Lego Technic Boskovice 2013 a 2014

Založil Legas, 30.10.2012, 23:15:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mrs.Tygris

promin legasi

znovu upozorňuji všechny vystavovatele z Boskovic zda se nechtějí zúčastnit navazující výstavy v Brně, s tím že si modely můžou přes týden uložit u mě doma (Brno-Černovice)
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=39868.0

a ještě bych se chtěla zeptat zda můžeme vidět aspoň plakát na tuhle výstavu? a jestli budeš dělat cedulky k modelům, pokud ano tak do kdy chceš info na ně ?

Měch

Byl by možný i tisk barecných obrázků cca 15x15 cm ? Chtěl bych mít u něktrých modelů i fotku předlohy a nemám barevnou tiskárnu.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Legas

Plakát k vidění http://www.boskovice.cz/lego-technic-show.info?id=8226. Jak jsem snažil nepoužít oficiální logo Lega, zapomněl jsem i na logo kostky.org  :(

O cedulkách momentálně uvažuji, zda jsou vůbec nutné. Každý stejně kouká spíš na model. U dvouměsíční výstavy smysl mají, ale zde? Většina budou stejně MOCy ... Námět na jednodenní zamyšlení.

Mám zde na kultůře 1 pokoj - 3 lůžka a jeden možno s karimatkou ve spacáku. Kdo bude chtít přespat s pátku na sobotu? (miho, u tebe počítám se stejným postupem jako loni).
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

MeNadruhou

cedulky by stačili obyč černobílý, ať lidi vědí podle čeho hlasovat ;) . budu potřebovat jeden stůl bez ubrusu ( klouzavý)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Legas

Citace od: MeNadruhou kdy 11.02.2013, 17:28:09
cedulky by stačili obyč černobílý, ať lidi vědí podle čeho hlasovat ;) . budu potřebovat jeden stůl bez ubrusu ( klouzavý)

Cedulky s čísly soutěžních modelů budou.

Plutoone

Mohl by jsi na sebe dát mob. telefon, kdyby se v sobotu něco dělo, tak abychom tě mohli kontaktovat? Díky

Měch

Tož nikdo sem nic nedává, tak aspoň já nahodím nějaké lákadlo:

Fotky

TUKE

Tak to klobúk dolu ! Toto sa oplatí vidieť aj naživo !  ;D

Plutoone

A to jsem si docela věřil ;D No nic, před tou stihačkou se asi budu muset zklonit :)

Legas

Měchu, opět nářez. Hlasovat budou návštěvníci, ale mám takový pocit, že ta stíhačka je mezi favority už teď  :)

Služební číslo na mě: 739 515 210 Legas alias Ivo Legner

Poslední výzva na přenocování. Bude chtít někdo z pátka na sobotu přespat?

Plutoone

Hlasuji, aby byl Malý měch ze soutěže diskvalifikován, jelikož crawlera už má ;D Ne samozřejmě žetruji a už teď se těším, až se stíhačkou pokochám.

Legas

Největší sranda je, že Měch toho soutěžního Crawlera i doveze, jelikož je uložen u něj  ;)

Plutoone

To ať si ho nechá rovnou doma ;D

MeNadruhou

Citace od: Plutoone kdy 13.02.2013, 13:01:08
To ať si ho nechá rovnou doma ;D
, nene pojede přímo ke mně  >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

MiHo

Jedete někdo do Boskovic už v pátek ?

Plutoone

Já dorazím až v sobotu.

Měch

Já bych rád dorazil už v pátek, jestli je možnost přespat.

PROSBA: nějak jsem si to špatně spočítal a potřeboval bych zapůjčit jeden vlakový regulátor . Měl by někdo jeden volný ? Kabel být nemusí (adaptér jo).
Fotky

Legas

Jak jsem psal, mám k dispozici jeden pokoj, kde jsou 3 lůžka. Zatím mám tedy 2 zájemce, miho a měch? Miho přespat musí, jinak to nejde. Ve třech ale žádné mecheche nevytvoříme. Je potřeba zvážit, jestli volit praktickou cestu - přespí pouze miho, nebo naopak mecheche, že vás přijede víc a půjdeme na pivko.

MiHo

Citace od: malý Měch kdy 13.02.2013, 15:20:56
PROSBA: nějak jsem si to špatně spočítal a potřeboval bych zapůjčit jeden vlakový regulátor . Měl by někdo jeden volný ? Kabel být nemusí (adaptér jo).

