podpora akcí (výstav soutěží kostek.org) společností Lega

Založil peki, 27.01.2012, 12:19:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Citace od: Robbed kdy 23.02.2012, 17:46:16
Zamlouvám si všechny šílený barvy a tvary >:D ;D

No nevim, z těch 21 Kg to je odhadem tak 2O Kg  ;D Musím říci že jsem dodnes netušil že Lego něco takového dělá  :o

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Colonel32

Jako vidím dost věcí které asi bude nejjednodušší hodit na Bricklink. Co jiného s těmi fialovými koly netuším.

Zajímalo  by mě, jestli ty motory budou nějak funční. Pokud ano, asi by se měly použít na nějakou výstavu. 

peki

Citace od: Colonel32 kdy 23.02.2012, 18:08:06
Zajímalo  by mě, jestli ty motory budou nějak funční. Pokud ano, asi by se měly použít na nějakou výstavu. 

Tak to ti řeknu naprosto přesně, maj dost najeto z KŽ jak BNSF tak Santa Fé. Toto je původní obsah krabice    >:D. Nicméně je tam namátkou min jedna flexi kolej a přední dík k IR rychlovlaku, takže nějaké vlakové dílky ano.

Mělo by to být na podporu stavebních a kostky.org aktivit ne LB. Určitě s tím bude hodně srandy. Já už se pobavil když jsem to táhnul z pošty.

Ojík

Citace od: peki kdy 22.02.2012, 21:45:27
Citace od: Ojík kdy 10.02.2012, 17:54:58
Nikde tu nevidím, že by se to vyřešilo. Jaké sety jste tedy vybrali?

Pořadatelé soutěží vybrali sety do soutěží o které jsem následně požádal. Pořadatelé chtějí, aby to bylo překvápko (jak soutěže tak ceny)  >:D

Pokud se ptáš jestli to to příšlo, tak dneska jsem našel ve schránce výzvu k vyzvednutí mezinárodního balíku o váze 21 Kg  :o 

Dobře, však ano, jen ať na to potom valíme zrak! :D Jestli tam bude něco z toho, co tu bylo navrhováno, a bude to cena v nějaké pro mě dostupné soutěži, bude to velmi silná motivace. :)

No a ten balík dokazuje, že to bude stát za to. :o
All work and no play make Jack a dull boy.

Hana129

:o tak to jsou  supr balíky pro zábavu! Jo je to LEGO  :D

Díly si přímo říkají o malou podporu této soutěže  http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=36190.0;)

Docela jsem dostala chuť si koupit nějaké kiloware  ;D

Colonel32

Citace od: Hana129 kdy 23.02.2012, 18:41:16

Díly si přímo říkají o malou podporu této soutěže  http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=36190.0;)

Ideálně je dopravit k lidem ještě před koncem soutěže...

peki

Právě mi volalo DHL  :o prý pro mne mají 2 velké krabice. Současné prosím o návrhy co s těmi kostkami cca 21 kg kiloware viz foto výše. Zatím jsem z nich vytřidíl do "společného majetku":

- nějaké fig dílky do soutěže stavění figa poslepu
- nějaké dílky do soutěže stavění autíček
- soutěž pro nejmenší třídění kostek podle tvarů/barev

Co dál? Jak dílky nyní nasměrovat dále:
- podpora stavitelů
- účastníků/organizátorů soutěží
- další akce ???

Uvítám každý nápad.

Sety (9 z 10) půjdou do soutěží
3 kusy peter (1soutěž)
6 kusů Colonel32 (2 soutěže)

jak bylo avizováno dříve.

Micho

Peki, myslím to, čo navrhuješ je úplne korektné. Najlepšie je použitie tých setov na súťaže na fóru. V prípade výstav je nás tam hromada, takže jedine, že by bola súťaž medzi účastníkmi výstav o najlepšie a najzaujímavejšie výtvory a tie by boli po skončení výstavy odmenené.   ;)

Togaran

O dílky co nejdou do soutezi nebo pro dešti si můžeme zasoutěžit na vystavach. Nějaké male souteze jako třeba 101 dílku nebo jak bylo v minulosti auto co, dojede nejdál.
Připadne si udělat draft, jak je vidět třeba v AFOL blocumentary - stoji v kruhu a kazdy si bere par dílku.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

peki

Citace od: Togaran kdy 27.02.2012, 10:55:47
Připadne si udělat draft, jak je vidět třeba v AFOL blocumentary - stoji v kruhu a kazdy si bere par dílku.

To zní zajímavě. Teď ještě kde by došlo k tomu kruhu, případně kruhům (můžu to rozdělit na několik kusů):
Akce
- výstavy/bourání 2012
- hospody (Praha,Brno,Plzeň)?
- truck trial
- ????

Hardegon

Kdyby se do každého města, které pořádá hospody, poslal nějaká část podle počtu účastníků, byla by to vítaná odměna za aktivní účast. Na výstavách se asi všichni nesejdeme.

Colonel32

Ja bych to roztridil podle typu dilu, a dukladne nafotil. spis nez random batche bych to smeroval na to, zda nejaky konkretni stavitel ma konkretni vyuziti pro nejaky divny typ dilu (treba pokud by nekdo vyuzil vsechna ta divna fialova kola), tak mi prijde skoda mu je nedat.

Robbed

Nebo to zkombinovat - napřed nafotit, každý si v rozumné míře vybere dílky, o které by měl opravdu velký zájem a zbytek (pořád víc jak 3/4 původního objemu) se postupně rozdělí a rozešle na jednotlivá setkání, akce, vernisáže...

Chairudo

Taky bych to tak nějak viděl, jenom ještě najít dobrovolníka na těch 10-20 hodin třízení a focení >:D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peki

Citace od: Robbed kdy 27.02.2012, 14:10:00
napřed nafotit

nafoceno   ;D

Citace od: Robbed kdy 27.02.2012, 14:10:00
každý si v rozumné míře vybere dílky

Přátelé je to opravdu kiloware bez jakýchkoliv exkluzivních, vzácných dílků.   Můžu to rozdělit na X (předem stanovených) +- stejných krabic, které se pokusím doručit k organizátorovi akce:

Jeseník bourání (peki)
Boskovice stavění ( Legas  3.3.2012 Boskovice )
Litovle stavění (peki)
Slovensko (v Boskovicích 3.3.2012 Robbed  pro Jura)
Truck trial závod
Hospoda Praha (Pryb 5.3.2012 Praha)
Hospoda Brno (Robbed 1.3.2012 Brno)
Hospoda Plzeň (kilhor 23.4.2012 Plzeň)
Hospoda Bratislava (v Boskovicích 3.3.2012 Robbed  pro Jura)

X = 9

Jde spíše o to přehrabování při vašem společném setkání, kde by to mohla být taková třešinka na dortu  ;)

Hardegon

Citace od: peki kdy 27.02.2012, 14:43:05
Jde spíše o to přehrabování při vašem společném setkání, kde by to mohla být taková třešinka na dortu  ;)

Proto mi jako nejlepší přijde ten nápad s hospodami.

peki

Citace od: Hardegon kdy 27.02.2012, 15:21:45

Proto mi jako nejlepší přijde ten nápad s hospodami.

Hospody jsou pouze 3 4, to nejsou zcela určitě všechna místa kde se setkáváme  ;) proto X=9

STARHAWK

Přátelé je to opravdu kiloware bez jakýchkoliv exkluzivních, vzácných dílků.   Můžu to rozdělit na X (předem stanovených) +- stejných krabic, které se pokusím doručit k organizátorovi akce:

Slovensko

X = 8 ?

Tak to Slovensko by asi malo byt rozdelene minimalne na 2 skupiny - Vychod a Zapad, ktory sa stretavaju len malokedy. V Bratislave mame uz kostky.pub #10 napriklad. Ludia z Kosic a okolia sa s nami stretaju malokedy, tak nech ide cast aj k nim osobitne.

Foton

Jen mě napadlo (možná jenom nechápu předchozí rozdělení), co část těch dílků KW nechat na stavění diváků na výstavách?
Nikoho pak nebude mrzet, že zapůjčil svoje dílky a ony nějak zapadli do cizích kapes.

Byl jsem teda zatím jen na Boskovicích, ale pokaždé když jsem šel kolem, tak si někdo u těch stolků stavěl.
Krabice (4-5 kg?, nemám představu) by pak byla putovní. Trvale asi v Praze, pokud by nikdo z pražáků na konkrétní výstavu nejel, tak by se to holt poslalo poštou.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Colonel32

Nejdřív rozebrat to užitečné mezi stavitele, pak teprve dávat zbytky dětem na hraní. Dítě netuší, jestli má v ruce díl v hodnotě 50 haléřů nebo 300 korun, a ve valné většině případů je mu to i naprosto jedno.

Robbed

Můžu to rozdělit na X (předem stanovených) +- stejných krabic, které se pokusím doručit k organizátorovi akce:

Tohle bude asi nejlepší a nejjednodušší řešení :)

Co zbude může se vzít na další výstavy pro děti nebo pro další případné zájemce ;)

peki

Citace od: Foton kdy 27.02.2012, 16:53:41
Jen mě napadlo (možná jenom nechápu předchozí rozdělení), co část těch dílků KW nechat na stavění diváků na výstavách?

To jsem  už odfiltroval věci na autíčka,figy. Nicméně bude stejně potřepa ještě něčím dosypat. Tyto kostky bych nechal do soutěží. Budou k dispozici s návodem na soutěž a vším potřebným. Tak aby se to dalo jenom přemístit a použít. Na stavění dodá Lego kostky přímo se stolkem.

Pošlete mi jména důvěryhodné kontaktní osoby
Plzeň hospoda (ověřím kdy)
Brno hospoda (brněnská spojka pojede tuto středu)
Praha hospoda (bude k dispozici tuto středu)
Slovensko (můžu dopravit po spojce do Bratislavy), ověřím kdy  ;)

pryb

Citace od: peki kdy 27.02.2012, 20:11:04
Praha hospoda (bude k dispozici tuto středu)

Posledních několik hospod jsem (spolu)vyhlašoval, takže se toho můžu ujmout. Aspoň se sejde víc lidí, když bude motivace.  :)
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Hardegon

Pošlete mi jména důvěryhodné kontaktní osoby
Plzeň hospoda (ověřím kdy)

Se svolením ostatních plzeňáků bych zase dělal spojku.

peki

Citace od: Robbed kdy 27.02.2012, 18:44:47
Co zbude může se vzít na další výstavy pro děti nebo pro další případné zájemce ;)

Můžete si s tím v hospodě zahrát něco na způsob hry: Creationary set 3844

Robbed

Brno hospoda (brněnská spojka pojede tuto středu)

Pokud tedy není někdo z brňáků proti, tak bych příděl pro Brno převzal já.

S.t.a.l.k.e.r.

Slovensko (můžu dopravit po spojce do Bratislavy), ověřím kdy  ;)

V prípade potreby zabezpečím prevzatie. Ak sa vytvorí zvlášť batch aj pre východ SK, príležitostne ho odovzdám Michovi.

peki

Citace od: peki kdy 27.02.2012, 15:26:59
Hospody jsou pouze 3 4, to nejsou zcela určitě všechna místa kde se setkáváme  ;) proto X=9

Připraveno 9 tašek k distribuci:
Zítra pošlu po spojce 1 do Brna, vyzvedne Robbed.
V Praze nějak předám Prybovi
Plzeň vyřeším odvoz
Bratislavu + Slovensko ověřím
Boskovice pošlu příští týden
Truck trial s předání ostatních věcí
Jeseník, Litovle u mne

kamil

Som z Bratislavy.
3. 3. 2012 staviam v Boskoviciah svoje modely na výstavu.
Preto ak by sa do soboty dostala zásielka pre Slovensko do Boskovíc, môžem  ju zobrať a odovzdať nejakému slovenskému organizátorovi. Ten ma môže kontaktovať správou.

Otázka je či to tam stihnete do soboty dodať a či mi ako nováčikovi na fóre zveríte zásielku.