(Vlastní) Domek U hroznů

Založil FilipS, 01.07.2012, 18:06:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Citace od: FilipS kdy 01.07.2012, 14:20:57
Díky za názory, myslím, že vás potěší, že dnes ráno můj kocour Čača MOC shodil ze stolu, (neudělal to poprvé) nelíbil se ani jemu.  ;D Jakš-takš se zachovalo jen patro domku. Protože potřebuji 3. model do Litovle od rána to kompletně předělávám. Měl bych to stihnout dokončit do večera.  :)
Hotovo. Nakonec vznikl vinařům domek.

U vinice je celkem rušno, myslivec se opíjí červeným vínem přímo ze sudu, mistr Vinař lisuje sklizené bobule a jeho žena přelévá rmut do sudu ke kvašení.

Izmael10

Táto stavba sa mi už viac páči. Má veľa  tvojich  typických detailov.

Michal Budinský

Máš cit pre detail, pekný vinársky domček i z pivničkou.Tie dvere sa ti vydarili !

FilipS

Díky za reakce, sem rád, že se líbí více než předchozí MOC.

Aki

Taky se mi to líbí podstatně víc než ten předchozí model. Dveře jsou opravdu parádní, interiér je taky super. Možná jsi k tomu mohl dodělat postavičky v krojích (třeba taková červená Karkulka se k tomu nabízí).
Jen se musím zeptat, jelikož mi to vrtá hlavou ale zase tomu příliš nerozumím, ten vinohrad takhe někde fakt vypadá/l? Mi to totiž přijde spíš jako trpasličí chmelnice.  :-\

frantoka

Na takéto MOCy je radosť sa pozerať, teba by mali zamestnať v lego designer centre, návrhy lego setov.  ;)

otaznik

Citace od: frantoka kdy 07.07.2012, 08:09:40
Na takéto MOCy je radosť sa pozerať, teba by mali zamestnať v lego designer centre, návrhy lego setov.  ;)
To je těžké, LEGO je zejména hračka a Filip staví spíše taková designová díla, která jsou zaměřená na vystihnutí okamžiku, ne na hratelnost (právě narozdíl od oficiálních setů).

FilipS

CitaceJen se musím zeptat, jelikož mi to vrtá hlavou ale zase tomu příliš nerozumím, ten vinohrad takhe někde fakt vypadá/l? Mi to totiž přijde spíš jako trpasličí chmelnice.
Vinice je odfláklá, to vím, kdyby mi nedošli zelené ručky , udělal bych révu z nich a pořádně.

Citace od: frantoka kdy 07.07.2012, 08:09:40
Až budu mít za rok po maturitě, tak jim tam životopis pošlu, ale je mi jasné, že šance jsou minimální.  ;)

Colonel32

Možná že na AFOL UCS sety se ti dostat povede...

Měch

Vignettář a UCS sety?  :D 
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Matošo

Citace od: Aki kdy 02.07.2012, 20:07:44
ten vinohrad takhe někde fakt vypadá/l?

jj, takhle vypadá každej vinohrad, když ho zakládáš.
Teď jsem byl ve Francii na 2 týdny a takovýhle "tyček se zelenym dole" tak je jak naseto...