Lego Display case

Založil Goldfrag, 08.08.2012, 14:35:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

votrelec

A nie su urcene len na komercne ucely, cize pre obchody? Ak ano, tak to zozenies asi u lego distributora.

Zoufalec

Shodou okolností se podobná SW akvárka vyskytla cca před týdnem na Aukru.

danyboy

Ano taky jsem to tam viděl.

Zoufalec

Citace od: danyboy2127 kdy 08.08.2012, 19:46:07
Ano taky jsem to tam vyděl.

Ale učebnici češtiny už dlouho ne, že?

peter

K čemu to je dobré soukromé osobě?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Matošo

Tuto otázku bychom si tu mohli položit skoro v každém vlákně...  ;D ;D >:D

SpCasPi000

No, aspoň som vďaka linku prvý krát videl zblízka na vlastné oči diely MegaBloks.
Dúfam sa mi bude dať zaspať.  >:D

Goldfrag

Ani jsem si nevsiml, ze v druhem odkuze jsou fotky megabloks. Uprimne vetsi sh** jsem snad nevidel. Po poskladani nejeke stavby to nemuze ani na sobe sedet.

Jinak, cim by pro me byly dipley casy dobre, jako soukrome osobe? Jen se mi to libi a urcite ten gunship bych bral, je to celkem pekne diorama. A nemel bych strach, ze se mi na lego bude prasit. Ale urcite ne vsem se to zamlouva.
‎"Remember, a Jedi's strength flows from the Force. But beware. Anger, fear, aggression. The dark side are they."

Darth

Ne že bych někdy zatoužil po WoWku nebo nedejbože po MegaBlocks, ale ta myšlenka dát do většího setu slepý sáček s nějakou unikátní zbraní, kouskem brnění, není hloupá. Trochu připomíná hledání unique kartiček v TCG nebo doufání v rare drop v onlineovkách.

Ostatně podobnou motivaci pro koupi celé série vyzkoušelo už více firem - co jsem sledoval třeba Toynami s Futurama figurkama (ke každé figurce byl přiložen kousek exkluzivní figurky, která se dala sestavit právě z dílků celé série - Roberto, Robot Santa, Robot Devil), nebo Kotobukyia s Bounty Hunters sérií (u každého bounty huntera byl kousek exkluzivní figurky Darth Vadera, který šel získat jen tímto způsobem a navíc doplňoval střed dioramatu všech figů). Kdyby něco podobného zavedlo Lego, myslím, že by jim prodejnost celé série stoupla (kousek setu, jeden sáček ve větších setech daného období, kdo nechce, může použít na dílky).

danyboy

Citace od: Zoufalec kdy 08.08.2012, 20:00:38
Citace od: danyboy2127 kdy 08.08.2012, 19:46:07
Ano taky jsem to tam vyděl.

Ale učebnici češtiny už dlouho ne, že?
No už to je dlouho.

Goldfrag

Citace od: Darth kdy 09.08.2012, 10:05:58
střed dioramatu všech figů

Jak se jmenuje ten bounty hunter vzadu vedle IG ho na levo?
‎"Remember, a Jedi's strength flows from the Force. But beware. Anger, fear, aggression. The dark side are they."

germik

To je ten jak se za něj převlíkla Leia - Bosk, tuším, ne? ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Darth

Citace od: germik kdy 09.08.2012, 11:30:58
To je ten jak se za něj převlíkla Leia - Bosk, tuším, ne? ;)

Ne. Bossk je Trandoshan (ještěrka). Když je vezmu od Bosska zleva dopředu - Zuckuss, Boba Fett, Dengar, IG-88 a poptávaný je 4-LOM. Leia se převlékla za BH jménem Boushh.

V Legu zatím vyšel Bossk, Boba, IG-88 a Dengar, chybí právě 4-LOM a Zuckuss.

Goldfrag

Ok, diky.  Jinak odkaz na to diorama bounty hunteru je uchvatne.

danyboy

Citace od: Darth kdy 09.08.2012, 10:05:58
Ne že bych někdy zatoužil po WoWku nebo nedejbože po MegaBlocks, ale ta myšlenka dát do většího setu slepý sáček s nějakou unikátní zbraní, kouskem brnění, není hloupá. Trochu připomíná hledání unique kartiček v TCG nebo doufání v rare drop v onlineovkách.

Ostatně podobnou motivaci pro koupi celé série vyzkoušelo už více firem - co jsem sledoval třeba Toynami s Futurama figurkama (ke každé figurce byl přiložen kousek exkluzivní figurky, která se dala sestavit právě z dílků celé série - Roberto, Robot Santa, Robot Devil), nebo Kotobukyia s Bounty Hunters sérií (u každého bounty huntera byl kousek exkluzivní figurky Darth Vadera, který šel získat jen tímto způsobem a navíc doplňoval střed dioramatu všech figů). Kdyby něco podobného zavedlo Lego, myslím, že by jim prodejnost celé série stoupla (kousek setu, jeden sáček ve větších setech daného období, kdo nechce, může použít na dílky).
Dobré by bylo kdyby to tak udělali u Jabbového paláce, u paláce třeba torzo nějaké figurky, potom u Rancora nohy figurky a nedej bože potom u další části Jabbova paláce hlava se zbraní např.  >:D

juraj

Citace od: danyboy2127 kdy 09.08.2012, 14:40:33
Dobré by bylo kdyby to tak udělali u Jabbového paláce, u paláce třeba torzo nějaké figurky, potom u Rancora nohy figurky a nedej bože potom u další části Jabbova paláce hlava se zbraní např.  >:D

LOTR a do kazdeho setu dat cast balroga :D.