bgses.com

Založil Dingo, 28.07.2012, 09:31:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dingo

Zdravím, nemá náhodou někdo nějaké zkušenosti s tímto internetovým obchodem? Prodávájí tam dost nových starších setů za zajímavé ceny, tak spíš jestli náhodou někdo nezkoušel, protože sice 10123 za 9000Kč je strašně lákající, ale aby pak něco přišlo...

Zkoušel sem je kontaktoval mailem, posílají i detailnější fotky, ale prostě nevím no, risk by to byl velký...

http://bgses.com/index.php?route=product/product&product_id=240

Filipkod

Pred časom som ten obchod videl, chcel som kupovať ten 7676 gunship za dobrú cenu bol. Tak som hladal nejaké recenzie alebo skúsenosti na nete a nenašiel dokopy nič  + som si všimol že this product has a minimum quantity of 5  ;D
Nech vás lego sprevádza !

Dingo

To jo,  sice tam minimum mají psáno, ale mě psali, že posílaj i po kusech, resp. poslali fakturu za jeden set...

Luky1987

Mají Falcona za 440USD, jde do toho někdo?
Mají dva kusy...

Dingo

Ptal sem se, nabízeli mi ho za 600 + poštovný

Colonel32

No já nevím. Ne každý musí o Bricklinku a cenách tam vědět. A oproti původním nákupním cenám mi to přijde dostatečně dražší. Navíc při platbě pomocí PayPalu byste měli mít nějakou buyer protection, ne?

Darth

Jen bych pánové upozorníl - počítejte s tím, že to jde z Indonésie (z oblasti mimo EU), tzn. +20% DPH +clo + cca 6 týdnů zdržení na vyměňovací poště v Praze, rozkuchání setu celníkama, atd.

mesje

Zaujimava je UCS ISD - ale minimalny odber je 10 ks - kto by do toho siel?

tomas.

Už jste se někdo setkal s tim, že by vám na celnici otevřeli MISB set?
Pro sběratele to musí bejt na mašli heh...  :-\

Anatyt

Dingo

Citace od: mesje kdy 28.07.2012, 12:37:19
Zaujimava je UCS ISD - ale minimalny odber je 10 ks - kto by do toho siel?

V tom minimálním odběru to nedodržují. Jak jsem psal, zajímám se o Cloud city, kde mají psaný min. odběr 3 a normálně mi poslali přes mail fakturu za 1 set + poštovné...

MiHo

Citace od: Darth kdy 28.07.2012, 12:33:26
Jen bych pánové upozorníl - počítejte s tím, že to jde z Indonésie (z oblasti mimo EU), tzn. +20% DPH +clo + cca 6 týdnů zdržení na vyměňovací poště v Praze, rozkuchání setu celníkama, atd.

Zdržení na vyměňovací poště a šťourání v balíku se dá předejít tak, že na vyměňovací poštu zajdete osobně a přinesete s sebou vytištěné všechny doklady, zejména vytištěný e-mail o platbě z PayPalu.
Šel jsem tam hned druhý den co balík dorazil do ČR a po zaplacení si zásilku hned odnesl. Projdete přes pět přepážek (3 poštovní a 2 celní). Fronty tam nebyly a bylo vyřízené rychleji než 20 min čekání na normální poště.
Balík by již zrentgenovaný před mým příchodem a bylo na něm česky napsáno "Lego kostky", ač odesilatel na celní průvodku napsal jen "toys".

otaznik

Citace od: miho kdy 28.07.2012, 15:17:59
Zdržení na vyměňovací poště a šťourání v balíku se dá předejít tak, že na vyměňovací poštu zajdete osobně a přinesete s sebou vytištěné všechny doklady, zejména vytištěný e-mail o platbě z PayPalu.
Šel jsem tam hned druhý den co balík dorazil do ČR a po zaplacení si zásilku hned odnesl. Projdete přes pět přepážek (3 poštovní a 2 celní). Fronty tam nebyly a bylo vyřízené rychleji než 20 min čekání na normální poště.
Balík by již zrentgenovaný před mým příchodem a bylo na něm česky napsáno "Lego kostky", ač odesilatel na celní průvodku napsal jen "toys".
Užitečná zkušenost, to si musím zapamatovat!  8)

votrelec

Chcel som do toho ist, ale je v tom naozaj velke riziko. Ziaden paypal necakajte, je tam iba bank transfer. Potom si vsimnite ako su odfotene tie sety. Kazdy je na inom podklade. Preco tie sety neodfotili na jednom mieste u nich v sklade? Vsimnite si divny popis u jedneho z millennium falconov. Je skopceny z nejakeho US sukromneho inzeratu (Veta: "I will ship only to the lower 48 states. No overseas shipping."). Pisu, ze su dlhorocna spolocnost, ale domena bola zaregistrovana len tento rok.
Atd...