Fantasy Modular Building

Založil Hofmann, 04.02.2013, 10:42:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hofmann

Lego jsme začali sbírat se synem, ale ten je teď spíše na počítači, tak si hraju já. Fotografie jsou na flickr Lego Custom Modular Cafe. Děkuji všem za rady, ohledně uložení fotografií P.S. Nějak se začít musí.

MiHo

Dáš sem nějakou fotografii tvého stavění?

Hofmann

Prostě mi to při ukládání fotky hlasí pořád chybu. Takže zatím nic.......první příspěvek je prostě faux-paux

Hardegon

A hele, další plzenák :) Nejsou ty fotky větší než 500Kb?

Luky1987

Možná zase došlo místo.
Ideální je nahrát na Flickr a dát sem pouze link...

Hofmann

Díkes všem za všechny rady, někam to zkusím uložit a sem dát odkaz.

Systematik

Citace od: Hofmann kdy 05.02.2013, 09:16:23
Ještě mě napadlo (vzhledem k tomu, že máš mail na seznamu) použít
http://www.sweb.cz/ - 100 MB prostoru zdarma, pokud bys měl fotky po 2,5 MB tak jich tam 40 nacpeš a to na chvíli vydrží  8)

FilipS

Citace od: Systematik kdy 05.02.2013, 12:03:19
Citace od: Hofmann kdy 05.02.2013, 09:16:23
Ještě mě napadlo (vzhledem k tomu, že máš mail na seznamu) použít
http://www.sweb.cz/ - 100 MB prostoru zdarma, pokud bys měl fotky po 2,5 MB tak jich tam 40 nacpeš a to na chvíli vydrží  8)
To už je praktičtější použít nějaký Cloud. Mám dobré zkušenosti s Dropboxem- přehledný, rychlé nahrávání a 2Gb prostoru zdarma. Popřípadě nějaký konkurenční jako Box, Mega.  :)

Hofmann

.......koukám, že jsem začal Téma a lidi by i četli a možná i prohlíželi a ono nebylo co? Tak snad teď......jinak na Flickru je to možné vyhledat i  pod přezdívkou hofi7575.

Icewalker

Mě se líbí kavárna. Je neortodoxně barevná, což se zde na Kostkách moc často nevidí. Jen fotky by mohly být trošku lepší...

Ta sbírka počišťováků také není k zahození, ještě by to chtělo ten novější ze setu 8404, Public Transport, a příští rok by také nějaký měl vyjít (nám pro změnu doma chybí ten starý z 80.let).
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Hofmann

Díky za reakci a radu. Dneska jsme se synem Kavárnu přestavěli a zítra budeme pokračovat a možná z toho bude konečně barák sice z klasickejch kostek, ....na nový nejsou a nebo není moc peněz.....i když sbírku máme celkem velkou.....ale bude z toho barák za kterej se nebudeme muset stydět. A ohledně čističek chceme mít největší sbírku, plus fantasy models....tzv.co to půjde. ;D

Thrawn

Jen tak dál. Každé nové město je pěkné.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.