14. setkání v Brně

Založil Siegnord, 08.02.2012, 10:34:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kdy se sejít?

17.3.
24.3.
31.3.
nic se mi nehodí

Siegnord

Zdravím vás milé děti,
  co takhle se sejít někdy v druhé polovině března? Nabízí se soboty 17., 24. a 31. Ještě se pokusím vložit anketu a v případě nezdaru bych poprosil o pomoc všehoschopného moderátora.
  Tak se vyjadřujte, ať víme, kdo konkrétně přijde a nepřijde.

Allconel

Ahoj,

zatiaľ mi vyhovujú všetky tri termíny, čo sa stáva málokedy ;). A plne podporujem iniciatívu ďalšieho jarného stretnutia, keďže som sa počas Vianoc nemohol dostaviť.

rdk

Upravil sem anketu, aby šlo zaškrtnout více možností. ;D

Robbed

Zatím na ty data nic nemám, takže jsem hlasoval pro všechny :)

Siegnord

Citace od: rdk kdy 08.02.2012, 10:46:43
Upravil sem anketu, aby šlo zaškrtnout více možností. ;D
Díky moc. ;)

MeNadruhou

také zatím nemám nic, co by mi kolidovalo s některým z termínů
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Legas

Taky zatím nic nemám, ale u mě jeden nikdy neví, kdy budu mít nějaké víkendové natáčení, tak snad to vyjde.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Legas

A nechcete se sejít místo v Brně v Boskovicích na výstavě v Muzeu? Navrhl mi to Květoslav Mičánek, že by nebylo naškodu uspořádat sraz kostkařů spojený s výstavou, tak mě napadlo zeptat se přímo zde na brněnském setkání.

Zařídil bych prohlídku výstavy zdarma, extra předváděčku (třeba Mindstorms atd.), která v muzeu není, zamluvil bych nekuřáckou restauraci. Zbývalo by jediné - museli byste mimo Brno.

Jamesek

Cestu do Boskovic si vymyslete jak chcete, ale zpátky bych mohl jet přes Brno a přibrat až 4 lidi .. :)

Allconel

Ja osobne si myslím, že zorganizovať naše stretnutie v Boskovicích by bol veľmi dobrý nápad a tiež si myslím, že by sme sa mohli všetci trochu posnažiť a možno obetovať trochu svojho času aby sme sa tam stretli. Pôvodný zámer zorganizovať naše stretnutie s takmer mesačným predstihol bol taký, aby sme si dokázali povinnosti zorganizovať.

Navrhujem preto, ak by sa našla dobrá duša (asi Rdk), ktorý by pridala ďalšiu anketu ohľadom potencionálneho stretnutia v Boskoviciach Ano/Nie poprípade Ano ale nie v Boskoviciach a podobe.

Nasledne by sme pokojne mohli nejakým spôsobom riešiť otázku dopravy tam a späť a ďalšie návrhy/komplikácie s tým spojené.

Robbed

Jsem pro, takhle pak můžou přijet i další kostkaři z okolí ;).

Legas

Klidně můžeme nechat i zde vítězný termín, akorát vyměnit místo.

Mičánek

Citace od: Legas kdy 20.02.2012, 14:33:32
A nechcete se sejít místo v Brně v Boskovicích na výstavě v Muzeu? Navrhl mi to Květoslav Mičánek, že by nebylo naškodu uspořádat sraz kostkařů spojený s výstavou, tak mě napadlo zeptat se přímo zde na brněnském setkání.
Zařídil bych prohlídku výstavy zdarma, extra předváděčku (třeba Mindstorms atd.), která v muzeu není, zamluvil bych nekuřáckou restauraci. Zbývalo by jediné - museli byste mimo Brno.
Výstava v Boskovicích začíná 8.3.2012, to je ve středu a to tam asi nikdo schválně nepojede. Vzpomněl jsem si, jak jsme se setkali v Brně když byla zahájena výstava. Proto jsem Legasovi  navrhl, že by se mohlo takové setkání uskutečnit také v Boskovicích v sobotu 10.3.2012 jako celodenní setkání s programem, prodejem a i třeba společným obědem v restauraci.  Já osobně bych uvítal setkání v Boskovicích 10.3.2012 a pak další setkání v Brně 17.3.2012 (byl bych nerad, kdyby se toto komorní setkání v hospodě neuskutečnilo) . Jediný problém vidím v dopravě. Byl by někdo ochoten vzít 1-2 osoby na toto setkání v Boskovicích?

Allconel

Osobne za seba poviem, že 10.3. mi nevyhovuje stretnutie ani v Boskovicích ani v Brne, bohužiaľ (pre moju identitu AFOLa) v tento čas budem ešte vo Francúzsku. Ale tým by som nechcel aby ste vy ostatný neporozmýšľali nad návrhom pána Mičánka, v konečnom dôsledku sa budem môcť záučastniť aspoň stretnutia v Brne.  ;)

stambi

Citace od: Mičánek kdy 21.02.2012, 17:19:49
Já osobně bych uvítal setkání v Boskovicích 10.3.2012 a pak další setkání v Brně 17.3.2012
10. 3. nemůžu, ale v nějaký ze 2 vítězných termínů bych mohl mít v autě 3 místa, i když vezmu všechny svoje děti  ;)
štambi

Mičánek

Citace od: stambi kdy 24.02.2012, 15:55:23
Citace od: Mičánek kdy 21.02.2012, 17:19:49
Já osobně bych uvítal setkání v Boskovicích 10.3.2012 a pak další setkání v Brně 17.3.2012
10. 3. nemůžu, ale v nějaký ze 2 vítězných termínů bych mohl mít v autě 3 místa, i když vezmu všechny svoje děti  ;)
štambi
Ať se dohodne jakýkoliv termím, můžeš počítat s místem pro mě? Zatím se s tím setkáním v Boskovicích asi nepočítá. Nikdo to nekomentuje.

Legas

Dostal jsem ještě jeden nápad. Nechat 14. setkání v Brně tak, jak je, čili je uskutečnit a společnou návštěvu v Boskovicích naplánovat na její bourání. Ráno bychom se sešli, společně prohlédli, pak bychom mohli společnost pomoci výstavu rozebrat a jít do hospůdky. To ráno (dopoledne) na bourání bych mohl vzít nějaké svoje Lego Technic, stejně tak třena MeNadruhou by mohl dovést a ukázat v provozu své stroje, na které už ve vitrínách nezbylo místo. Přesný termín ještě nevím, to bych upřesnil později v případě, že se vám tento návrh bude zamlouvat. Mně se zdá perfektní. Březen Brno, duben Boskovice.

Allconel

Citace od: Legas kdy 26.02.2012, 14:39:34
Dostal jsem ještě jeden nápad. Nechat 14. setkání v Brně tak, jak je, čili je uskutečnit a společnou návštěvu v Boskovicích naplánovat na její bourání. Ráno bychom se sešli, společně prohlédli, pak bychom mohli společnost pomoci výstavu rozebrat a jít do hospůdky. To ráno (dopoledne) na bourání bych mohl vzít nějaké svoje Lego Technic, stejně tak třena MeNadruhou by mohl dovést a ukázat v provozu své stroje, na které už ve vitrínách nezbylo místo. Přesný termín ještě nevím, to bych upřesnil později v případě, že se vám tento návrh bude zamlouvat. Mně se zdá perfektní. Březen Brno, duben Boskovice.

Tvoj návrh je tiež veľmi pekná možnosť, ale zlomový bude pravdepodobne dátum, aby sa nám nekryl s osobnými povinosťami. :)

Legas

21., nebo 22. duben by to byl. Jiný termín není možný. Sice je na tyto dva dny psaná ještě výstava, ale je moje chyba, že jsem neupozornil na to, že je třeba taky někdy o víkendu bourat, že ...  :(

Allconel

Ahoj,

chcem sa opýtať, či by nebola ochota zo strany účastníkov nášho stretnutia urobiť nejakú objednávku na tomto BL shope ( http://www.bricklink...tore.asp?p=legostock ), je to obchod, ktorý patrí miestnemu užívateľovy s nickom demeno. Uznáva trochu tvrdú predajnú politiku a požaduje minimálny nákup 800 CZK, uvažujem o kúpe niekoľkých dielikov v tomto obchode a hranicu 800 CZK som schopný prekročiť ale nevidím iný dôvod prečo u tohto predajcu nakupovať, než ten, že má niekoľko dielikov, ktoré sa v našich zemepisných šírkách nevyskytujú a za nákup bežných dielov, by som radšej zaplatil osvedčeným miestnym predajcom. 

Inač navrhujem aby si potencionálny záujemca o kúpu v tomto shope, prečítal toto vlákno ( http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=36447.0 ), je tam pár zaujímavých kritík smerom k predajcovi. Záujemcovia nech sa mi ozvú čo najskôr cez SZ, som ochotný poskytnúť heslo k prístupu na BL shop.

Medzi časom sa mi ozvalo, niekoľko potencionálnych záujemcom k tomu to obchodu, vec sa má tak, že by som nerád pri nákupe presiahol nákup nad 100 lotov/unikátnych položiek, čo znamená 100 CZK naviac. - Tým pádom asi už viac ľudí do spoločného nákupu nepridám, pokiaĺ ale máte záujem len o cca 1-4 konkrétnych vzácnejsích položiek tak som ochotný pouvažovať, ale všetko záleží na počte lotov, ktoré dám dokopy s kupcami, ktorý ma uź kontaktovali. ďakuejm za pochopenie.

Robbed

Můžem tedy prohlásit 17.3 za pevné datum klasického setkání v Brně ?

Mičánek

Citace od: Robbed kdy 29.02.2012, 11:45:25
ANO!

Allconel

Citace od: Mičánek kdy 29.02.2012, 18:01:36
Citace od: Robbed kdy 29.02.2012, 11:45:25
ANO!
Súhlasím.

stambi

nebude mít někdo nepotřebných 4-6 technic axlejointů 3L? odkoupím, nutně potřebuju, štambi

Drakyr

Také bych přišel.A smím se zeptat ve které hospodě sraz bude????

Robbed

Citace od: Drakyr kdy 04.03.2012, 13:49:46
Také bych přišel.A smím se zeptat ve které hospodě sraz bude????

Zítra jdu rezervovat opět salonek U Prokopů. Pokud nebudou mít volno, tak by jsme museli hledat jinou hospodu.

Drakyr

Dobře a  kde  ta hospoda je??Spíše na které ulici.U Prokopů jsem ještě nebyl,tak nevím  kde je. ;)

MeNadruhou

Citace od: Drakyr kdy 04.03.2012, 15:50:34
Dobře a  kde  ta hospoda je??Spíše na které ulici.U Prokopů jsem ještě nebyl,tak nevím  kde je. ;)
tak to je přesně tady X
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Robbed

Rezervace: sobota 17.3, 14:00, u Prokopů, malý salonek jako vždy, na jméno: Latta

Kdo nepřijde nedostane Lego ;D

blackrabbit