Autor Téma: Nezobrazuje sa interpunkcia  (Přečteno 5254 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline phoenicis

  • Trade Count: (75)
  • suprák
  • ****
  • Příspěvků: 337
  • Pohlaví: Mužské
  • May the Brick be with you...
    • BAZOŠ a moja ponuka
Nezobrazuje sa interpunkcia
« kdy: 06.01.2012, 14:04:15 »
Nejao sa mi nezobrazuje interpunkcia (prikladám PrintScreen). Je chyba u mňa (prehliadač Google Chrome), alebo je nejaké nové nastavenie na fóre?
Vďaka.

Offline nerow

  • Trade Count: (3)
  • mazák
  • ***
  • Příspěvků: 229
  • Pohlaví: Mužské
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #1 kdy: 06.01.2012, 14:08:23 »
Mám Google Chrome a vše jde naprosto v pořádku.

Offline phoenicis

  • Trade Count: (75)
  • suprák
  • ****
  • Příspěvků: 337
  • Pohlaví: Mužské
  • May the Brick be with you...
    • BAZOŠ a moja ponuka
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #2 kdy: 06.01.2012, 17:25:12 »
Jop, asi bola chyba len u mňa - už zobrazuje normálne :)

Offline igor.simko

  • Trade Count: (1)
  • bažant
  • **
  • Příspěvků: 22
  • Pohlaví: Mužské
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #3 kdy: 07.01.2012, 00:00:46 »
Ešte naštudovať čo je interpunkcia a diakritika.

Offline Micho

  • Trade Count: (10)
  • furťák
  • *****
  • Příspěvků: 2404
  • Pohlaví: Mužské
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #4 kdy: 07.01.2012, 00:38:30 »
Na platforme Android vsetko tiez OK.

Offline phoenicis

  • Trade Count: (75)
  • suprák
  • ****
  • Příspěvků: 337
  • Pohlaví: Mužské
  • May the Brick be with you...
    • BAZOŠ a moja ponuka
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #5 kdy: 08.01.2012, 14:41:01 »
Ešte naštudovať čo je interpunkcia a diakritika.


Skôr zopakovať  ;D Tie pojmy som už fakt dlho nevidel a je to poznať :P ...

Offline germik

  • jsem zpět?
  • Trade Count: (0)
  • furťák
  • *****
  • Příspěvků: 1466
  • Pohlaví: Mužské
  • LEGO je to, oč tu běží!!
Re: Nezobrazuje sa interpunkcia
« Odpověď #6 kdy: 31.05.2012, 11:40:20 »
Nebudu kvůli tomu zakládat nové téma, sem se to snad hodí. Našel jsem jen takovou jednu minichybku - pokud upravuju příspěvek a chci ho prohlédnout, při čekání se místo "zobrazuji náhled", objeví "zobrazuji náhlad" ;) Jen takov zajímavost (i když je možné že je to Slovensky  >:D)

Edit - teď jak tak koukám, asi se to děje jen u zakládání nového tématu - prohlížení jeho prvního příspěvku...
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik