30. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil William, 28.01.2013, 22:30:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Přijdete?

Ano
8 (80%)
Ne(musí být dvě volby)
2 (20%)

Celkem hlasů: 10

William

Místo:  http://www.zlatakovadlina.eu/.

Datum: 22.2.2013

Začátek: 17 hodin

Stůl na jméno Holeček

pryb

Citace od: William kdy 28.01.2013, 22:30:53
Kdo by měl zájem se sejít v Praze, probrat co je nového, předvést nové modely, nebo si jen pokecat, ať se ozve!
Takhle to nefunguje. :) Vyhlaš termín a předběžné místo, spočítej přihlášky, sniž o třetinu a zarezervuj.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Rewolt

Citace od: pryb kdy 28.01.2013, 22:35:39
spočítej přihlášky, sniž o třetinu

Použij statistiku s přirozenou odchylkou a chybovostí.  >:D
It's a trap!

Ondrej

Ještě by to chtělo anketu kdy, jinak rád přijdu po dlouhé době.

otaznik

Já taky přijdu, když bude termín OK.

William

Zkusím to sesmolit.
Pokud je nějaké oblíbené místo z předchozích akcí, napište, zítra naházím termíny.

MildaPajda

Pokud klapne termit, tak bych mohl take na chvili dorazit... :)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Colonel32

Jestli je to fakt 30., navrhoval bych z nostalgických důvodů zarezervovat salónek U Kladiva, kde se konala historicky první Pražská (a také historicky první celkově) Kostkařská hospoda.

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 29.01.2013, 07:56:33
Jestli je to fakt 30., navrhoval bych z nostalgických důvodů zarezervovat salónek U Kladiva, kde se konala historicky první Pražská (a také historicky první celkově) Kostkařská hospoda.
Tam to bylo ale nějaké problematické s jídlem, ne? Měli tam tehdy jen párek nebo klobásu. A záchody jako na nádraží. Tedy, to by mohlo vyhovovat příznivcům trains, tomu zase rozumím. ;D

William

Místo:  hospoda Maledivy na Strossmayeráku

Datum: Přidána anketa

Čas: 17 hodin začátek

MildaPajda

Tak termin mi nevyhovuje ani jeden.. :(
skoda... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Colonel32

Citace od: Raistlin M kdy 29.01.2013, 09:25:30Měli tam tehdy jen párek nebo klobásu.

A hermelín.

Ale pokud je potřeba, abyste si v rámci kostkařské hospody mohli dát "normální jídlo" v restauraci...

MiHo

Hlasoval jsem pro 8.2. neboť 15.2. je stavění na výstavu v Boskovicích.

otaznik

A nebyla první hospoda kousek od Florence, jak tam přinesl Police Collector tu zaprasenou baseplate s figama?

Rewolt

It's a trap!

Raistlin M

Citace od: otaznik kdy 30.01.2013, 15:21:30
A nebyla první hospoda kousek od Florence, jak tam přinesl Police Collector tu zaprasenou baseplate s figama?
Já si taky myslím. Taková ta pizzerie v Petrské ulici. Myslím, že tam ani už není. Je tam nějaký coctail bar, jak vidím na mapě.

Raistlin M

Citace od: Rewolt kdy 30.01.2013, 15:26:14
U Rozvařilů ?
Tam byly hospody v době nejčastějších setkání. Tam to bylo až právě po té Colonelově hospodě a jakémsi podniku v Hybernské.

Colonel32

1. byla Kladivo, ale nikoli salónek, byli jsme normálně uvnitř, ve složení tuším Otazník, Pajda, Mates, Panther a já
2. byla Hybernská + TV Nova, PC, zaprasená baseplate a instrukce, že ten mentál se nesmí dostat do televize
pak někdy jednou byla kladivo - salónek, už ve větším složení a taky začali Rozvařilové - ale v historii akcí to bude. Jindrouš už to chtěl jednou mazat, ale já mu to zakázal, že hospody jsou kus historie.

Raistlin M

Ta s PC byla v té Petrské. Hybernská byla mnohem později. Ale to je jedno. Pamatuju si, jak jsme tam přišli, už tam seděla nešťastná Jarmila a rozjařený PC. Dostával tam docela kapky od každého. Později byl tak rozhozený, že tam házel jakousi Lego hračkou pro mimina. Ta patřila tuším Dickie (jejímu trpaslíkovi) Když se tam řítila televize, zrovna jsme byli na odchodu. O to nejzajímavější jsme přišli. Pokud tedy PC někam nepřinesl tu baseplate s panáčkama dvakrát. Tuším, že si s nimi i povídal.

Colonel32

Citace od: Raistlin M kdy 30.01.2013, 22:24:45
Tuším, že si s nimi i povídal.

"Ne, ár tů dý tů, ty ne, ty pivo nedostaneš"

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 30.01.2013, 22:12:15
1. byla Kladivo, ale nikoli salónek, byli jsme normálně uvnitř, ve složení tuším Otazník, Pajda, Mates, Panther a já
2. byla Hybernská + TV Nova, PC, zaprasená baseplate a instrukce, že ten mentál se nesmí dostat do televize
pak někdy jednou byla kladivo - salónek, už ve větším složení a taky začali Rozvařilové - ale v historii akcí to bude. Jindrouš už to chtěl jednou mazat, ale já mu to zakázal, že hospody jsou kus historie.
Jo jo, pamatuju se na to, to byly časy  ;D
Upřímně se mi nejvíce líbilo v nekuřáckém salónku u Rozvařilů. Určitě nezapomenutelná návštěva byla, když Peter přijel s požárním autem, které jsme předvedli i personálu hospody... :o 8) >:D

Togaran

Doufám, že se to hlasování ještě otočí, moc rád bych se připojil :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

William

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 30.01.2013, 22:12:15
Jo, tak tam jsem nebyl.

15.2. nemůžu, sakra.  >:( >:( >:(
Posuňte to ještě o týden, prosím.

Colonel32

Tak kdo tam byl? Mám zafixováno 5 lidí...

MildaPajda

Citace od: Colonel32 kdy 07.02.2013, 23:34:44
Tak kdo tam byl? Mám zafixováno 5 lidí...

Ja, C32, Mates, Peter? ... ?

M.

peter

Citace od: Colonel32 kdy 07.02.2013, 23:34:44Tak kdo tam byl? Mám zafixováno 5 lidí...

Není to jedno?
Citace od: MildaPajda kdy 08.02.2013, 07:10:46

Ja, C32, Mates, Peter? ... ?

M.

Já v první hospodě v Kladivu nebyl.

Jinak stačilo jen pár kliků myší Coloneli ;) :

Citace od: Colonel32 kdy 06.11.2005, 21:40:18takze, hodpoda se nakonec konala v hojnem poctu 5ti lid, a to: Colonel, Muzzo, Mates, Panther a MildaPajda, presto bych ji vsak ja osobne povazoval za vydarenou, doufam, ze pristi podobne akce se tech lidi zucastni precijen o trosicku vice
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Raistlin M

A nebylo to tak, že seděl Colonel v hospodě a přemýšlel o tom, jak by bylo fajn, kdyby se tam sešli výše jmenovaní a jaká by to byla hezká tradice? ;D A tak o tom napsal Mildovi SZ a oba o tom tak usilovně přemýšleli, že mají pocit, že se to stalo? :)

Taky myslím, že je to jedno.

William

Termín je 15.2.2013

Přidána anketa na přání vícero lidí. Pokud by se do středy přihlásilo 10 a více lidí na 22.2.2013 bude hospoda o týden přesunuta.

Raistlin M

Mám takový drobný požadavek. Bylo by možné začátek dát třeba už na 17. hodinu? Nevím samozřejmě, jak to kdo stíhá takto dřív. Já ale, pokud bude nasněžíno, se nedostanu zpět domů autem a jsem odkázaný na poslední autobus z Brodu a znamenalo by to, že v 18 přijdu a v 19 odejdu, což mi připadne škoda.

Dík předem za zvážení.