Nekompletný set

Založil TUKE, 21.08.2012, 19:32:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TUKE

Dostal sa ku mne set 6206 Tie Interceptor.

Chýba mi tam samozrejme pár dielikov ale našiel som tam farebné rozdiely. A ja by som chcel vedieť, ak máte tento istý set, že či je to v poriadku alebo má to byť jednofarebné?

Prikladám aj fotku odlišností modrých častí.
Ospravedlňujem sa za fotku, ale ani za nič sa mi nepodarilo od fotiť odlišnosť modrej farby a ešte som dal čierny podklad, tak ani veľkosťou sa mi to sem nezmestilo  :(

A bonusová otázka z čoho je ta jedna šedá kocka???

peter

Rozdílnost barev je v dnešní době bohužel zcela běžná věc, tudíž se nad tím nemá cenu ani pozastavovat. Co se týká odpovědi na tvůj druhý dotaz, tak stačí jít na Bricklink a během minuty by jsi našel toto. ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

S.t.a.l.k.e.r.

Presne tak, je to kúsok zo setu 4477 T-16 Skyhopper. Ešte zohnať zvyšok...  >:D

Žiadna zo stíhačiek TIE, ktoré mám v zbierke nevykazuje farebné odchýlky pri modrej farbe.

otaznik

Citace od: peter kdy 21.08.2012, 19:49:53
Rozdílnost barev je v dnešní době bohužel zcela běžná věc, tudíž se nad tím nemá cenu ani pozastavovat.
Ale ten set je přecejen z roku 2006, možná nějaká záměna původního majitele.

Fox_25

CitaceOspravedlňujem sa za fotku, ale ani za nič sa mi nepodarilo od fotiť odlišnosť modrej farby a ešte som dal čierny podklad, tak ani veľkosťou sa mi to sem nezmestilo

Neukládej obrázky do PNG formátu, ale do JPG. PNG má být náhrada GIFu a hodí se spíše pro rendery kde by v jemných přechodech barev vznikly u JPG artefakty a nebo na doubarevnou grafiku.

V JPG zaberou tvé dva obrázky v dobré kvalitě cca 80kb.

http://interval.cz/clanky/gif-jpeg-a-png-jak-a-kdy-je-pouzit/

TUKE

Citace od: Stalker kdy 21.08.2012, 19:53:09
Presne tak, je to kúsok zo setu 4477 T-16 Skyhopper. Ešte zohnať zvyšok...  >:D

Žiadna zo stíhačiek TIE, ktoré mám v zbierke nevykazuje farbené odchýlky pri modrej farbe.

možno je tam aj zbytok toho setu 4477. Je to veľký bordel a vôbec nemám ani predstavu čo všetko v tom je. Je to veľká škatuľa s LEGOm. Skúsim sa tým zajtra prehrabať a pozrieť čo nájdem z toho setu 4477. Už som si stiahol návod.

Citace od: Fox_25 kdy 21.08.2012, 21:25:11
CitaceOspravedlňujem sa za fotku, ale ani za nič sa mi nepodarilo od fotiť odlišnosť modrej farby a ešte som dal čierny podklad, tak ani veľkosťou sa mi to sem nezmestilo

Neukládej obrázky do PNG formátu, ale do JPG. PNG má být náhrada GIFu a hodí se spíše pro rendery kde by v jemných přechodech barev vznikly u JPG artefakty a nebo na doubarevnou grafiku.

V JPG zaberou tvé dva obrázky v dobré kvalitě cca 80kb.

http://interval.cz/clanky/gif-jpeg-a-png-jak-a-kdy-je-pouzit/

Ďakujem za radu  ;)

TUKE

Tak som to dnes prehrabal a podarilo sa nájsť skoro všetko.... chýba figúrka.

Ale otázka znie, v ktorom diely SW som mal možnosť to vidieť?  ???

PS: ten hnedý "ošklivák" sa tam priplietol a nechcem vypadnúť keď som fotil  ;)

Goldfrag

Citace od: TUKE kdy 22.08.2012, 22:03:29

Ale otázka znie, v ktorom diely SW som mal možnosť to vidieť?  ???

Můžeš ho najít v episodě 4 , jak si sním Luk hraje v chýši strejdy Owena je to tam tak na 3 vteřiny.
‎"Remember, a Jedi's strength flows from the Force. But beware. Anger, fear, aggression. The dark side are they."

TUKE

Citace od: Goldfrag kdy 22.08.2012, 22:30:41

Můžeš ho najít v episodě 4 , jak si sním Luk hraje v chýši strejdy Owena je to tam tak na 3 vteřiny.

Ďakujem, idem pozrieť 4. epizódu  ;)

Goldfrag

Přesně je to 18 minuta a 56 sekunda  :)
‎"Remember, a Jedi's strength flows from the Force. But beware. Anger, fear, aggression. The dark side are they."

TUKE

Citace od: Goldfrag kdy 22.08.2012, 22:43:22
Přesně je to 18 minuta a 56 sekunda  :)

Ďakujem  ;) idem na to  ;D

Anatyt

Je to niekde na Youtube? Ak áno, môžte hodiť link?

tomas.

TUKE

Tak podarilo sa mi dokúpiť a tým pádom aj poskladať set 6206: