Návrh castle projektu pro Lipno

Založil Ryxe, 16.08.2012, 21:22:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Domek vůbec nevypadá špatně. Asi bych ho nechal, tak jak je, jen bych to zdivo sem tam trochu oživil například proložením nějaké dark grey, nebo jiné barvy.

mirek

Ač nejsem hradař, také bych nic neměnil. Naopak obloukových ostění je spousta ( zrovna na vedlejším domku),
a čtvercový motiv se mi moc líbí, koresponduje krásně s okny.

nerow

Aki

Tak stavba se rozeběhla a měl bych pár dotazů:

Ve svém modulu bych rád vedl potůček provedený z trans-clear plates s podkladem medium blue. Bylo by to možné?

Na prvním přiloženém obrázku je nástřel tvaru mého milíře. Ve finále to bude představovat právě se stavící milíř. Dále bych postavil tedy jeden již postavený a jeden se rozebírající. Jestli to tak může být.

A nakonec mám pár dotazů ohledně spojení vůči tvému modulu. Na přiloženém obrázku, (oranžově vyznačená část) by mně zajímalo, jestli tam bude zub, nebo jestli bude přiléhat tvůj modul na stejnou úroveň. V části vyznačené červeně, dolu od hradeb, předpokládám, že bude terén z green plates. Jde mi o to, že můj modul bude převážně dark green/reddish brown a green v přechodu mezi mým a modulem Miketuka. Tak abych případně v červeně vyznačené oblasti též udělal přechod z green na dark green.

Miketuk

Já jsem se do teď držel tohoto plánku, kde jsem měl mít ten 3. modul od spoda. Mohl bys mi Aki vyznačit, která to je část na tvém návrhu z kostek? Nějak jsem se v tom zamotal nebo nerow špatně červenou vyznačil můj modul.

peter

Citace od: Aki kdy 05.01.2013, 16:58:23Právě jsem dostavěl sedmý domek a tak nějak se mi úplně nezdá. Co si o něm myslíte?

Osobně mi na něm vadí jen jediná drobnost a tou je barevná fádnost. Pokud by to šlo, zkusil bych udělat buď jinak barevnou střechu (viz např. tebou zmíněný Dům u kamenného zvonu) a nebo alespoň nějaké výstupky, římsy či jiné detaily udělat z tmavě šedé. Prostě rozbít tu jednolitou šedou.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

germik

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit. Začínám stavět mlýn - nakonec bude mít dvě kola, a rozmýšlím se, jak je umístit. Zatím jsem vymyslel 3 varianty, každá má pro i proti. Druhá varianta se mi líbí protože nezabírá na šířku náhonu moc místa, ale zase by asi nešlo případně jedno kolo odstavit (nehledě na to že nevím jestli by první nebralo druhému sílu). Utřetího naproti tomu by šlo pustit každé zvlášť nebo i najednou, ale zase by byl náhon dost široký. Takže bych rád viděl Vaše názory co vy na to?
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

blindmelon

Mě se líbí obě varianty s koly mimo jednu osu.
Hezký den, Blindmelon

peki

Platí stále že prostor A11 je volný ? A nezasáhnete do něj. Mohou do něj expandovat piráti s námořní bitvou.

germik

Ještě teda plánek jak to u mne momentálně vypadá s plánováním...

Čtverce baseplates jsou 32x32...

Ten mlýn/dvůr bych rád nějak ukončil, uvidím jak mi to přesně vyjde, třebas bych to ještě rozšířil ale to až jak vyjdou kostky. Zatím to je tedy 96st což je cca 76cm dlouhé, zprava široké 80st (64cm)
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Colonel32

Vyčkejte na Akiho, od vám řekne co z toho vůbec existovalo.

peki

Citace od: peki kdy 23.01.2013, 15:29:40
Platí stále že prostor A11 je volný ? A nezasáhnete do něj. Mohou do něj expandovat piráti s námořní bitvou.

Koukám že někdo asi Aki sám smazal svoje příspěvky. Takže A11 je volná určitě, ale zajímalo by mne:

1) Kolik v rámci castle projektu zastavíte ve skutečnosti
2) Co z toho o čem se 2 měsíce bavíme/bavíte platí

linhi

Nechce mě někdo nahradit se stavbou hradu??

