Společné nákupy na S@H

Založil Llevelyn, 05.01.2006, 22:12:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

***Banana.com

To jde, to není tolik  ;D šestina průměrné mzdy v SRN ;D

Llevelyn

A celá v naší milé banánové republice... :P :( ;) :) >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Llevelyn

Tak smutná zpráva přátelé.. nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu, ale polovina naší objednávky / levné hrady KK, Formule../ se ztratila.. respektive dorazila zpět na S@H kde byla stornována..tedy není a nebude. :'( :'( :'( a ta polovina co sem dorazila byla za 22 E poštovného, tedy postižené nepotěším.

takže je nenávratně v **deli 2ks 8386 Ferrari 1:10 / to ještě na S@H je k mání/
2ks 8875 / je k mání za neslevněnou cenu/
a nějaké moje vagonky.. :-\

v raichu ještě mešká 7793 a 4418. Budou až budou...

Na cestě z Chomoutova do Lysý by měl být celý obří nákup z 22.3. , ale je to prý jedna velká bedna, snad tam bude všechno.. :P

A aby toho nebylo málo, opět do odvolání stopka na nákupy..nová oběť stávkuje bo nemá ještě auto, čas a prostor. ???

Numbi2

uf uf, v poloinfarktovém stavu jsem kontroloval datum mé objednávky ... a 22. 3. mě poněkud uklidnilo :) ... ale i tak všem ostatním zúčastněným - upřímnou soustrast  :-[ :-[ :'( :'(, vím jaké to je ...
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

Jarmila

Citace od: Numbi2 kdy 25.05.2006, 09:19:08
uf uf, v poloinfarktovém stavu jsem kontroloval datum mé objednávky ... a 22. 3. mě poněkud uklidnilo :) ... ale i tak všem ostatním zúčastněným - upřímnou soustrast  :-[ :-[ :'( :'(, vím jaké to je ...

Taky jsem se snažila zkontrolovat svoje objednávky. Ale mám v tom takový zmatek, že se nechám překvapit při rozbalování krabice nebo možná krabičky.  :-*

A že se kontakt cuká při možnosti dalších objednávek? Ani se nedivím. Není-li to AFOL do morku kostí, tak pro to nemůže mít pochopení.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Llevelyn

UŽ JE TO TADY...

Dovlekli jsme z pošty další balík z Německa, šel přes Chomoutov a byl opět ::) vykradený, v Chomoutově měl 10,87kg a v Lysý už jen 9,3kg.. takže celou cestu z pošty jsem nezřízeně klela jak pohan. Naštěstí z něj zmizel "pouze" jeden jubilejní kyblík :'( takže jinak vše zůstalo, ten zloděj myslím jde cíleně po našich zásilkách, ale je ohleduplný..bere jen jednu věc. >:D

Takže mám vše pro Pixie, Shi-So, Mates, Aki, Numbi.. všem postiženým udělám soupisku s cenou a pošlu soukromou poštou.  8)

Akinom

Máte prosím nějaké zkušenosti z nákupem z Ameriky? Nechávali jste si to někdo poslat do Německa nebo Francie? Nebo přeposlat od někoho z Ameriky? Díky  :)

Numbi2

Citace od: Llevelyn kdy 25.05.2006, 11:06:41
UŽ JE TO TADY...

Dovlekli jsme z pošty další balík z Německa, šel přes Chomoutov a byl opět ::) vykradený, v Chomoutově měl 10,87 a v Lysý už jen 9,3.. takže celou cestu z pošty jsem nezřízeně klela jak pohan. Naštěstí z něj zmizel "pouze" jeden jubilejní kyblík :'( takže jinak vše zůstalo, ten zloděj myslím jde cíleně po našich zásilkách, ale je ohleduplný..bere jen jednu věc. >:D

Takže mám vše pro Pixie, Shi-So, Mates, Aki, Numbi.. všem postiženým udělám soupisku s cenou a pošlu soukromou poštou.  8)

juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
... začínám stěhovat nábytek, bude muset ustoupit rozšíření železnice ...

... ale jinak, co je to za lidi, že vezmou dítěti (nebo nám) vytouženou hračku  ??? :'( :'(, těm lidským hyenám chce řezat ruce, trhat uši, natahovat na skřipec a do všech pekel s nimi  >:D >:D >:D ...

ulrike

Bude se pořádat další nákup??? Sáním Supernovu.

Llevelyn

Bude.. zatím je problém s kontakty, sháním náhradu.. ::)

***Banana.com

Citace od: Llevelyn kdy 22.06.2006, 19:44:21
Bude.. zatím je problém s kontakty, sháním náhradu.. ::)
Buď v klidu, ochotná paní na mé německé benzíně mi přijme i balíky poslané normální německou poštou ;) Jsem jí minule dovalil čokoládu, dnes lahvinku dobrého vína, tak to tam mám kapánek posichrované ;D

Llevelyn

Uááá.. hurááá.. jedéééém >:D

Numbi2

super  ;D ;D ;D ... takové dlouhé odloučení od zdroje už pomalu bylo na prášky  8)
... tak kdy teda jedéééém další kolo ??? :)

Llevelyn

Popojedem pravděpodobně příští týden..už můžete koumat, bez čeho se neobejdete. Předobjednávky už můžete posílat, potvrdit je musíte v termínu. Další "bifikundace" po páně Kanálově návštěvě v Legofabrik Lysá, Hermes to jistí... >:D

Llevelyn

A pokud se mi povede ten Hermes systém/ a asi to klapne/, dotáhnu sem i to co se nám válí v raichu z minulých nákupů...  8) :P ;D :D

Takže můžete objednávat přívěsky, magnety, mašinky KT, slevy, Supernovu, Batmana, Duplo..atakdále, atakdále. 8)

Numbi2

no u páry KT mám strašný problém ... jakou barvu  ;D >:D
... no tak vy šťastnější, chlubte se jakou máte ;) ...

Llevelyn

KT 403 s tendrem.. modrý, ale z kw, jinak bych asi byla spíše pro hnědou nebo šedou, v principu ty barvy kterejch je chronický nedostatek, bo ti přijde pakl bar. kostek zvlášť, tedy můžeš proházet a udělat si každej tejden jinou mašinku.. >:D

Jarmila

KT407 je klasika. Tou bych začla. Pak si můžeš začít vymýšlet barevné variace.  :D Až když už nebudeš vědět, roupama co dělat.  :D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Numbi2

šikovné holky  ;D ;D, vždycky dobře poradí ...

Hansel

Teď jsem se zas vytočil. Koukám na S@H na Batmana a UCS Batmobile 7784 stojí 70 dolarů. Jo, říkám si, to je krásné, snad do toho půjdu, koukám na němčoury a tam 95 Ojro. Nakopat >:(
Tak vysněný set si budu muset shánět jinde ::)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

MwK

Citace od: Hansel kdy 26.06.2006, 15:56:52
Teď jsem se zas vytočil. Koukám na S@H na Batmana a UCS Batmobile 7784 stojí 70 dolarů. Jo, říkám si, to je krásné, snad do toho půjdu, koukám na němčoury a tam 95 Ojro. Nakopat >:(
:o :o
To je teda riadny rozdiel 70 dolarov a 95 euro...Nemalo by to byt skor naopak?
Co im sviha? Ved je to pekne lego ale 95 eur? SILA!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

J_BOB

Citace od: MwK kdy 26.06.2006, 16:00:27
Citace od: Hansel kdy 26.06.2006, 15:56:52
:o :o
To je teda riadny rozdiel 70 dolarov a 95 euro...Nemalo by to byt skor naopak?
Co im sviha? Ved je to pekne lego ale 95 eur? SILA!
nahodou je celkom zname, ze DE maju ceny vyssie....a samozrejme nam davaju ceny podla nich.  :P
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

rdk

Citace od: J_BOB kdy 26.06.2006, 20:53:00
nahodou je celkom zname, ze DE maju ceny vyssie....a samozrejme nam davaju ceny podla nich.  :P

Ale značná část toho rozdílu připadá na DPH, zatímco v americké ceně Sales Tax ještě započtená není...

MwK

Citace od: rdk kdy 26.06.2006, 20:58:58

Ale značná část toho rozdílu připadá na DPH, zatímco v americké ceně Sales Tax ještě započtená není...
Zapocitana nie je preto lebo v amerike ludia rozmyslaju ze hracka je pre dieta a na hranie (a ti nasi dodavatelia su teda dost nenazrany a hrabu len pre seba...)...

sam.no

Citace od: MwK kdy 27.06.2006, 14:37:41

Zapocitana nie je preto lebo v amerike ludia rozmyslaju ze hracka je pre dieta a na hranie (a ti nasi dodavatelia su teda dost nenazrany a hrabu len pre seba...)...

Mám ten pocit, že se trochu mýlíš, to není o tom, že rozmýšlejí, že je to hračka pro děti. Podle toho co jsem slyšela, mají v Americe ceny uváděné bez DPH, tzn. že ti tu daň připočtou až potom k celému nákupu až na kase.  Prostě ti příslušnou částku připočtou až když jdeš platit.  ;)  To je pak pro našince překvapení. ;) ;D

Vasyk

Citace od: sam.no kdy 27.06.2006, 15:34:38

Mám ten pocit, že se trochu mýlíš, to není o tom, že rozmýšlejí, že je to hračka pro děti. Podle toho co jsem slyšela, mají v Americe ceny uváděné bez DPH, tzn. že ti tu daň připočtou až potom k celému nákupu až na kase.  Prostě ti příslušnou částku připočtou až když jdeš platit.  ;)  To je pak pro našince překvapení. ;) ;D

I tak to vyjde o 100% levněji než v Ásii.  ;D

MwK

Citace od: sam.no kdy 27.06.2006, 15:34:38

Mam skusenosti z nakupom a pri pokladni mi teda vobec nic nepricitali...Pretoze u nas to stalo 1200sk a tam 18 dolarov...

Cavelon

MwK

Cavelon

Citace od: MwK kdy 27.06.2006, 16:24:28
Ja nie!Kamarat mi to doniesol...

Ak tomu dobre rozumiem - Tvoj kamarát bol v USA a kúpil ti to za 18 USD, pričom neplatil VAT?