Ako získať zoznam dielov pre iba určitú špecifickú časť setu?

Založil branio, 23.09.2012, 22:13:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

branio

Vopred sa ospravedlňujem, ak takáto téma už na fóre existuje. Ak je tomu tak, prosím o nasmerovanie a potom vlákno zmazať. Samozrejme, skúšal som search, ale nepochodil som.

Existuje spôsob, ako zohnať zoznam dielov špecifickej časti setu? Ako príklad: vlak s vagónmi a ja chcem len diely špecifického vagónu... Zoznam by mal byť v použiteľnej forme pre bricklink - t.j. jednoduché vytvorenie wanted listu.
Je pravda, že nepoznám veľa stránok so zoznamami lego setov, ale skúšal som peeron, ten ponúka len kompletný, nerozdelený zoznam.

Systematik

otaznik

Já si podobné věci vytvářím ručně. Krásně u toho relaxuju!  :D

Cavelon

Na také zoznamy som zatiaľ nenarazil.
Ak Ti to pomôže, ja to robím tak, že si do Brickstore naimportujem zoznam dielikov daného setu z BL a potom si podľa krokov v návode potrebné dieliky označím a zvyšok nakoniec odmažem.

branio

Ďakujem za odpovede, síce ste ma moc nepotešili, dúfal som, že niečo také existuje, ale nevadí.

Citace od: Cavelon kdy 24.09.2012, 17:33:28
Ak Ti to pomôže, ja to robím tak, že si do Brickstore naimportujem zoznam dielikov daného setu z BL a potom si podľa krokov v návode potrebné dieliky označím a zvyšok nakoniec odmažem.

Vyskúšal som tento spôsob, ďakujem, je to rýchlejšie a viac chybe-odolné ako som to robil predtým.