(Vlastní) Hrad Rumpálek

Založil Kuba, 24.02.2013, 11:41:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Vypadá to o hodně lépe,gratuluji k dokončení,jinak koukám že po dlouhé době někdo kdo má armádu s tímto erbem...

Kuba

Royal byli mí oblíbení už když jsem byl kluk. Vyšli když mi bylo cca 8 roků a v katalogách jsem se na ně nemohl přestat vynadívat. Rodiče mi ale tehdy koupili pouze malou loďku a vůz krále Lva. A hrad Royal Rytířů 6090, který mi tenkrát zůstal zapovězen, je jeden s nejhezčích co kdy vyšel. Ten jsem sehnal v roce 2008 i s krabicí (jako nová). Část hradu jsem si dovolil použít do Rumpálku. Po rozebráni Rumpálku ho zpět zkompletuji a šup sním do vitrínky.  ;)

A snad se mi armáda povede ještě pořádně rozšířit, ale v současné době to není prioritou, jelikož musím šetřit :)

Kuba

Ještě jsem slíbil kvalitnější fotky a kvalitnější ořez.

Tady je odkaz:

http://jukuruku.rajce.idnes.cz/2013_Hrad_Rumpalek_-_konecna_uprava

Líp už to asi neumím.  ;) U hradu jsou provedeny úpravy, které jste poradili, včetně pokusu uhladit trochu terén.

Hrad již odcestoval z Ostravy do mezistanice České Budějovice. Takže v této podobě ho bude možné spatřit na Lipně. Armádku Royal, která kráčí po přistavěné cestě, jsem zatím nepřibalil. Ale mohu je dovézt sebou na stavěcí dny. Mám návrh, že bych se neúčastnil přímo bitvy s mými vojáky, jak mi bylo nabízeno, ale mohl bych je vystavět na výstavě stejně jako na fotkách? Vypadalo by to, že kráčí jako posila do bitvy ...ať na cestě není pustoprázdno. Co vy na to?

Izmael10

Gratulujem k dokončeniu.  :)

Frco

Vyzera to super, ako hrad, tak aj fotky.

richchie

velmi pekny hrad, zvlast sa mi paci nadvorie hradu urcite sa necham inspirovat v pripade ze by som ten moj isiel vylepsovat a prestavovat