(Vlastní) Hluboká nad Vltavou

Založil Ryxe, 20.09.2012, 08:25:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Zatím přesný počet použitých kostek nemám spočítaný. Jeden nákup ještě teprve přijde a musím spočítat zbylé dílky. Přibližně Hluboká pobrala asi 100 000 dílků.
Váhu opravdu nevím, jen vím, že jednotlivé bloky jsou dost těžké  ;D.

Black knight

Všechny své touhy upírám kde dni, kdy to řádně nafotíš... Neskutečná práce - respect!!!
Life´s just a brick!

peki

Tak přátelé dneska jsem to viděl naživo  :o To že je to pecka je jasné, ale ty fotky které tu jsou neskutečně zkreslují skutečnou velikost modelu. Model je postaven na půdorysu o velikosti osobního auta. Fotit to není pořádně možné - bud tam není celek nebo je to hodně zdálky a pak se to zdá třetinové.

Teď už jenom držet palce aby to přežilo odvoz. 

Ryxe

HOTOVO! :D Konečně jsme to před chvílí dodělali. Chybí sice pár opravdových drobností ještě pokrýt tiles, ale to už dodělám na Lipně. Zítra to začnem balit a v úterý převoz do Prahy na tiskovku a hned z ní pak na Lipno. Zbývá se jen modlit, aby to převozy přežilo co nejlépe...

Rozměry: Délka: 281 cm
                Šířka: 153cm
                Výška: 101cm

Použito přibližně 100 000 kostek (zatím jsem nedopočítával zbytky)

galerie:http://www.flickr.com/photos/53131956@N05/

Ryxe

Ještě ukázka porovnání s člověkem ;)

hobby

No, mákli jste si, ale vyplatilo se - je to paráda a gratuluju. Ještě by mě zajímalo, v jakém přibližně to je měříktu (u všech /věrných/ modelů). Podle rozměrů jaké uvádíš (předpokládám podstavec) mi to vychází na cca 1:50. Což i zhruba odpovídá výšce minifiga.
Tak se budu těšit na podívanou  8).

Robbed