Nova stranka na vymenu Minifigures

Založil SoVa, 15.08.2012, 21:13:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SoVa

Ahojte,
nedavno bola spustena nova stranka na vymenu Lego minifigures, ak mate zaujem nahliadnite www.figurkovo.sk
Tesime sa:)

Systematik

Doporučuju doplnit o varování

FOR FACEBOOK USERS ONLY
/IBA AK MÁTE FACEBOOK
/POUZE MÁTE-LI FACEBOOK

SpCasPi000

Nápad nezvyčajne dobrý, zvlášť na Slovenské pomery kde sa nedajú mimo BL poriadne ani diely niekde kúpiť (iba zopár - ale nie za normálnu cenu).
Ten Facebuk Only ani mňa nepotešil. Ešte by to chcelo reklamu v nejakom týždenníku čo číta každý druhý  ;)

juraj

Môžem sa spýtať, čo Vám vadí na FB? už FB sam o sebe je dostatočná reklama, ak sa to dá zdielať na ploche. Pokial FB nepoužívate, je to normáôna bežná registrácia ako na amazon, kostky alebo niečo iné.

Systematik

Sorry za O/T...
Citace od: juraj kdy 16.08.2012, 12:30:18... normáôna bežná registrácia ako na amazon, kostky alebo niečo iné ...
Zas tak běžná ne a hlavně už tak trávím u PC hafo času...
a moje heslo je Why be in when you could be out

juraj

Ja som sa tam prihlasil spam účtom, ktorý som neotvoril 2 roky. Ani neviem, že ho mam a občas sa zíde.
Tak buď by si sa prihlasoval na jednorazovú stránku s fiktívnymi údajmi alebo s takými istými údajmi na FB.

SpCasPi000

FB ma nezaujal, tak ako aj bezhotovostné platby v kamenno-oceľových obchodoch (a veľa ďalších úžasných vynálezov bez ktorých niektorí nedokážu plnohodnotne žiť).
Ešte že mám na výber pri oboch.  ;)
Vlastne ešte aj pri figúrkach mám na výber, ale ide mi o to aby mali aj ostatní, preto som za takýto projekt :D

SoVa

Bude aj normalna registracia, len zatial to bolo takto najjednoduchsie. Nemate volake napady, ako ju viac spropagovat? Dik  :)

Systematik

Citace od: SoVa kdy 17.08.2012, 09:18:49Nemate volake napady, ako ju viac spropagovat? Dik  :)
Ideálně se domluvit s prodavačkama v Dráčiku/Sparkys/Pompo/Bambuli že by vyvěsily plakátek s adresou...
a nebo guerillově - nálepky.