Já bych rád poděkoval všem, co se akce účastníli jako vystavovatelé, i těm, co přišli pomoci hlídat.
Akce se povedla, i přes fakt, že přišlo méně lidí než v boskovicích.
Video z akce a další fotodokumentaci si vzal tentokráte na starost malý Měch, takže sám se těším.
EDIT:
Tabulka vítězů a poražených:
1. místo model č.2 F14 s počtem hlasů 69
2. místo model č.8 kolesové rypadlo , 64 hlasů
3. byl "model" kolejiště s číslem 99, 48 hlasů
4. a bramborový je model č.9 SW stíhačka měla 13 hlasů.
5. místo byla č.11 duplo loď s počtem hlasů 7,
6. bylo č.14 se 5ti hlasy, 7. bylo č.10 -4 hlasy, 8. místo modely č.3, a č.12 3 hlasy, 9. místo č.7, č.98, č.13,
Ostatní soutěžní čísla se neumístnila, pár hlasů přišlo i na modely které nebyli soutěžní.
Zvlášnost pak tvoří model č.13 - neviditelný letoun stealth, který jste na výstavě mohli NEvidět hned přesně vedle duplo lodi

Edit2:
Stojí za zmínku návštěva výstavy skupinkou postižených dětí z místní školy. Doufám že jsme jim udělali velkou radost. Pro mě to byla celkem zvláštní zkušenost v pozitivním smyslu. Ono není totiž úplně jednoduché pomoci nevidomému dítěti si "prohlédnout"- osahat obrovský technic model rypadla, stíhačky, vrtulníku z avatara, UNC, formule a dalších, dokázat ho popsat natolik výstižně, aby si ono dítě vytvořilo tu správnou představu. I ostatní vystavovatelé měli možnost si tuto zkušenost získat, a nekterým to šlo i lépe než mě (Plutoone u svojí tatry)
Zpravodajství z TechBallu :
Po prvních 5ti minutách se utkání v robotickém fotbale změnilo na sumo zápasy, kde velikým favoritem byl černý stroj se dvěma XL motory. V poločase(sobota večer) jsme opravili všechny naše stroje, vyměnili baterky , a pokusili se vrátit k fotbalu. V závěru utkání se hra zvrhla, prakticky na demolition derby

. Zvítězil každý stroj, který byl v neděli odpoledne ještě schopen pohybu (všechny krom rudého ďábla se subtraktorovou převodovkou)
Edit č.3 Soutěže se neúčastnilo číslo 1 (jakožto číslovka), miho, protože jsme si čísla volili a něchtělo se mu zjištovat zda jsou a nejsou čísla jako 15 apod obsazená, zvolil č99