Indiana Jones 7624 - prodat nebo ne?

Založil standa, 31.08.2012, 16:38:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa

Ahoj, řeším dilema, našel jsem doma set 7624, otevřený, sestavený, ale jinak komplet vše včetně krabice a návodu (foto v příloze). Uvažoval jsem, že bych ho prodal, protože to není zrovna můj šálek kávy, ale pak jsem koukl na net a zjistil, že se prodává dost draho. Nevím o tom setu vůbec nic, tak bych chtěl přítomné poprosit o radu, případně nějaké informace o tomhle setu, jestli je něčím zvláštní, protože mi připadá prodejní cena kolem 2000 Kč dost na to, že je to tak malý set. Díky za reakce.
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

FilipS

Nedávno tu byl v soukromé inzerci za něco přes 500, byl hned pryč. Ocenit ho je těžké, kdybych ho prodával já, víc jak 600 bych si za něj neřekl. ;)
Tady je price guide

standa

No ale stejně je to dost drahý na to, že tam jsou tři pandrláci a deset kostiček. Možná ti mravenci a stan šponují tu cenu. Díky za ten přehled cen, člověk má alespoň představu.
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

Ojík

Mít ho MISB, asi by měl o něco větší hodnotu. Ale stejně to nebude tak žhavé, o čemž svědčí price guide. Je to zajímavé, že některé sety mají po pár letech hodnotu zvýšenou jen odpovídajícím odstupem a stavem a jiné stojí tisíce. Zrovna toto je ten první příklad. Uvidíme, jaké budou ceny Indiany Jonese za pár let. Skoro bych řekl, že tady je hodnotnější stan a mravenci, což by v budoucnu mohlo přispět k nárůstu.
All work and no play make Jack a dull boy.