vzácné kostky prototypy kostek lega

Založil demeno, 24.08.2012, 20:57:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

demeno

Zdravím mam veliké množství vzácných kostek možná by se to někomu hodilo :-)

Colonel32

Vzácných čím? Vždyť to jsou nějaké tovární marbeled Megablocks  ::)

TUKE

To vyzerá ako keď v stroji menia farbu,nie?  ???

otaznik

Citace od: demeno kdy 24.08.2012, 20:57:38

Řekl bych, že je to "warning". Absence interpunkce a off-topic téma, protože se nejedná o LEGO (většina kostek). Respektive o regulérní LEGO díly, maximálně jsou to nějaké testovací vzorky.

Colonel32

No, možná by pomohly fotky zespodu, ale podle mého názoru, pokud by to bylo lego, tak by to mělo nápisy "Lego" na studech, ne? To se zavádělo ještě za dob CA dílů.

http://www.legos.tabacaria.com.pt/textos/bricks/2X4brick_vs02.htm#2X4vs02a

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 24.08.2012, 22:04:40
No, možná by pomohly fotky zespodu, ale podle mého názoru, pokud by to bylo lego, tak by to mělo nápisy "Lego" na studech, ne? To se zavádělo ještě za dob CA dílů.
Jsou to nějaké testovací bricky z 50. let - tzv. Bayer bricks. Testovalo se ABS, soudržnost jednotlivých kostek a barva. Z mého pohledu nezajímavé.

SpCasPi000

By som sa nasmial keby to boli skutočné prototypy (ako v tom animáči pri príležitosti 80. výročia kde to po nociach testovali), už len vydražiť za pár miliónov  ;D

otaznik

Citace od: SpCasPi000 kdy 24.08.2012, 22:06:33
By som sa nasmial keby to boli skutočné prototypy (ako v tom animáči pri príležitosti 80. výročia kde to po nociach testovali), už len vydražiť za pár miliónov  ;D
To se klidně směj - http://www.leggodt.nl/items/lego/themes-bayer.php?language=en.

Anatyt

Tak ale nemôžeš tvrdiť otaznik, že to nie je LEGO.

otaznik

Citace od: Anatyt kdy 24.08.2012, 22:11:04
Tak ale nemôžeš tvrdiť otaznik, že to nie je LEGO.
To máš i nemáš pravdu, ty díly si nechalo LEGO vyrobit jako testovací vzorky, předpokládám, že nebyly vůbec v prodeji a samo TLC je nevyrobilo. Ale asi jsem měl použít jinou formulaci, to nepopírám.

SpCasPi000

Niekomu sa toto vlákno zdá zbytočné, ale vďaka tejto náhode sa ďalší závisláci niečo nové naučia a to je NAJdôležitejšie.

http://farm7.staticflickr.com/6186/6141123342_7280d752eb_z.jpg

Ojík

Tak tohle je pro mě zajímavé zjištění. Doposud jsem znal jen vzácné kostky ve smyslu prototypů dílů v netradičních barvách, jako je slavná červená Vaderova helma. Tam jde o skutečné vzácné unikáty za velké peníze.
All work and no play make Jack a dull boy.

otaznik

Citace od: demeno kdy 24.08.2012, 22:45:32
koukám, že se tu zas sešli povětšinou chytráci :-)

všechny kostky mají ze spodku ---  pat pent .

všechno originály, některé kostky se prodávají i za 500 - 800 kus. některé 20 Kč kus :-)
Tak chytráci alespoň píší velké písmeno na začátku věty, sběrateli.

wallac

Teda žasnu, co jste schopni vyplodit.. Taky jsem měl spoustu kostek, asi hodně starých, takovej průsvitnější a měkčí mateiál, kostky časem zohýbané a nesedí na sobhě.. Radši je vyhazuju, než aby následně někdo kritizoval...

SpCasPi000

Figov ''made in China'' tiež vyhadzuješ?  >:D

otaznik

Uznávám, že moje reakce včera byla unáhlená, tedy se omlouvám všem zúčastněným.

Nicméně si myslím, že je vhodné psát podle pravidel českého jazyka. Pokud jsou ty kostky na prodej, tak to dát do inzerce, pokud se tím chci pochlubit, tak do sbírek.

Anatyt

Colonel32

Citace od: demeno kdy 24.08.2012, 20:57:38

Citace od: demeno kdy 25.08.2012, 11:22:28
Já kostky ani nějak nutně neprodávám budou všechny v lego muzeu :-)

posílám to spíše jako zajímavost