Ahoj hoši(i dámy), konečně sem dostala k tomu abych se pustila do úplné organizace této výstavy (jsem hlavní "pořadatel" jako ve Vyškově), takže k organizaci:
Reklama,propagace:Plakát dodám do konce týdne, pak také vytvořím pozvánky na tuto akci
dále se chci zeptat kdo má možnost po Brně vyvěsit někde plakát ať mi napíše SZ, a taky všichni co mají děti základní školou povinné ( chodící v Brně do školy) i NEVYSTAVUJÍCÍ!!!
Kdo má možnost LEVNÉHO tisku A3 taktéž!!! i případné další možnosti propagace
Ubytování, strava:Možnost přespání po obě noci přímo ve škole, případně u mě doma

Strava není problém asi 30m od školy je velice slušná restaurace a 10m od školy obchod.
V pátek večer zařízen dostatek času na stavění a případné uspořádání hospody ( možnost setkání i s nevystavujícími členy kostek z Brna)
Výstavní prostory, pomocníci:Výstavní prostory viz. plánek
v jídelně jsou nepoužitelné stoly které se nedají z jídelny odstranit tzn. poněkud zmenší výstavní prostor( rozměr 1,8 x 3,6 m , stoly s pevnými lavicemi- "táborové" stoly)
pro vystavování nám budou zapůjčeny školní lavice ( rozměry viz. plánek), na předvádění pak lavičky z tělocvičny ( jako ve Vyškově)
Pomocníci nám bohužel zapůjčeni NEBUDOU, každý si tedy musí zařídit "hlídače", já zkusím nějaké sehnat, ale nic neslibuji.
Náklady, odměny, vstupné:VSTUPNÉ je 50Kč osoba
Náklady na dopravu do Brna budou zohledněny v nákladech, náklady se budou platit z vybraného vstupného, nájem se bude platit - nemá být vysoký.
Odměny se budou rozdávat až po zaplacení všech nákladů a bude se zohledňovat počet modelů jednotlivých vystavovatelů.
Dále bude opět hlasovaní o nejlepší model (stejný způsob jako ve Vyškově) bude probíhat oba dva vystavovací dny, hlasy se budou počítat dohromady z obou dnů
Pro vystavovatele i z Boskovické výstavy:Nabízím možnost modely ihned po skončení výstavy v Boskovicích, vzít sebou do Brna( budeme s bratrem dvěma auty) a do Brněnské výstavy je uložit u mě doma (Brno-Černovice),od tam by jeli v pátek do školy, tím bychom ušetřily náklady na dopravu a snad i trochu čas

Výstava je v podstatě přesun z Boskovic do Brna, ale prosím Brňany( a okolí) zúčastněte se taktéž jako vystavovatelé abychom mohly výstavu rozšířit.
Vystava v Brně NENÍ JEN PRO TECHNIC, vítám všechny odvětví LEGOSoučástí této výstavy, plánujeme uspořádat malí turnaj v TECHBALLu (Budeme mít dřevěné cestovní hřiště)