(Vlastní) Středověký život

Založil FilipS, 18.05.2012, 18:07:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

P4tr1cius

Citace od: grrusa kdy 14.06.2012, 14:40:30
Odkud je ten "postroj na meč" (pochva to tak úplně není), který má biřic? Neznám ho a na BL jsem ho nějak nenašel...

Máš ju v každom sete PotC.

grrusa

Citace od: P4tr1cius kdy 14.06.2012, 14:42:43
Citace od: grrusa kdy 14.06.2012, 14:40:30
Odkud je ten "postroj na meč" (pochva to tak úplně není), který má biřic? Neznám ho a na BL jsem ho nějak nenašel...

Máš ju v každom sete PotC.

Aha, dík. On je to "scabbard" a ne "sheath", proto jsem to nemohl najít.  :)

mizdas

Ahoj Diidy,
vím, že jsem tu dlouho nebyl ( většina byla ráda  ;D) , ale občas po fóru brouzdám. Po zahlídnutí tvého MOCu jsem si řekl, že by stálo za to se přihlásit a pochválit ti to  :P. Inu je to geniální dílo od geniálního stavitele, všechno do detailu propracované a dechberoucí. EPIC !.

FilipS

Díky moc za reakce. Socha je sice historicky blbost, ale mě se tam líbí.  :)
Mizdas: Díky, ale vrať se ke stavění. Tvoje Dílka byla vždycky povedená a zlepšoval si se.

mizdas

Citace od: FilipS kdy 15.06.2012, 13:12:11
Mizdas: Díky, ale vrať se ke stavění. Tvoje Dílka byla vždycky povedená a zlepšoval si se.
Tak to děkuji  ;). Poslední dobou, když nemám co dělat tak se občas k legu vrátím, momentálně mám postavené dvě viněty, a možná se do něčeho vrhnu o prázdninách až nebude co dělat. Takže určitě postnu.  ;)

P.S. Ale lego už do mé sbírky nikdy přibívat nebude   ::).

Colonel32

Z vlákna zmizely všechny fotky.

FilipS

Pardon, bojuji s limitem 200 fotek na Flickru, tak sem smazal WIP fotky a neuvědomil sem si, že zbudou mrtvé Linky, přesunul jsem je na Dropbox. Opět fungují.  :-[  :)

Petronel

Cože? Ono je to omezeno na celkových 200 fotek? Kruci, tak to se mě bude brzy taky týkat. Jak to děláte? Po čase promazáváte?  ???

FilipS

No máš možnost si koupit Pro účet, který je bez omezení, ale 20USD ročně, se mi za to platit nechce.

Luky1987

Platit 40kč měsíčně za tak kvalitní službu mi nepřijde nijak přemrštěné, je to jedno pivo ;)
Jinak gratulace k zasloužené výhře.

Matošo

Tak v Plzni už stojí pivo čtyři pětky, jo?
No, to teda potěškoště...

FilipS

Neříkám, že je to předražené, ale jako student mám takovýchto "drobných" výdajů spoustu, ale čas, kdy si to budu muset koupit se nevyhnutelně blíží.  :)

CitaceJinak gratulace k zasloužené výhře.
Díky moc.