(vlastní) Snowspeeder sestřelen + návrh společné stavby bitevního pole

Založil tomas., 11.03.2012, 19:11:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Tak nafoceno sestřelení rebelů... Jó vojáci impéria, to jsou machři  ;D

Jinak dávám do placu návrh společné stavby bitevního pole na planetě Hoth pro nějakou budoucí výstavu, když by byl zájem - třebas to Lipno 2013 - stavba nemusí být časově vůbec náročná a myslím si, že kdyby se daly dohromady tak tři čtyři AT-AT a k tomu pár snowspeederů, tak by mohlo vzniknout impozantní dioráma...  ;)

Tohle je rozměr 96 x 48 - myslím si, že např. 288 x 96 (tedy tohle šestkrát) by už bylo slušné, přičemž by se mohli zapojit jak majitelé potřebných strojů, tak i bílých kostek (případně jiných - skály apod.)...

Nechte projít hlavou a dejte vědět  ;)

Mějte se.

Luky1987

Dobrý nápad, pěkně zpracované zaboření do sněhu.
Nápad na výstavu také dobrý, ještě postavit základnu v minifig měřítku >:D

QuiGon

Pěkné zpracování. Líbí se mi ty stopy ve sněhu! Podle mně by tomu neuškodilo pár snowtrooperů...

tomas.

Díky oběma  :)
To zaboření do sněhu je tady spolu se stopami od Ljůka a AT-AT vlastně to jediné, že  ;)
Pomalí snowtroopeři jsou zatím pozadu, ale běží, co jim síly stačí  ;D ...v příští scénce z Hoth budou.

No a jinak ta základna by už byla na dílky náročnější.  ::)
Stavba pouze bitevního pole by podle mě byla stopro reálná (2 - 4 lidi), přičemž hlavní dominantou dioramatu by byly alespoň tři AT-AT.
A z té základny by tam mohl být např. pouze jen vchod, nějaké ty věže a ten generátor.
Ale klidně by tam ani základna být nemusela - ta třeba až jindy...

kamil

Zo základne tam podľa mňa nemusí byť ani vchod - ak by to malo byť v minifig mierke, bolo by to dosť náročné postaviť.
Veže, zákopy s brániacimi rebelmi a generátor by som tam určite dal.

STARHAWK

Tak presne Hoth bytva napadla aj nas tu na SR na vystavu, kedze je nas tu par SW pozitivnych. Battlepacky akurat isli znovu do zliav a pekne sme sa nimi zasobili. Snowspeedrami z Wampa cave tiez.

Prevedenie tvojej ukazky je celkom dobre. Hlavne tie stopy a to zaborenie. V minifig meritku je ale to AT-AT trochu male. Na to by bolo treba UCS size AT-AT ktorich som na nete videl par dobre postavenych.

Colonel32

tomas.

Citace od: kamil kdy 12.03.2012, 12:17:29
Zo základne tam podľa mňa nemusí byť ani vchod - ak by to malo byť v minifig mierke, bolo by to dosť náročné postaviť.
Veže, zákopy s brániacimi rebelmi a generátor by som tam určite dal.
Echo nemělo pouze jeden vchod => mohl by tam být jeden z vedlejších (menších) vlezů...
A ten generátor a alespoň jednu věž by to chtělo určitě  ;)

Citace od: STARHAWK kdy 12.03.2012, 13:08:34
Tak presne Hoth bytva napadla aj nas tu na SR na vystavu, kedze je nas tu par SW pozitivnych. Battlepacky akurat isli znovu do zliav a pekne sme sa nimi zasobili. Snowspeedrami z Wampa cave tiez.

Prevedenie tvojej ukazky je celkom dobre. Hlavne tie stopy a to zaborenie. V minifig meritku je ale to AT-AT trochu male. Na to by bolo treba UCS size AT-AT ktorich som na nete videl par dobre postavenych.
Prostředí Hoth se mi celkově moc líbí.
Ohledně AT-AT - no do vlastního modelu se výhledově určitě pouštět nebudu. Co se týče mě, tak na MOCech tanků impéria by to stát nemuselo...
A vlastně by tam mohlo "běhat" i pár AT-ST, ne?  :)

Citace od: Colonel32 kdy 12.03.2012, 13:37:37
Líbí se mi ta realistická práce s terénem.
Díky.

Colonel32

I když, koukám že ti chybí kus stopy od pravé řady nohou AT-AT na úplném kraji dioramatu (alespoň dle vzdáleností, jaké mezi stopami jinak jsou).

tomas.

Jo tak to máš pravdu heh...
Tohle všechno by se pak samosebou muselo vychytat  ;)

Colonel32

Citace od: tomas. kdy 13.03.2012, 02:20:14
Jo tak to máš pravdu heh...

První člověk, který mě nechce zabít, za to že jsem mu na stavbě našel chybu  :o

Luky1987

STARHAWK

Věšák

Jo, AT-ST tam byly (http://www.youtube.com/watch?v=JhpS69eAXrU 2:22). :)
Taky se mi provedení docela líbí - pokud uvažuješ o něčem větším, nebylo by špatný tam dát i AT-AT se svázanýma nohama spadlý na čumák >:D

S.t.a.l.k.e.r.

Ich snowspeeder bol zostreleny, na havariu je zaboreny do snehu prilis pravidelne. Predpokladam ze taketo detaily + nejake poskodenia snowpeedra by ste v priebehu stavby doriesili.

tomas.

Citace od: Luky1987 kdy 13.03.2012, 07:10:45
Já bych řekl, že ji už zavál sníh ;)

A nebo takhle ;D

Citace od: Věšák kdy 13.03.2012, 11:28:46
Jo, AT-ST tam byly (http://www.youtube.com/watch?v=JhpS69eAXrU 2:22). :)
Taky se mi provedení docela líbí - pokud uvažuješ o něčem větším, nebylo by špatný tam dát i AT-AT se svázanýma nohama spadlý na čumák >:D

Přesně tak, já jsem na to myslel, už když jsem stavěl tohle.
AT-AT "se svázanýma nohama spadlý na čumák" a jak k němu letí dva Snowspeedry :)
Tyhle dvě scénky jsou jako dělané na dioráma...

Citace od: Stalker kdy 13.03.2012, 12:10:50
Ich snowspeeder bol zostreleny, na havariu je zaboreny do snehu prilis pravidelne. Predpokladam ze taketo detaily + nejake poskodenia snowpeedra by ste v priebehu stavby doriesili.

Určitě, mělo by to být "ŤIP-ŤOP"  ;D
Snowspeeder by chtěl nahnout víc na stranu, k tomu poškození (zaměnit původní dílky za černé?) na něj dát ještě nějaký sníh...

S.t.a.l.k.e.r.

Pozri sem, na tomto obrazku vidno, ze speeder je pod snehom az po kabinu:

tomas.

Jo tady je to pěkně vidět. Ten válející se Ljůk by tam nevypadal vůbec zle.

Věšák