LEGO v dovolenkovom letovisku v Taliansku

Založil STARHAWK, 13.07.2012, 17:11:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

Zdravim,

Prave som Taliansku a nasiel som tu aj nejake to lego. Co ma potesilo je ze som tu nasiel zauimave starsie sety, co ma nasledne schladilo bola ich cena.

Napr za UCS Imperial shuttle chce nieco pod 400 E pricom na S@H je myslim za 260E. Ma tu aj USC Falcona a za ten pyta 3500 !!! Eur a krabica je pritom uz zozltla. Emerald night ma tusim za 200E.

Ked som mu hovoril ze kopu lega predava nad katalogove ceny, tak mi ukazal katalog a oni tam ceny nemaly - sikovne. Moc sa o cene jednat nechcel takze nic ani nekupim - celkovo su asi taliani nastaveny skor na rakuskych a nemeckych turistov a ich penazenky. Ale veci co tu maju (hracky) maju niektore uz aspon 10rokov a podla toho aj tie balenia vyzeraju a este tomu hovoria zberatelske kusy.

Colonel32

Citace od: STARHAWK kdy 13.07.2012, 17:11:44
Ked som mu hovoril ze kopu lega predava nad katalogove ceny...

A? To se nesmí od kdy?

Filipkod

Mám kamaráta v Taliansku a ten mi vravel že je tam drahšie v podstate všetko okrem banánov :D Ale tiež je pravda že zarábajú `trochu inak`.

EDIT: Niekedy býval tu,
Nech vás lego sprevádza !

STARHAWK

Citace od: Colonel32 kdy 13.07.2012, 17:15:56
Citace od: STARHAWK kdy 13.07.2012, 17:11:44
Ked som mu hovoril ze kopu lega predava nad katalogove ceny...

A? To se nesmí od kdy?

Moze, ale ked vie dat obchodnik v BA v kamennom obchode ceny o 10% nizsie ako katalog (5.P), tak preco by to nevedel aj talian ? Asi na tom chcel ryzovat na turistoch.
Najlepsia bola cena jedneho SW prislusenstva k action figurkam (non lego)- zariadenie na citanie cipov z jednej sady figuriek. Za to pytal 60 E a pritom to malo uplne rozpadnuty obal, takze o mint baleni ako zberatelskom kuse nebolo ani reci. Na amazon.de som to nasiel za 19,95E tak si to objednam odtial.

Zaujimalo by ma ci im to aspon ty rakusaci za take ceny kupuju. Ale skor asi nie ked tie krabice vyzerali, ze su tam uz par rokov

otaznik

Citace od: STARHAWK kdy 14.07.2012, 00:15:16
Moze, ale ked vie dat obchodnik v BA v kamennom obchode ceny o 10% nizsie ako katalog (5.P), tak preco by to nevedel aj talian ? Asi na tom chcel ryzovat na turistoch.
Najlepsia bola cena jedneho SW prislusenstva k action figurkam (non lego)- zariadenie na citanie cipov z jednej sady figuriek. Za to pytal 60 E a pritom to malo uplne rozpadnuty obal, takze o mint baleni ako zberatelskom kuse nebolo ani reci. Na amazon.de som to nasiel za 19,95E tak si to objednam odtial.

Zaujimalo by ma ci im to aspon ty rakusaci za take ceny kupuju. Ale skor asi nie ked tie krabice vyzerali, ze su tam uz par rokov
Tak to nekupuj. Nechápu, proč to tady pořád řešíš, vždyť je to naprostá pitomost.