Hardegon

Citace od: linhi kdy 23.01.2013, 20:00:28

No tááák. Zvládneš to i s těma sponzorovanejma věcma. Ať tam jsou i super stavby za kostky...

linhi

Citace od: Hardegon kdy 23.01.2013, 20:08:09
Citace od: linhi kdy 23.01.2013, 20:00:28

No tááák. Zvládneš to i s těma sponzorovanejma věcma. Ať tam jsou i super stavby za kostky...

No snad,ale bude to šité horkou jehlou...

Colonel32

Citace od: peki kdy 23.01.2013, 19:53:32
Koukám že někdo asi Aki sám smazal svoje příspěvky.

Moje práce to není.

Ryxe

Myslel jsem, že organizaci tohoto projektu převzal aki a teď koukám, že od něj všechno zmizelo. Neví někdo, co se stalo? Pokud tedy tato sekce není organizovaná, klidně to zas převezmu. S mojí částí se určitě počítat dá. Sice je teď kvůli Hluboké na chvíli u ledu, ale je skoro hotová.

peki

Citace od: Ryxe kdy 23.01.2013, 21:51:34
Myslel jsem, že organizaci tohoto projektu převzal aki a teď koukám, že od něj všechno zmizelo. Neví někdo, co se stalo? Pokud tedy tato sekce není organizovaná, klidně to zas převezmu. S mojí částí se určitě počítat dá. Sice je teď kvůli Hluboké na chvíli u ledu, ale je skoro hotová.

Vyzval jsem Akiho aby v soukromé inzerci nenabízel dílky, který mohl pořídit v loňském Lugbulku. Protože se někteří uživatelé viz tento příspěvek domnívají že je to porušením pravidel Lugbulku. Aki mi sdělil že pravidla lugbulku neporušuje a že inzerci smaže. Nic víc nic míň.

Dále prosím diskusi pouze na téma Castle Projekt.

gearcs

Stavba dolu pokračuje, hotovo je cca 25%.

Ryxe

Budu psát akimu, zdali se chce na projektu dále podílet, či ne.Pokud ne, potřebovali bychom vyřešit, jak to celé pospojovat, aby to tvořilo celek i bez té akiho části, i když by to byla dle mého škoda. Kdo je tedy napojen na akiho část zleva? Po smazání jeho příspěvků v tom mám trochu chaos.

linhi

Aki dále na projektu spolupracuje...

Ryxe

gearcs

Citace od: Ryxe kdy 24.01.2013, 14:30:51
... Kdo je tedy napojen na akiho část zleva? Po smazání jeho příspěvků v tom mám trochu chaos.
Zleva jsem napojenej asi já...

linhi

Po dnešním hovoru s Akim mám vyřídit že už několik dní není na pc a do neděle nebude,omlouvá se,ale má nějaké věci na vyřizování..

FilipS

Mám hotový první domek, ten rozpůlený, jako jediný bude mít interiér. Snad zítra dodělám roubenku, která je teď rozpracovaná.
Foto1
Foto2

Jo, jo mám zaprášené plates...  :-[

FilipS

Roubenka hotová, ještě chybí podezdívka. Bude usazená na šikmo, tak jak je to na první fotce, zadní dveře ve zděné části budou vstup do zahrádky. Uvítám jakékoliv návrhy, připomínky.
Foto

germik

Mně k té roubence moc nesedí ta černá střecha - jestli ji tam chceš nechat, možná by se tam šiklo dát místy tm. šedou nebo tm. zelenou slope. ;)

FilipS

Citace od: germik kdy 27.01.2013, 22:07:59
Mně k té roubence moc nesedí ta černá střecha - jestli ji tam chceš nechat, možná by se tam šiklo dát místy tm. šedou nebo tm. zelenou slope. ;)
Upřímně, nemám ani možnost nějaké alternativy, červená by vypadala hrozně, Dark Blue taky. Ale rozhodně to nějak proložím.

germik

Myslel jsem spíš hnědou (třeba z cheesů) nebo žlutou ;)

FilipS

No z toho co mam k dispozici, bych se možná zmohl k takovédle střeše z tan plates, to by nemuselo vypadat zle, co myslíš?

peter

Též mi černá střecha moc na roubence nesedí. Jako germik, tak bych volil odstíny napodobující slámu, tedy DkTan, Tan či žlutou.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.