Změny v sekci CASTLE & PIRATES

Založil Colonel32, 16.01.2013, 20:58:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

Tímto okamžikem přestávám sekci Castle and Pirates moderovat. Dělejte si, co uznáte za vhodné. (bordel, flame, špatné označování příspěvků)

Petronel

Přehlédl jsem to někde? Píšeš někde na foru co ti kdo udělal? Proč takto vše zahazuješ a nebudou již žádné soutěže a žádné spravování fóra? Je to jen ze zlosti, že tě tu už někdo z elitních kostkařů tak vytáčí, nebo z jiných podstatnějších důvodů?
Díky za objektivní odpověď.

Colonel32

Uživatel Peki dal velmi jasně najevo, že nechce, abych zde do čehokoli mluvil nebo jakkoli zasahoval. S běžným uživatelem bych si poradil, s moderátorem s vyšší hodností nemám jak. Pokud si myslí, že všemu lépe rozumí a vše lépe zvládne, ať si také všechno sám udělá - v takovýchto podmínkách nemám žádnou motivaci nějak dále fungovat. Ukončení organizace soutěží souvisí také s tím, že by se všeobecně předpokládalo, že by do nich šlo část cen z oblasti setů, které nabízí TLC. S těmito sety už ale já nehodlám mít nic společného. Čímžtopádem prostě považuji ze lepší, když soutěže nebudou vůbec, než aby soutěže byly, a lidé se pořád ptali, proč v nich nejsou pořádné ceny.

Nepovažuji to za nějaké "zahození". Neukončuji svoji činnost s tím, že bych ničil vše, co jsem za poslední dobu udělal. Je to jako odchod do důchodu. Vše, co už bylo hotové, tady zůstává. Je jen na vás, zda na to dokážete nějak navázat. Značka xBC je volně k dispozici, kdokoli chce, může v organizování pokračovat. A stejné je to s úrovní sekce CaP - buď se mezi vámi najde někdo, kdo si to bude chtít vzít na starost? A nebo to bude o tom, jak dlouho to tu vydržíte mít uklizené. Docela dobře možná ještě dneska přijde příspěvek označený ( vlastné) místo (Vlastní), z jediného důvodu - protože může.

aurelio

Zdravím vás,  pánové!

Nejsem zrovna aktivním členem ,,Kostek''. Spíš občas zajdu okouknout co se děje nového - LEGO mám rád.

Docela mě zaráží, jak často se tu do sebe lidi navzájem pouští. Ať už z objektivních nebo subjektivních důvodů.

Každopádně jsem z toho celého získal následující pocit: toto je už druhý člověk, který nám měl co sdělit .... dokonce i co ukázat (LEGO) a teď se raději klidí, než aby se tu neustále s někým dohadoval.

Je to škoda. Vyčítat si, že máš moc figů se stejným ksichtem atp., je docela zbytečné.  ???

Kuba

Souhlasím s aureliem

Při čtení příspěvku z posledních měsícu jde opravdu vidět zvýšení negativizmu mezi členy fóra, kdy se do sebe až zbytečně členové pouští.
Nevím co Colonela k tomuto rozhodnutí vedlo, něco málo jsem zaregistroval v tématu podpora akcí, než byly některé příspěvky smazány. Ale to už byla asi jen třešnička na dortu. Bůh ví, co bylo na obou stranách předtím. Dál raději polemizovat nebudu.

Nechci ani pomyslet, co se asi poslední tři dny odehrává v zákulisí kostek přes SZ   :-X

killco

Colonel neblázni, kto to bude robiť?

peki

#6
Citace od: Colonel32 kdy 17.01.2013, 12:57:27
Uživatel Peki dal velmi jasně najevo, že nechce, abych zde do čehokoli mluvil nebo jakkoli zasahoval.

Pokud jde o způsob rozdělování setů, které dostanou kostky za to že pořádají akce (loni Jeseník,Boskovice,Litovel) opakují a trvám na tom že půjdou jako v loni na podporu akcí a soutěží.

Co očekávám: nápady na soutěže a na to jak podpořit akce které kostky pořádají
Co neočekávám a smazal jsem : diskusi jak rozdělovat sety podle zásluh, protože v tom nevidím cestu v podpoře komunity.  Jen namátkou některé reakce:
================================

Citace od: Stalker kdy 16.01.2013, 17:41:47
Zaujímalo by ma ako sa dajú objektívne zmerať zásluhy?

Citace od: linhi kdy 16.01.2013, 18:09:19
Lidi není to opravdu blbost? Není opravdu lepší ty sety rozebrat a rozdělit si dílky? .....

Citace od: Raistlin M kdy 16.01.2013, 19:14:09
.. Myslím, že odměna za zásluhy je věc sporná a nadělá víc zlé krve, než dobrého.
=================================

Těma:  Podpora akcí - sety od TLC (založené C32) jsem smazal (celé), protože bylo duplicitní, pokud někdo nepochopil kde se odehrává diskuse jak rozdělit sety (včetně jejich volby) je to zde

Citace od: Colonel32 kdy 17.01.2013, 12:57:27
S běžným uživatelem bych si poradil, s moderátorem s vyšší hodností nemám jak.

Používáním vulgárních slov ?
- včera smazáno (jindroush)
- dneska smazáno (nasazena moderace peki)

Mimochodem nejde o první moderaci z tohoto důvodu.

