27.02.2013, 09:50:03

Helmův žleb je hlavně bitva Rohan X Saruman. Elfové tam nejsou tolik důležití. To neni jediná událost, kde se objevili.

Futurion

Citace od: Hardegon kdy 27.02.2013, 09:56:45

Helmův žleb je hlavně bitva Rohan X Saruman. Elfové tam nejsou tolik důležití. To neni jediná událost, kde se objevili.

Znám jen film, nevím jak dle knihy, ale kdyby tam ti Elfové nebyli, tak kdo by tam bojoval? Vždyť tam pomalu nikdo další nebyl.

Raistlin M

Citace od: Futurion kdy 27.02.2013, 11:00:27
Citace od: Hardegon kdy 27.02.2013, 09:56:45

Znám jen film, nevím jak dle knihy, ale kdyby tam ti Elfové nebyli, tak kdo by tam bojoval? Vždyť tam pomalu nikdo další nebyl.
Přečti si knihy, ať víš, jak a kdo a kdy do Helmova Žlebu přišel. To se budeš divit, co se tam skutečně dělo a nedělo.  ;)

Mr. Cube

Ale udělají další elfy, minimálně ty z Hobita, kde bude zmiňovaná Bitva pěti armád a i z druhého filmu, kde bude možná kromě už vyšlého Barrel Escape ještě něco od Lesních elfů, minimálně nějaké promo figy elfů k Hobitovi podle mě ještě budou ==> možnost větší variability jednotlivých jednotek armády. Ale šance, že udělají ještě nějaké uruk-hai, když Helmův Žleb už vydali, moc vysoké nejsou - osobně bych si přál uruk-hai generála se spešl helmou k UCS Orthanku, ale reálně  to vidím max. na Sarumana a Grímu, pokud tam vůbec figy budou.

danyboy

Citace od: Mr. Cube kdy 26.02.2013, 23:19:57
Ta helma se hodí tvarem, barvou už méně. Možná by bylo v případě elfů lepší ještě trochu počkat, co přinesou další vlny LOTRa a hlavně Hobbita (Bitva pěti armád)...i když čekat až na třetí film v roce 2014 je možná až moc  ;D. V případě uruk-hai se už asi ničeho zajímavého nedočkáme, když helmy uruků cpou i mordorským skřetům. Ale klidně pokračuj - možná, že někteří se zde jen snažili říct něco ve smyslu "dvakrát měř a jednou řež", což nikdy není na škodu. Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se budeš více soustřeďovat na armádu (dle názvu vlákna), nebo na konkrétní postavy (podle posledního příspěvku).

Přemýšlím, že tu helmu celou nabarvím na zlato. Prosím neměl by někdo tip čím bych to mohl přebarvit?

Hardegon

Citace od: danyboy2127 kdy 27.02.2013, 12:28:59
Přemýšlím, že tu helmu celou nabarvím na zlato. Prosím neměl by někdo tip čím bych to mohl přebarvit?

http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=90392

Tuším že Colonel jich má možná pár na prodej.

Izmael10

Marty713

Citace

Pošli poštou, domluvíme se na realizaci, klidně ti tam udělám zdobení. Viz moje nabídka customizace ;)

P.S. metalický barvy jsou svinstvo, nech to odborníkovi ;D

http://modelforum.cz/download/file.php?id=480143&mode=view

danyboy

Zde další foto, tentokrát to nebude bojovník, ale sám pán elfů Celeborn.

danyboy

Strážce Lórienu.
Jeden z těch co přepadli společenstvo v Lórienu.

danyboy

Citace od: danyboy2127 kdy 27.02.2013, 15:55:33
Citace od: Márty kdy 27.02.2013, 13:05:31
Citace

Pošli poštou, domluvíme se na realizaci, klidně ti tam udělám zdobení. Viz moje nabídka customizace ;)

P.S. metalický barvy jsou svinstvo, nech to odborníkovi ;D

http://modelforum.cz/download/file.php?id=480143&mode=view
[/quo

A kolik by to stálo i s poštovným? :)

danyboy

Marty713

Poštovný snad nebude nutný.
Za normální obálku s kouskem plastu platit nebudeš, maximálně známku - a cena?

Záleží na dohodě, co všechno bys s tim chtěl udělat, ale odráží se to od ceny minifigů a ruční práce, samozřejmě jsou možnosti množstevní slevy - např. čím víc helem, tím lépe, ale myslim, že ani v krajních případech to nepůjde přes rozumnou hranici. Víc SZ  ;)

danyboy

Elfský šermíř. Šermíři jsou druhá nejpočetnější část elfské armády.
Zde elfský šermíř u Helmova Žlebu.

danyboy

Další na programu by měli být elfové z Mirkwoodu.

Jean Vallette

danyboy

Díky už na nich pracuji, neznáte někdo obchod kde by byli figurky LOTR elfů za docela dobrou cenu,
jako tak do 100 Kč.

Ptakus

Asi nejslabší vlákno z custom LOTR armád. :-X :P

otaznik

Citace od: danyboy2127 kdy 27.02.2013, 15:10:33
Zde další foto, tentokrát to nebude bojovník, ale sám pán elfů Celeborn.
Promiň, ale ty fotky a hlavně ty "koláže" jsou tragický. Není potřeba prezentovat vše za každou cenu...