(vlastné) KITT (Knight Rider)

Založil Igi, 29.12.2011, 16:45:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Igi

KITT (Knight Industries 2000)

Dĺžka: 60cm
Šírka: 23cm
Pohon: 2x PF XL motor (náhon na všetky 4 kolesá)
Zatáčanie: 2x PF M motor (každá náprava využíva 1 M motor, nápravy sú nezávislé)
Nezávislé zavesenie všetkých 4 kolies, nápravy sú veľmi podobné tým z modelu 8880

Funkcie:
- Funkčný skener (to červené svetielko vpredu, ktoré behá z jednej strany na druhú) (1x Technic Mini-Motor 9v)
- Kabriolet (1x PF M motor)
- Vrchná časť strechy je otváracia na strane spolujazdca (1x mikromotor)
- Otváranie dverí - obidve strany naraz (1x PF M motor)
- SPM (super pursuit mode, kto by nevedel, čo to je, môže to zistiť tu) (2x PF M motor, iba jeden to neutiahol)

Snáď som na nič nezabudol, prikladám aj zopár fotiek. Viac fotiek nájdete na brickshelfe (zatiaľ to ešte nie je public, ale čoskoro snáď bude, neviem ako dlho im trvá overiť fotky), a video bude asi až po novom roku, keď sa mi ho podarí postrihať.

Video je hotové, môžete si ho pozrieť na YouTube.


Anatyt

#1
Dávam Ti pozitívne hodnotenie za snahu. :D Dizajn (hlavne zboku) nie je moc dokonalý - dal by sa aj vernejši model v tejto mierke spraviť - ale celkove za snahu a v tej záplave Technic "chtelobybyt RC tereňákov" aj za originalitu máš u mňa PLUS. ;)

Igi

Vďaka ;) Tie posledné dve fotky (pohľad zboku) je SPM mód, čiže predok je povysunutý a zdvihnutý a zadná časť je tiež zdvihnutejšia.

Viliam6666

#3
Podľa mňa super funkcie  :o už sa teším na video  8) ináč nemohol by si pridať aj fotku interiéru ,veľmi som zvedavý na spracovanie palubovky.
Milujem LEGO TECHNIC

otaznik

Vypadá to dost povedeně. Nebyla by ještě fotka zespodu, případně obrázek bez karoserie?

Měch

Na druhé fotce vypadá super, ale 3. a 4. sis mohl odpustit a místo toho dát video, na to jsem opravdu zvědavý a tak víc napíšu až po jeho shlédnutí.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

jvucka

Vzhledem k tomu, že na 3. a 4. fotce je KITT v jiné konfiguraci, tak mi ty fotky rozhodně nepřijdou zbytečné.  :P BTW, neměly by ve special pursuit modu být vzadu na boku navíc ještě otvory sání?

Plutoone

Podle mě to není špatné. Na první pohled je zřejmé, co je to za vozidlo. Bohužel však nejsem fanda Knight Rideta, tudíž se mi nelíbí předloha. Co se však tvého stavebního výkonu týče, tak dobrá práce.

Igi

Ďakujem za pochvaly :) Čo sa týka tých bočných otvorov, tak áno, mali by tam byť, ale už naozaj nebolo pre tie otvory miesto. Nejaké fotky palubovky sú na brickshelfe. Video sa posnažím dokončiť v najbližších dňoch.

Igi

Video je hotové, môžete si ho pozrieť na YouTube.

Anatyt

No vyhral si sa s tým riadne chlape! ;D Páči sa mi to!

P4tr1cius

#11
Technic je teda úplne iná šálka kávy. Mne sa zo začiatku tvoje auto zdalo škaredé  ;), ale po vzhliadnutí videa s origo hudbou zo seriálu a predvedení všetkých funkcií, som svoj názor otočil o 360 stupňov. Niekedy sa človek, ktorý je od technicu vzdialený na svetelné roky, nestačí čudovať čo všetko stavitelia s technicom dokážu vykoštruovať a koľko roznorodých funkcií tam narvú.

Johny650

Příznám se, že jsem na tom stejně jak kolega nademnou. Auto je opravdu vymakaný jak vzhledově tak i funkcemi. Opravdu nádhera.

votrelec

Ak by malo technic TOP, tak toto je TOP.