Přivezu ho, mám jich dost.

MiHo

Citace od: Legas kdy 13.02.2013, 15:41:16
Jak jsem psal, mám k dispozici jeden pokoj, kde jsou 3 lůžka. Zatím mám tedy 2 zájemce, miho a měch? Miho přespat musí, jinak to nejde. Ve třech ale žádné mecheche nevytvoříme. Je potřeba zvážit, jestli volit praktickou cestu - přespí pouze miho, nebo naopak mecheche, že vás přijede víc a půjdeme na pivko.

Kvůli mi se se spaním neomezujte. Nemám problém spát ve více lidech.
Mecheche - nevím do kolika hodin to budu stavět.

EDIT: oprava mne 3. pád

Foton

malý Měch poveze i  Tachikomu! Tu bych chtěl vidět v akci.
Ale pokud si mám tipnout, tak zatím sázím na mega kolejiště (protože budou rozhodovat diváci).
Hlavně z toho nezapomeňte natočí video, "stroje v pohybu" na fotkách není úplně to pravé :-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Foton

TO LEGAS: K upoutávce na http://www.kulturaboskovice.cz/vystavy.htm
Miho píše, že bude stavět kolejiště  na " 6,40 x 2,40 m" tj = 15,36m2   (nikoliv na 24m2 jak je v upoutávce).
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Legas

Citace od: Foton kdy 14.02.2013, 09:33:41
TO LEGAS: K upoutávce na http://www.kulturaboskovice.cz/vystavy.htm
Miho píše, že bude stavět kolejiště  na " 6,40 x 2,40 m" tj = 15,36m2   (nikoliv na 24m2 jak je v upoutávce).

Zřejmě došlo ke špatné kalkulaci. Třeba to nikdo nepozná  ;D

Legas

Tak jsem si právě vyzvednul antibiotika. Kvůli tomu akci samozřejmě nezruším, ale budu opět na akci marodit, tak jako snad na každém Legu Technic. Ten únor je prokletý. Nicméně z toho vyplývá jediné - určitě se neúčastním mecheche. Vyspím se na sobotu. Určitě budu nesmírně vděčný, když měch pomůže zítra odpoledne stavět mihovi kolejiště, taky chvíli můžu pomáhat, jinak se budu snažit jít někam do hajan. Omlouvám se za to, ale zdraví máme jenom jedno.

Samozřejmě vše podstatné bude na výstavu nachystáno.

Měch

Mám na všechny dotaz: má někdo volný přepínač (polarity switch), který by mi mohl na výstavu půjčit. Ideálně 3 kusy. Je jedno jestli nový, nebo starý. Špatně jsem si spočítal, kolik jich budu potřebovat a dokonce nemůžu najít ani všechny svoje :(.

Fotky

Plutoone

Já mám doma pouze 2 a oba v MOCu.

Legas

Citace od: malý Měch kdy 14.02.2013, 21:46:51
Mám na všechny dotaz: má někdo volný přepínač (polarity switch), který by mi mohl na výstavu půjčit. Ideálně 3 kusy. Je jedno jestli nový, nebo starý. Špatně jsem si spočítal, kolik jich budu potřebovat a dokonce nemůžu najít ani všechny svoje :(.

Zkusím doma nějaký najít.

Legas

Je nás málo, nebo se mi to zdá?

* Franta Moravec
   * Malý Měch
   * Robbed
   * Tomik
   * miho
   * Plutoone
   * MeNadruhou a Mrs. Tygris

Nezapomněl jsem na někoho? Franta + já + MeNadruhou zabereme jednu stranu pod okny, druhou měch + Tomik + Plutoone, ale pokud jsem na nikoho nezapomněl, tak dám mihovo kolejiště také na hlavní sál. Loni nás bylo podstatně více, proto byl miho a spol. na galerii.

Plutoone

Otázkou je, kolik je lidí, ale taky kolik každy přiveze MOCů. Takže za mě, já mám Jeden, který se skládá ze 3 a zabere asi 1m.

Tomik

Já s sebou vezu 10 modelů a budu na ně potřebovat cca 2 až 3 metry. Jinak, bude někdo mít jeden volný IR ovladač k zapůjčení nebo odkoupení?

To Měch: Mám jeden volný polarity switch, takže ho vezmu s sebou.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr