Výstava Lego v OC Europa Banská Bystrica 4.6.-4.7.2012

Založil Micho, 05.06.2012, 22:49:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Výstava Lega z Auparkov sa presunula do Banskej Bystrice do OC Europa - http://www.europasc.sk/
Výstava Lego - http://www.europasc.sk/sk/calendar.php?id=lego-vystava

Agentúra, ktorá to v pre OC Europa organizuje a podieľala sa na všetkých akciách v Auparkoch ma pred 3 týždňami oslovila, či vieme diorámy z Košického Auparku použiť do Banskej Bystrice. Dioráma koľajiska od Cavelona bola našťastie odložená, tak sme to zobrali - v podstate to isté ako v Košickom Auparku.

Ťažisko výstavy tvoria podobne ako v Auparkoch zlepené modely zvierat, SW a podobne, umiestnené na prízemí. Naše 4 diorámy 2 x 1 m sú na 1. poschodí. Škoda, že na tieto akcie nebol väčší priestor či už vitrínami a hlavne časom, aby sa dalo zorganizovať a dohodnúť viacej MOC-ov z tvorby členov Kostiek. V Nitre sa presne niečo také rysovalo, škoda, že OC Mlyny tento projekt neschválilo.

Pár fotiek mám z už uzavretých vitrín, za sklom to však nie je to pravé - sú tam odrazy svetla na sklách. V podstate je to to isté ako v košickom Auparku - viď foto: Výstava Lego v Auparku Košice 11.4.-13.5.2012

Dohodol som, že spravíme aj propagáciu Kostky.org. Takže sú tam aj popisky s logom Kostky.org a krátky pijár o našom fóre. Agentúra, ktorá to spoluorganizuje má záujem do budúcnosti spraviť niečo väčšie aj v spolupráci s našim fórom.