Citace od: Colonel32 kdy 17.01.2013, 12:57:27
Pokud si myslí, že všemu lépe rozumí
To si opravdu o sobě nemyslím  ;D

Citace od: Colonel32 kdy 17.01.2013, 12:57:27
a vše lépe zvládne, ať si také všechno sám udělá - v takovýchto podmínkách nemám žádnou motivaci nějak dále fungovat.

Do teď jsem sám nebyl a věřím že nebudu, je zde spousta lidí díky kterým jsou kostky takové jaké jsou.

Citace od: Colonel32 kdy 17.01.2013, 12:57:27
Ukončení organizace soutěží souvisí také s tím, že by se všeobecně předpokládalo, že by do nich šlo část cen z oblasti setů, které nabízí TLC. S těmito sety už ale já nehodlám mít nic společného. Čímžtopádem prostě považuji ze lepší, když soutěže nebudou vůbec, než aby soutěže byly, a lidé se pořád ptali, proč v nich nejsou pořádné ceny.

Zdá se ještě někomu seznam cen do soutěží v roce 2012 málo? V roce 2013 je počet setů na podporu akcí a soutěží jednou tak velký (protože akce na LP bude nadstandardně velká).

K ostatnímu:
V zákulisí kostek se nic neděje (kromě finalizace lugbulku, přípravy migrace kostek na nový server, pokračování příprav na LP a Boskovice a také probíhají 2 soutěže)

C32 oznámil včera jindroushovi svojí rezignaci na moderátora, jeho přání bylo dnes vyhověno.










Colonel32

Citace od: aurelio kdy 18.01.2013, 11:39:32
Je to škoda. Vyčítat si, že máš moc figů se stejným ksichtem atp., je docela zbytečné.  ???

Důvody proč jsem se tak rozhodl je mi systematicky zakazováno zveřejnit, ale výčitky, že mám více stejných figurek, s tím opravdo nesouvisely.

Colonel32

Citace od: peki kdy 16.01.2013, 11:02:13
1) V rámci podpory na rok 2013 máme možnost zvolit 21 setů pro podporu akcí a členů kostek.

Udělal jsem přesně to, o co bylo požádáno. Hledal jsem způsob, jak podpořit členy Kostek, primárně ty, kteří by v soutěžích již neměli příliš šancí. Jsou zde citace v neprospěch daného nápadu, ale už nezaznělo, že anketa byla, ve chvíli kdy jsem ji viděl naposled, stále ve prospěch. Je mi celkem jedno, že vlákno bylo smazáno a nápad zamítnul (s tou možností jsem od začátku počítal), ale způsob, jakým k tomu došlo, byl mimo hranice, které jsem byl ochoten akceptovat.

Vulgarity nepopírám, ale radši jsem upřímně vyjádřil svůj názor i za cenu tvrdého postihu, než abych to v sobě měl dusit.

Colonel32

Aon taky hlavní důvod, proč jsem založil nové vlákno byl, že jsem potřeboval k dispozici anketu (co si o tom nápadu lidé myslí), kterou do stávajícího cizího vlákna vložit nešlo.

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 19.01.2013, 13:48:10
Aon taky hlavní důvod, proč jsem založil nové vlákno byl, že jsem potřeboval k dispozici anketu (co si o tom nápadu lidé myslí), kterou do stávajícího cizího vlákna vložit nešlo.
Když tady není demokracie - což je dobře - tedy o tom, jak rozdělit tyto sety, by uživatelé ani rozhodovat neměli.

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 16.01.2013, 20:58:15
Tímto okamžikem přestávám sekci Castle and Pirates moderovat. Dělejte si, co uznáte za vhodné. (bordel, flame, špatné označování příspěvků)
Promiň, tohle mi přijde hysterické.

Colonel32

Původně jsem na Otazníkovo osočování chtěl reagovat dalšími argumenty, ale víte co? Kašlu na to. Pokud si někdo přeje myslet, že jsem hysterická baba, žádnými argumenty mu to stejně nevyvrátím. A vice versa, pokud si někdo chce myslet, že jsem se vzhledem k okolnostem rozhodl správně, druhá strana mu to také nevyvrátí.

Pokud někdo čeká, že mě uprosí, abych se k něčemu vrátil, ne. Pokud někdo čeká, že já sám za pár dnů přijdu žebrat své teplé místečko opravňující k šikaně nováčků, kteří neumí dodržovat pravidla, tak ne. Pokud někdo čeká, že za mnou přijde sám Peki nebo Velký vezír, tak ani tomu absolutně nevěřím. Toto je prostě popis aktuální situace a dál do toho dloubatstejně nic nezmění. Takže pokud se někdo cítí, že chce agendu převzít, ať už celou nebo část (moderování sekce CaP, organizace xBC soutěží), ať napíše Jindrovi a zkusí spolu doladit podmínky - já např. tehdy musel slíbit, že výměnou za moderátorská práva začnu psát s diakritikou... což mi připomíná, že teď už teda vlastně zase nemusím  ;D Ale, jak praví jedno staré přísloví:

You either die as an idiot who can't spell...

...or you live long enough to became a grammar Nazi.

peki

Citace od: Colonel32 kdy 19.01.2013, 23:45:09
.... Toto je prostě popis aktuální situace a dál do toho dloubatstejně nic nezmění.

No a to by mohla být taková tečka.