Rozebrat nebo nerozebrat

Založil Michael524, 26.06.2012, 14:05:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Michael524

Dobry den, chtěl bych se Vás zeptat,  co mam dělat když když mě bavi stavet ale kostek mam na stavěni malo, protože
a modelu mam hodně , ale nechcou se ni rozdělavat, kdybych je rozdělal mam kostek mnoho ale me se libi  slozene a jěstě se bojim ze bych je nikdy nedal dohromady.           
Proto bych se chtel zeptat, jak to delate jesli modely rozebirate a stavite s nich nebo si kupujete samostatne kostky a staveni a modely si vystavite

FilipS

Taky mám často dilema, jestli koupený set rozbourat na díly, nebo ho nechat na poličce. Dřív, nebo později, ho ale vždy rozeberu.

otaznik

Citace od: Pampik kdy 26.06.2012, 14:05:42
Dobry den, chtěl bych se Vás zeptat,  co mam dělat když když mě bavi stavet ale kostek mam na stavěni malo, protože
a modelu mam hodně , ale nechcou se ni rozdělavat, kdybych je rozdělal mam kostek mnoho ale me se libi  slozene a jěstě se bojim ze bych je nikdy nedal dohromady.           
Proto bych se chtel zeptat, jak to delate jesli modely rozebirate a stavite s nich nebo si kupujete samostatne kostky a staveni a modely si vystavite
1. Kontrola pravopisu
2. Kontrola interpunkce
3. Pokud se chceš pokoušet o vlastní stavby, tak se neboj originální modely rozdělávat (koneckonců originální sety pak můžeš kdykoli znovu postavit).