(cizí) The Sleepy Oak

Založil Petronel, 14.01.2012, 19:18:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Našel jsem naprosto famózní stavbu, stále na ní hledím a dokonce zvažuji, že si obrázky hodím do pc, abych se zas na to mohl někdy podívat. Takový dům jsem vždycky toužil postavit, velký rodinný dům se vším, plně vybaven a dokonale vymyšlen. Tím myslím že celá stavba je i velmi reálná. Místnosti průchozí, komín vyveden až nahoru, který vytápí všechny místnosti a výborná chodba, která spojuje i jednotlivá patra. Nic v tomto domě nechybí (až tedy na kuchyň). Lze si prohlédnout celý pestrý interiér, který je parádně uhlazený, plný skromných detailů a žádných ptákovin, jen věcí, které by tam ve skutečnosti byly. I celkově dům je parádně rozvrhnut a nic mu nechybí, z venčí vypadá stejně dobře.

A zasazení do zimního zasněženého prostředí a stavba z těchto šedých technic dílků, je už jen ta třešnička na dortu!
Celkově na mě tato stavba působí ohromě hřejivým dojmem a krásnou vánoční atmosférou. Doufám, že jednou postavím taky něco takového...

Co vy na to?




Prohlédněte celou galerii.

Icewalker

Parádní kousek! V interiéru mě zaujala nejvíc sprcha, židle v pracovně a parádní deka na posteli v podkroví. Co se týče exteriéru, úžasný mi přijde sníh na brance a plůtku. Díky za sdílení odkazu!

EDIT: Akorát mám chuť nainstalovat si hru Supreme Snowboarding ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr